Choi Seung Hyun "T.O.P"
2013. november 17. 19:49
Gondoltam mivel ha jól tudom T.O.P. a harmadik kedvenc Bigbang tagotok, hogy kéne neki is egy olyan topik, amiben csak róla van szó.
Tehát ha szeretitek T.O.P.-t vagy még jobb ha Ő a kedvenc tagodok ide minden jöhet ami vele kapcsolatos.
Jöhetnek képek, simák vagy mozgók, avatarok vagy videók is, bármi ami csak szeretnétek.
2013. november 20. 19:45
Èn nagyon szeretem T.O.P-t! Ő a màsodik kedvencem a bandàbòl. Nagyra becsülöm őt. Imàdom a szòlò szàmait, szerintem kiemelkedő tehetsèg. Sok sikert kìvànok neki! ♡
1 felhasználónak tetszik:
kara jiyoung
2013. november 25. 14:09
|
|
Alíz97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 200212 offline
|
Én is nagyon bírom T.O.P.-t, főleg a stílusát és a hangját. Nemtudom hanyadik kedvencem..Egyszerűen az összes Big Bang tagot imádom, kivéve Daesungot, ő egy kicsit lecsúszott a többiektől :3
kara jiyoung
2013. december 07. 14:10
Itt van pár kép T.O.P.-ról:
Remélem tetszenek!
kara jiyoung
2013. december 07. 14:40
Jahj, hát nekem T.O.P az első és utolérhetetlen kedvencem a Big Bang-ből. Olyan varázs a van, hogy az első megszólalása óta szerelmes vagyok abba a mély és különleges hangjába. Az elején maga a csapat nem is annyira inkább csak ő volt az, aki lenyűgözött. Mondhatjuk, hogy a Beast-es DooJoon után ő a második számú férfi ideálom. Iszonyatosan tehetséges embernek tartom és mind a szóló dalait, mind a G-Dragon-al közös szerzeményeit is imádom. Bár engem már a puszta megjelenése is lenyűgöz.
A zenei munkái mellett viszont számomra az is bebizonyosodott, hogy színésznek is hasonlóan remek. Eddig sajnos még csak az IRIS-ban volt szerencsém látni, de ott nagyon is tetszett a szerepe még, ha negatív karaktert is formált meg.
Remélem azért idővel a YG, majd neki is nagyobb teret ad a szóló tevékenységeit illetően. Bár szerencsémre, mint színész igen sűrűn munkálkodik.
Remélem, hogy még rengeteg sikert ér el, mert meg van mindene, ami ehhez szükséges.

A zenei munkái mellett viszont számomra az is bebizonyosodott, hogy színésznek is hasonlóan remek. Eddig sajnos még csak az IRIS-ban volt szerencsém látni, de ott nagyon is tetszett a szerepe még, ha negatív karaktert is formált meg.
Remélem azért idővel a YG, majd neki is nagyobb teret ad a szóló tevékenységeit illetően. Bár szerencsémre, mint színész igen sűrűn munkálkodik.
Remélem, hogy még rengeteg sikert ér el, mert meg van mindene, ami ehhez szükséges.

kara jiyoung
2014. június 19. 12:48
Nekem
T.O.P.
a kedvencem a Bigbang-ből.
Egyszerűen fantasztikus és csodálatos hangja van. Ahogy táncol az eszméletlen. És a stílusa is remek. Nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.