Justin Bieber meggyalázta Argentína szimbólumát
2013. november 17. 17:34
|
Tiffany 95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 162151 offline
|
Kicsit túl sokat képzel magáról... Lehet, hogy jót tenne neki az a pár év börtön...
2013. november 17. 17:51
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
A leírás alapján azt hittem csak arrébb-rakta/visszaadta őket, de eeez, hogy konkrétan rásöprögette a zászlókat a rajongókra, hát ez...
Ez a kölyök már tényleg azt sem tudja mit csinál. Azt direkt nem írtam, hogy "nem tudja hol a határ" mert azt már rég elhagyta. Nem védeni akarom, de részben ezeknek a hülyeségeinek az is a hátterében áll, hogy nagyon fiatalon belerángatták ebbe a hírességesdibe. Nem azt mondom, hogy ő nem akarta, de az anyja helyében nem biztos, hogy hagytam volna hogy belecsöppenjen ebbe az egészbe 13 (?) évesen.
Ez a kölyök már tényleg azt sem tudja mit csinál. Azt direkt nem írtam, hogy "nem tudja hol a határ" mert azt már rég elhagyta. Nem védeni akarom, de részben ezeknek a hülyeségeinek az is a hátterében áll, hogy nagyon fiatalon belerángatták ebbe a hírességesdibe. Nem azt mondom, hogy ő nem akarta, de az anyja helyében nem biztos, hogy hagytam volna hogy belecsöppenjen ebbe az egészbe 13 (?) évesen.
2013. november 17. 18:01
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ennél még az is jobb lett volna, ha kézzel felveszi, és visszadobja őket a tömegbe... Mert hát, így inkább az undor látszatát kelti, hogy meg se akarja fogni. Beiber, ezt megint benézted!
2013. november 17. 18:12
azt hittem h visszalokte a rajongoknak a zaszlot es nem h szo szerint leseperte a szinpadrol
hat ez kesz rohley mintha undorodna attol a szovetanyagtol
ez a gyerek mar azt sem tudja mien botranyokat csinaljon vagy nem is tudom..ha ennyire nem birja Argentinat akk miert megy oda koncertezni?
4 ev borton? 20-ra zarjak be
ez a gyerek mar azt sem tudja mien botranyokat csinaljon vagy nem is tudom..ha ennyire nem birja Argentinat akk miert megy oda koncertezni?
2013. november 17. 18:12
jaj istenem, ha rosszfiúnak akarjátok Justin beállítani, csak közlöm hogy nem igazán ment
2013. november 17. 18:14
ésa videót nézva nem igazán zvarták hogy lerúgja a zászlókat.
2013. november 17. 18:17
|
|
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline
|
Jól tette *-* ♥ sok hülye bunkó minden sz*rt feldobnak -.- IMÁDLAAAAAK JUSTIN *-* ♥ #forever
2013. november 17. 18:20
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Idézet (OceanSoul @ 2013.11.17. 17:33)
symor, amit írtál az közszeméremsértés lenne, szóval igen, lehetne ;o
Én ebben nem vagyok olyan biztos
Ha az utcán csinálná természetesen, ha viszont színpadon, akkor ez már beletartozhat a "művészi" kifejezésmód szabadságába
Ha az ilyet közszeméremsértésnek vennék Lady Gaga, vagy Miley Cyrus már rég életfogytos lenne a színpadi produkciójuk miatt
2013. november 17. 18:31
|
|
Caravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 122 Csatolások: 121 Azonosító: 200171 offline
|
Idézet (Mrs_Bieber9431 @ 2013.11.17. 18:17)
Jól tette *-* ♥ sok hülye bunkó minden sz*rt feldobnak -.- IMÁDLAAK JUSTIN *-* ♥ #forever
Basszus mennyit gyozkodtem magam h ne irjak ide ehez,mert meg csak annyit sem erdemel ez a Bieber gyerek,de Te kiutotted a biztositekot nalam...Mi az h jol tette ez a kis szaros? Te elobb leirtad es utanna gondoltad meg mit irtal? vagy meg utana sem!! Ezzel semmi rosszat nem tettek a rajongok h egy zaszlot feldobaltak a szinpadra...nem nagy szam...de az h lerugta az valami felhaborito es hihetetlen,mit kepzel magarol ez a kis b..i? NEM ERDEMLI MEG A HIRNEVET!!
2013. november 17. 18:31
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Hát erre nem tudok mit mondani..
2013. november 17. 18:41
Ismét lejáratta magát és észre se veszi ráadásul. Annyi esze van, amennyi látszik.
100%-ig jogos, amiért a tisztelt argentin polgárok fel vannak háborodva Bieber intelligencia hiánya miatt, miszerint a nemzeti zászlót a szinpadról le kell "seperni" mikrofonnyelével. Ennyire tiszteli és szereti a rajongói egyik részének lakhelyét, hogy a zászlóhoz egy ujjával nem nyúlna hozzá? Én a rajongók helyébe kisebb lázadást produkáltam volna, mert ami sok, az sok. Otromba, nagyképű, tuskó alak, amilyet még az USA eddig nem látott ez ideáig. Nyugodtan kiérdemelné azt a 4 év fegyház büntetést, mert ez a tiszteletlenség súlyos problémákat vonhat maga után. De ahogy elképzelem, ő ez alól is "kiúszik", mert ő maga JB, aki a világ legnépszerűbb "énekese(?)"..
Pfhej.
2013. november 17. 18:50
Ez minden országba így lenne
Észak-Koreába lehet hogy még ki is végeztetnék
2013. november 17. 18:58
|
|
missbabuciivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 213339 offline
|
elhiszem h zavarta.. na de h így nekiállt söpörgetni
,ezen azért nevettem egy kicsit xđ
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: