A nézők leszavazták Miley Cyrus bizarr alufóliaruháját és gyenge előadásmódját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miley Cyrus lebőgött a brit X-Faktorban
2013. november 18. 17:28
2013. november 18. 17:31
Az oltások nagyon nagyok
Am tényleg olyan, mint egy jövendő mondó
2013. november 18. 17:32
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
nem csodálkozom.
2013. november 18. 17:33
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Hát én meghallgattam... esküszöm, mintha egy haldokló macskát hallgattam volna...
2013. november 18. 17:39
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
A hangjával nincs különösebb baj, annak is örülök hogy a ruhája visszafogott lett, viszont tényleg kicsit uncsi volt.
2013. november 18. 17:42
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Meglepődtem, hogy ruhában jelent meg!
Viccet félretéve tény, hogy volt ennél sokkal jobb fellépése is. Egy-két képnél pedig tényleg olyan, mintha szülni készülne.
2013. november 18. 17:43
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
erőt vettem magamon, és tekergetve ugyan, de "végighallgattam". hát ez sem az a pillanat, amikor májlika elhiteti velem, hogy helye van a zeneiparban...
végigszenvedte és végigerőlködte az egészet, semmi természetes nem volt abban, amit csinált, egy tényleg tehetséges emberből árad a zene, ő még ha megerőlteti magát, sem képes a polgárpukkasztáson kívül bármi mást felmutatni.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Meghallgattam, de nem az igazi.
( Próbálok visszafogott lenni.)
( Próbálok visszafogott lenni.)
|
|
B.Lilcsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 207459 offline
|
A hangja az néhol kicsit rossz volt de összességében nem volt rossz. A kinézete...hát nekem először az jutott eszembe, hogy most kel fel és pizsiben van, mert ez a ruha még elment volna ha jó kiegészítőkkel húzza de ez a turbán... meg volt rajta egyáltalán cipő? o.O Mert ha volt akkor elég ronda volt. Szóval a kinézete nem nagyon tetszett viszont most büszke vagyok rá, hogy nem botrányos ruhában vagy éppen ruha nélkül volt.
2013. november 18. 17:45
Idézet (Muffin00 @ 2013.11.18. 17:34)
ha vissza fogott akkor az a bajuk ha meg nem akkor az komolyan nagyon szánalmas emberek vannak...-.-' és Mileynak nagyon jó hangja van<3*-*
Nekem is ez jutott eszembe. Valahogy mindig bele tudnak kötni szerencsétlenbe, úgy látszik most ez lett a trendi. Lehet, hogy maga az előadás unalmas volt, de a hangjával semmi gond nincs. A ruhával sincs gáz, de az a turbán-szerű izé minek kellett a fejére? Jobb lett volna, ha valahogy megcsinálják a haját és máris más lenne az összkép. Dehát én nem értek hozzá.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.