A Fat Phoenix esett ki az X-Faktorból
2013. november 18. 19:25
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Lehet hogy nem illik ilyet mondani de én már vártam hogy mikor esnek ki.
2013. november 18. 19:39
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Hála Istenek hogy kiestek két idegesítő személy nulla tehetség,bunda az egész X-faktor nézhetetlen a műsor és a mentorok is idegesítőek..!!
2013. november 18. 20:08
|
|
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline
|
Fúúú, hát Krasznai ezerszer sz.rabb volt.Olyan orrhangja van és olyan hamis is volt...AZ EMBEREK NEM ÉRTÉKELIK A KÜLÖNLEGEST!!Tündének tucathangja van, semmi érdekes nincsen benne azonkívül, hogy mély és orrhang.A Fat Phoenix pedig egyedi és különleges volt, és ezért nem tetszett az embereknek a produkciójuk.Most nagyon fel vagyok háborodva.
És ez a Márkos ügy is egy nagy bunda volt, fogadni mernék, hogy az RTL lefizette Őt, hogy lépjen, hogy a ByTheWay visszamehessen.Miért is?Mert mindenki panaszkodott meg baj volt abból, hogy kiestek.De szerintem a ByTheWay sem valami nagy szám, olyan mint a One Direction.
És ez a Márkos ügy is egy nagy bunda volt, fogadni mernék, hogy az RTL lefizette Őt, hogy lépjen, hogy a ByTheWay visszamehessen.Miért is?Mert mindenki panaszkodott meg baj volt abból, hogy kiestek.De szerintem a ByTheWay sem valami nagy szám, olyan mint a One Direction.
2013. november 18. 20:14
|
|
Butterflyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.22. Hozzászólás: 439 Csatolások: 0 Azonosító: 213885 offline
|
VÉGREEEEEEE!!!!!Úgy vártam már,hogy kiessenek!Na végre!
2013. november 18. 20:15
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Annyira vicces(vagy inkább röhögséges?) pár hozzászólás.
Ők egyéniségek voltak,nem úgy,mint a megmaradt verenyzők jó pár százaléka!Amúgy is az idei mezőny ritka gyenge,meg mi az hogy kiesik egy zenekar,akkor valaki lemondja,és akkor azok meg visszajönnek? Nem volt rossz a BTW,(annyira jó sem)de oka volt,hogy kiestek.
És ha figyeltétek az adást a zsűri,nagyon-nagyon ritkán mondott róluk kedveset,vagy jót. Szerintem marha jól végig csinálták,hogy ők azért is itt vannak,és nem érdekeklik őket,hogy mi a mai trendi zene,hanem azt játszák,amit ők szeretnek,és úgy ahogy ők tudják!
Ők egyéniségek voltak,nem úgy,mint a megmaradt verenyzők jó pár százaléka!Amúgy is az idei mezőny ritka gyenge,meg mi az hogy kiesik egy zenekar,akkor valaki lemondja,és akkor azok meg visszajönnek? Nem volt rossz a BTW,(annyira jó sem)de oka volt,hogy kiestek.
És ha figyeltétek az adást a zsűri,nagyon-nagyon ritkán mondott róluk kedveset,vagy jót. Szerintem marha jól végig csinálták,hogy ők azért is itt vannak,és nem érdekeklik őket,hogy mi a mai trendi zene,hanem azt játszák,amit ők szeretnek,és úgy ahogy ők tudják!
1 felhasználónak tetszik:
Fancsilio
2013. november 18. 20:24
|
|
marichuy99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 182062 offline
|
Már ennek régebben meg kellett volna történnie, hogy kiesnek!
Egyszerűen nem odavalók voltak. Az egy dolog, hogy van saját egyéniségük, de ahhoz kell hogy legyen HANG. Ha nincs, akkor ez az egész egység bukik! És igen, bukott. Ha már kiestek volna az első élő shown, akkor még biztosan benn lenne az MDC. Én úgy gondolom, hogy elvette a Fat Phoenix az igazán tehetséges csapattól/emberektől a lehetőséget. Csak én gondolom így sztem, mert ízlések és pofonok. A Tündi most a Gigi dalát tényleg szépen elénekeltem. Nem nagyon kedvelem, de most mégis...le a kalappal! Szikora Úrnak sok sikert kívánok és remélem megtartja az egyetlen, utolsó csapatát, mert a ByTheWay fergetegesen jó!
Egyszerűen nem odavalók voltak. Az egy dolog, hogy van saját egyéniségük, de ahhoz kell hogy legyen HANG. Ha nincs, akkor ez az egész egység bukik! És igen, bukott. Ha már kiestek volna az első élő shown, akkor még biztosan benn lenne az MDC. Én úgy gondolom, hogy elvette a Fat Phoenix az igazán tehetséges csapattól/emberektől a lehetőséget. Csak én gondolom így sztem, mert ízlések és pofonok. A Tündi most a Gigi dalát tényleg szépen elénekeltem. Nem nagyon kedvelem, de most mégis...le a kalappal! Szikora Úrnak sok sikert kívánok és remélem megtartja az egyetlen, utolsó csapatát, mert a ByTheWay fergetegesen jó!
2013. november 18. 20:31
Nagyon nem bírom a F.P-t, de akkor már inkább a Tünde esett volna ki...
2013. november 18. 20:42
|
|
norsk engel95% anxiety 5% girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.10. Hozzászólás: 1905 Csatolások: 0 Azonosító: 203513 offline
|
Mammonia, teljes mértékben egyetértek!
2013. november 18. 20:44
|
reniszosziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 210109 offline
|
Egy kérdésem lenne az x-faktorral kapcsolatban: mondjuk fél-1 évvel az x-faktor vége után melyik előadó koncertjére fizetnétek mondjuk 2.000 Ft-ot? (akár kiesett, akár bennmaradt x-faktor versenyzőről lenne szó)
1 felhasználónak tetszik:
Fancsilio
2013. november 18. 20:45
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Idézet (Phann @ 2013.11.18. 20:08)
Fúúú, hát Krasznai ezerszer sz.rabb volt.Olyan orrhangja van és olyan hamis is volt...AZ EMBEREK NEM ÉRTÉKELIK A KÜLÖNLEGEST!!Tündének tucathangja van, semmi érdekes nincsen benne azonkívül, hogy mély és orrhang.A Fat Phoenix pedig egyedi és különleges volt, és ezért nem tetszett az embereknek a produkciójuk.Most nagyon fel vagyok háborodva.
Én egyetértek veled.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.