A Fat Phoenix esett ki az X-Faktorból
2013. november 20. 08:34
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
hààt èn nagyon örültem h kiestek,de a krasznait se sajnàltam volna............
2013. november 20. 22:02
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Várható volt hogy ők mennek, de az tény hogy ők teljesen egyedit alkottak. Míg más versenyző elénekelte a dalt ők addig fel is dolgozták. Szerintem egy Arctic Monkeys vagy egy Avolnation stílusában dolgoznak. Jó mondjuk nekem ez a stílus tetszik de ez más téma. Én is úgy láttam hogy most nekik kell menniük.
2013. november 20. 22:06
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Macsek 124 ha ezt eddig nem tudtad volna az is egy fő szempont, hogy ki fogja bírni a nyílvánosságot, a szereplést. Én mondjuk piszokszar énekes lennék ha lenne hangom mert egy szavalásnál is össze fosom magam ha közönség van.
2013. november 21. 19:18
Annyit tudok mondani erre hogy: VÉGRE!
!
Nagyon utáltam őket.Nagyon unalmasak és idegesítőek voltak. Eljött nekik kiesés ideje!
Nagyon utáltam őket.Nagyon unalmasak és idegesítőek voltak. Eljött nekik kiesés ideje!
2013. december 17. 13:53
|
|
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline
|
Sajnos nem Tündi nyerte meg az X faktort, de neki kellett volna szerintem. Neki volt, van a legkülönlegesebb hangja, egyedi,fátyolos, bluesos, fantasztikus. Remélem sok lemezét hallhatom majd, és sok koncertje lesz, a Fat Phoenixnek csak a humoruk volt jó, de az nagyon. Tündi sokkal jobb volt Náluk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: