Miley Cyrus lebőgött a brit X-Faktorban
2013. november 18. 17:56
mivel még mindig ezerszer jobb hangja van, mint nekem nem mondhatok semmi rosszat róla
összességében nekem tetszett
|
|
Blarymajdnem |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 1107 Csatolások: 11 Azonosító: 141855 offline
|
Rettentő unalmas,hogy mindig bele kell valamibe kötni azzal kapcsolatban, amit Miely tesz. Eltérő stílusa van mint a megszokott és ezért rögtön el kell ítélni. Meghallgattam végig ezt az előadást, és azon kívül hogy pár helyen hamiskás, ettől eltekintve szerintem nem volt semmi gond a fellépéssel. Nem értem, hogy például Selena Gomez fellépései után miért nem írnak ilyen cikkeket? Jó sok lenne akkor, mert hogy Gomez kisasszony ennél még ezerszer rosszabb, az is biztos.
|
|
viktoria333visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 166 Csatolások: 4 Azonosító: 205487 offline
|
Szerintem nam olyan a hangja mint a kecskének.
Nekem a hangjával semmi gond a ruhával sem de az a turbán nem kellett volna fejére.
Nekem a hangjával semmi gond a ruhával sem de az a turbán nem kellett volna fejére.
2013. november 18. 17:57
a hangja néhány helyen elcsúszott,sőt erőtlen volt!!!talán még így is jó volt(hangja)de a ruha förtelem!
2013. november 18. 17:58
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Cyrus család.Erős hormonok.
2013. november 18. 17:59
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Nekem nagyon tetszett a produkció, bár néhány helyen elcsúszott a hangja, de ettől függetlenül jól összehozta. Mondjuk ez a ruha elég érdekesen áll neki, de szerintem így is gyönyörű! És jó lenne már, ha végre nem piszkálnátok mindennel. Mert ti sem vagytok különbek...-.-''
Mileynek meg további sikereket kívánok és azt, hogy ne változzon meg néhány ember miatt!
Mileynek meg további sikereket kívánok és azt, hogy ne változzon meg néhány ember miatt!
2013. november 18. 18:01
Nagyon rossz, a hangja nagyon hamis, az előadás mód hát.., és a kinézete nagyon nem tetszik. Sajnos Miley, nekem ez most nem tetszett. :/
2013. november 18. 18:02
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Felvezetőben The Pop Princess! Jó vicc!
2013. november 18. 18:03
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Ez valóban nem a legjobb élőelőadása volt, de azért annyira nem volt rossz, hogy kecskehangúnak titulálják. Arról nem beszélve, hogy senki sem tökéletes, mindenki követ el hibákat.
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
EMBEREK!
MEG VAN FÁZVA! Azért ilyen a hangja.
Inkább dicsérjétek amiért nem mondta le -.-"
Az idióta kommenteket olvasva, rá kell jönnöm, néhány mai fiatal nem lát a dolgok mögé.
Ui.: Nektek nem megy el a hangotok ha betegek vagytok ? Bárkivel megeshet. IGEN még a botrány hős Miley-val is.
MEG VAN FÁZVA! Azért ilyen a hangja.
Inkább dicsérjétek amiért nem mondta le -.-"
Az idióta kommenteket olvasva, rá kell jönnöm, néhány mai fiatal nem lát a dolgok mögé.
Ui.: Nektek nem megy el a hangotok ha betegek vagytok ? Bárkivel megeshet. IGEN még a botrány hős Miley-val is.
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
ez tényleg nem a legjobbak egyike, dehát basszus, senki sem lehet profi... az hogy ez most nem sikerült 100%-ra még nemkell online kinyírni szegényt..
2013. november 18. 18:05
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
Én nem értem miért szidjátok!!! Nagyon szép hangja van és gyönyörű alakja is van.... Ha én így néznék ki, én is így járnák... ♥
2013. november 18. 18:07
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Még most örülhetnek, hogy ruhában volt(egy elég hosszú ruhában) Tényleg nem jól énekelte a dalt, de már szinte semmit nem énekel jól, szóval ez nem volt meglepő. Nekem még mindig hiányzik az "Party in the USA" korszaka.
2013. november 18. 18:08
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Gyönyörű a hangja nem értem mi a bajuk ezeknek! Bár a turbán tényleg nem kellett volna. De jó elő adás volt és a ruhája is jó.
2013. november 18. 18:08
"A számításokkal ellentétben Miley visszafogottan, sőt, legnagyobb meglepetésünkre ruhában jelent meg a színpadon!" "Az alábbi fotókat elnézve és ismerve az énekesnő polgárpukkasztó hajlamát, azon sem lepődtünk volna meg, ha kipottyan valami a lábai közül!" Hát ezen besírtam xDD Meg azok a tweetek :"D Jujj xD Én nem nagyon szeretem Mileyt, de azért én személy szerint sokkal többet vártam volna el tőle... :/ Sorry!
2013. november 18. 18:09
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Istenem hagyjak mar beken! Szerintem nagyon eroteljes es megint erzesekkel teli volt! Oke a ruhaja tenyleg fura,de akadjanak mar le rola!
Tegyuk fel hogy mondjuk nekem is uncsi volt h az utso fel percre jott fel a szinpadra, de jol enekelt!
Selenat kertek mar fel valaha ilyenre? Nem, mert felnek hogy mindenki megsuketulne, meg inkabb megvedik a leegestol...
Ilyen hangot mint Mileynak van sokan akarnanak..
Tegyuk fel hogy mondjuk nekem is uncsi volt h az utso fel percre jott fel a szinpadra, de jol enekelt!
Selenat kertek mar fel valaha ilyenre? Nem, mert felnek hogy mindenki megsuketulne, meg inkabb megvedik a leegestol...
Ilyen hangot mint Mileynak van sokan akarnanak..
2013. november 18. 18:09
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Vicces nagyon :DDDDD
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: