Starity

Sztárok a színpadon: David Suchet

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 17. 15:42 #1
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Új sorozatunkban bemutatunk olyan színészeket, akik annak ellenére, hogy ismertek televíziós és mozis munkáik által, karrierjükben fontos szerepet játszott/játszik a színház világa is. Megmutatjuk, milyen fontosabb szerepeket osztottak rájuk a rendezők, s hogyan álltak helyt egy-egy előadásban. A sorozat első részében David Suchet-vel foglalkozunk, akit a közönség leginkább Poirotként ismer.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. november 17. 15:49 #2
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5547
Csatolások: 0
Azonosító: 194508
Én a Poirotban ismertem meg,és szerettem meg.
2013. november 17. 21:41 #3
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
nagyon jól, igényesen megírt, és szerkesztett cikk, Sally!! Várom a továbbiakat!! laugh.gif
2013. november 18. 07:29 #4
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Elég szépen "ráncba lett szedve" a cikk. blink.gif Sok dolog kihúzásra került benne(?), legfeltűnőbben a Bűnrészes-ből. 110.gif :

"Vélemények az előadásról:

"Itt az ideje, hogy szuperlatívuszokban beszéljünk. Nem csak a színészet hatalmas, és minden vizuális részlet precíz, de Davies (a rendező) is megvalósítja Miller színdarabját, ami egy portré a társadalomról, valamint egy hibás egyénről." - Michael Billington, The Guardian

"Ez olyan erős produkció Miller munkáiból, amit reméltem, hogy láthatok egyszer." - Henry Hitchings, The Evening Standard

"Howard Davies jelentékeny, a higgadt produkciónak nagy tisztasága van, kihozza Miller érveit, és aggodalmait a kapitalista rendszerben leledző alapvető önzéssel kapcsolatban, de hiányzik belőle az érzelem mértéke, hogy meg kell adni a közönség számára: földre omlik minden kinyilatkoztatás." - Neil Norman, The Express

"Ez a rendkívüli erő és érzelmi mélységek darabja, és amikor előadták olyan csodálatosan jó volt ott lenni, Miller témája az ember iránti felelősség, mikor embertársai felé érzi az ember az igazán nemes érzéseket, s nem csak pusztán didaktikus... Ez egy lenyűgöző darab, egy modern klasszikus, és az egyik olyan, amit azok, akik látják, hogy soha nem felejtenek el." - Charles Spencer, Daily Telegraph

"Izgalmas, erős szereposztással újjáélesztve." - John Thaxter

"Kiváló színészi játék, ez egy családi dráma, amely tökéletesen illusztrálja, hogy az ember felelőssége embertársai iránt messze túlmutat a családján, és a háztartási takarékoskodáson." - Christopher Hart, The Times"

Oké, vannak benne kemény kritikák, de ezeket leírták, ezek tények. Most vagy kozmetikázunk vagy nem. Az újságírás lényege, szerintem, hogy nem. Persze vannak az oldalnak bizonyos szabályai, azonban én úgy vélem, hogy ilyen kritikák lehozásával nem sértünk senkit. Na mindegy.

Ha valakit érdekelnek a tényleges szövegek, keressen meg priviben és megmutatom neki... rolleyes.gif
2013. november 18. 08:20 #5
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.18. 07:29)
Elég szépen "ráncba lett szedve" a cikk. blink.gif Sok dolog kihúzásra került benne(?), legfeltűnőbben a Bűnrészes-ből. :110
Oké, vannak benne kemény kritikák, de ezeket leírták, ezek tények. Most vagy kozmetikázunk vagy nem. Az újságírás lényege, szerintem, hogy nem. Persze vannak az oldalnak bizonyos szabályai, azonban én úgy vélem, hogy ilyen kritikák lehozásával nem sértünk senkit. Na mindegy.
Ha valakit érdekelnek a tényleges szövegek, keressen meg priviben és megmutatom neki... rolleyes.gif

Uppsz, ha jól látom, rosszat illesztettem be. Elnézést. Szóval ha valakit érdekel a TELJES cikk és az ÖSSZES kritika, akkor privátban keressen meg és elküldöm a linket. biggrin.gif
2013. november 18. 19:55 #6
Fronter
Fronter
új tag
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 215491
Így bajusz nélkül látni nagyon furcsa. Szegényke nekem már mindig Poirot marad. smileeee.gif
2013. november 26. 08:14 #7
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Elgondolkozom, van-e értelme folytatni ezt a sorozatot. Per pillanat úgy tűnik, hogy nincs. 110.gif Sajnálom...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok