Remélem, hogy Harry csak hülyül és nem jön be neki az a... szörnyeteg! És nem, nem Taylorra gondoltam...
Szerintem úgy, hogy már majdnem egy éve volt, könnyen le tudják zárni a dolgokat. És ha újra akarják/akarja kezdeni akkor mi van? Szerintem alapvetően összeillenek.
Taylor és Harry szomszédok lesznek?
2013. november 18. 16:10
2013. november 18. 16:19
|
|
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline
|
De szánalmas ha így tesz már nem kell Harrynek...
2013. november 18. 16:28
Ez mar tenyleg szanalmsa Taylortol ami sok az sok...
2013. november 18. 16:29
szeretem Harry-t és ha neki ez jó akkor jó
Taylor meg nem bírja elfelejteni Harry-t ???
Taylor meg nem bírja elfelejteni Harry-t ???
2013. november 18. 16:35
|
|
aranyalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 167233 offline
|
1. Talán Taylor rájött, hogy hiba volt Harryt otthagynia. Szerintem mindenki megfordul utána ha csak egy pillanatra is.
2. Remélem csak hülyül Harry Mileyvel kapcsolatban, mert nagyon nem bírnám ha összejönnének.
3. Nem tenne jót Harrynek ha Mileyval összejönne. Akkor inkább már Taylor.
2. Remélem csak hülyül Harry Mileyvel kapcsolatban, mert nagyon nem bírnám ha összejönnének.
3. Nem tenne jót Harrynek ha Mileyval összejönne. Akkor inkább már Taylor.
2013. november 18. 16:40
szanalmas Taylor
..nah de Harry+Miley???
te jo eg! ki van zarva! Ur Isten mi lesz itt ha Miley meg Harry osszejonnek
...nem is merek belegondolni
2013. november 18. 16:41
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Xd szegény Harry sajnálom ,hogy Taylorka nem bírja megérteni ,hogy vége
2013. november 18. 16:42
|
|
Clariityvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.06. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 213009 offline
|
Taylor pont,véletlenül Harry lakása közelében fog lakni.Véletlenül...aha persze.
De Harry meg Miley? Atyauristen
Remélem Harry csak ki akarja akasztani a rajongókat,de nem gondolja komolyan.Az nagyon jajjajjajj lenne
Belegondolni se merek
o
De Harry meg Miley? Atyauristen
2013. november 18. 16:49
|
|
Áfamanó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 568 Csatolások: 0 Azonosító: 184102 offline
|
Miley meg Harry?? Ekkora marhaságot is csak egy kipihent agyú találhatott ki.
Akkor meg mondjuk pont mi van ha Taylor Harry közelében vett házat? Jó barátok maradtak ami fontos egy szakítás után!
Akkor meg mondjuk pont mi van ha Taylor Harry közelében vett házat? Jó barátok maradtak ami fontos egy szakítás után!
2013. november 18. 16:58
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Hát eléggé érdekes hogy pont Harry mellett talált egy házat
Sztem Harry és Miley nem illenek össze.
de sztem nem is bukik rá talán a stílusa vagy pedig a zenéi tetszenek
Sztem Harry és Miley nem illenek össze.
2013. november 18. 17:51
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
az egész cikk röhejes.XD
Taylor Harryhez akar közel lenny, Miley meg Aírry pedig kavarnak. Csak egy nagy ikszdé'
nincs se negatív sem pediglen pozitív véleményem,egyszerűencsak röhejes az egész...
Harry Styles szerelmi élete pedig egy akkora nagy szerelmi háromszög, hogy már szinte kör. XD
Taylor Harryhez akar közel lenny, Miley meg Aírry pedig kavarnak. Csak egy nagy ikszdé'
nincs se negatív sem pediglen pozitív véleményem,egyszerűencsak röhejes az egész...
Harry Styles szerelmi élete pedig egy akkora nagy szerelmi háromszög, hogy már szinte kör. XD
2013. november 18. 18:02
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Harry illene Swifthez.Taylor Több Ezer Pasim Volt Már Swift és Harry Hülyékre Bukom Styles.De Miley Twerk Cyrus se az utolsó.
2013. november 18. 18:04
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
De Szájrúzs kisasszonynak én szerény véleményem szerint nem tetszik a cakkosházú brit "énekes".
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: