A Fat Phoenix esett ki az X-Faktorból
2013. november 20. 08:34
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
hààt èn nagyon örültem h kiestek,de a krasznait se sajnàltam volna............
2013. november 20. 22:02
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Várható volt hogy ők mennek, de az tény hogy ők teljesen egyedit alkottak. Míg más versenyző elénekelte a dalt ők addig fel is dolgozták. Szerintem egy Arctic Monkeys vagy egy Avolnation stílusában dolgoznak. Jó mondjuk nekem ez a stílus tetszik de ez más téma. Én is úgy láttam hogy most nekik kell menniük.
2013. november 20. 22:06
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
Macsek 124 ha ezt eddig nem tudtad volna az is egy fő szempont, hogy ki fogja bírni a nyílvánosságot, a szereplést. Én mondjuk piszokszar énekes lennék ha lenne hangom mert egy szavalásnál is össze fosom magam ha közönség van.
2013. november 21. 19:18
Annyit tudok mondani erre hogy: VÉGRE!
!
Nagyon utáltam őket.Nagyon unalmasak és idegesítőek voltak. Eljött nekik kiesés ideje!
Nagyon utáltam őket.Nagyon unalmasak és idegesítőek voltak. Eljött nekik kiesés ideje!
2013. december 17. 13:53
|
|
kovi2Cosima |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 852 Azonosító: 144885 offline
|
Sajnos nem Tündi nyerte meg az X faktort, de neki kellett volna szerintem. Neki volt, van a legkülönlegesebb hangja, egyedi,fátyolos, bluesos, fantasztikus. Remélem sok lemezét hallhatom majd, és sok koncertje lesz, a Fat Phoenixnek csak a humoruk volt jó, de az nagyon. Tündi sokkal jobb volt Náluk.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: