A csapatok közül ők voltak a legjobbak, a másik csapat sz#rt sem ér. Mindenki a Fat Phoenixet szidja, lehet, hogy nagyképűek, meg nincs semmi hangjuk, de ők legalább nem cuki pofival akartak érvényesülni.
A bájdövéjes ficsúrok igazán kieshetnének, mert se hang, se semmi - egyedül csak a cuki pofikájukra számíthatnak, mert különben kampec. És ez a péterffy "hűdeszexinő"-re is vonatkozik.
A Fat Phoenix esett ki az X-Faktorból
2013. november 18. 15:58
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Ezt úgy hívják hogy: Hálelújá, Hálelújá, Hálelújá, Hálelúúúúúújá
2013. november 18. 16:07
|
|
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline
|
Hihetetlen, hogy a BTW, akiknek amúgy semmi keresnivalójuk nincs ott visszajöttek, és még mindig bent vannak. Igaz, hogy a Fat Phoenix se a legjobb, de ha a két csapatot kéne összehasonlítanom, egyértelműen őket mondanám a jobbnak. Én Tündit is ugyan úgy kiejtettem volna. Egyáltalán nem tetszik a hangszíne. Ez ellen nem tud semmit tenni. Én személy szerint vasárnap a BTW-t raktam volna ki, utána Tündit, és csak azután őket. De hát nem én csinálom a műsort.
2013. november 18. 16:07
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Végremár!!!!! Azt sem értem, hogy eddig hogy jutottak el! Se hang, se tehetség, semmi!
2013. november 18. 16:10
|
|
milesis77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 212647 offline
|
Én nagyon szerettem a fiúkat és lehet, hogy kicsit semmibe vették az egésszet, de a párbaj daluk sokkal jobb volt, mint Krasznai Tündének. Valami borzasztó volt amit Tünde énekelt tegnap a színpadon..
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 18. 16:14
|
breakingdawn8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.20. Hozzászólás: 81 Csatolások: 1 Azonosító: 213819 offline
|
én utáltam őket benne de amúgy az krasznai tünde és utálom mind a ketten is ki esehetek volna
2013. november 18. 16:15
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Én személy szerint a Bythewayt küldtem volna már haza.Lehet,hogy ők jobban eladhatóak,meg cukibbak,mint a Fat Phoenix,de számomra halálosan unalmas az összes produkciójuk.Csak kiállnak,gitározgatnak meg énekelgetnek,aztán várják,hogy hasra essenek előttük.A Fat Phoenixben legalább volt eredetiség! Nem tudom,miért tetszettek nekem,de bejött az egész,amit ők hoztak az X-faktorba.Ha a Fat Phoenix és a Bytheway között kéne választanom,egyértelműen az előbbire szavaznék.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 18. 16:23
Hangjuk az egesz jo volt de nekem nagyon nagy kepunek tuntek meg egy kicsit mar unalmasak voltak jah es semmi szimpatikussag nem volt bennuk szoval nem bannom hogy ki estek!
2013. november 18. 16:26
Hát egész jó hangjuk volt meg minden de szerintem is kicsit néha nagyképűek voltak mondjuk én a Danics Dórát meg a Péterfy Lilit sem annyira csípem a Byethewaynak szurkolok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.