Miley Cyrus a világ egyik legnagyobb feministája
2013. november 16. 18:41
|
|
b.vivien.13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 104 Csatolások: 0 Azonosító: 192894 offline
|
Ha Miley mondja, akkor biztos igaz!
2013. november 16. 19:02
Nina Hartley (Marie Louise Hartman) feminista, pedig neki egy picit más a szakmája, mégis annak tudom tekinteni. Miley-ban nincs meg az a kiállás, mint, ahogy Nina kiállt a jogaiért, szóval lehet, hogy annak tartja magát, de én nem látom, hogy az is lenne.
2013. november 16. 19:23
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Igen, igen. A végén még az is ki fog derülni, hogy az igazi Miley-t elrabolták a fekveálló deltoidok, és őt küldték a helyére.
2013. november 16. 19:31
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Annak a szociológusnak üzenem, hogy adja vissza a diplomáját, mert ilyen nyilatkozat után lóf*szt nem (már elnézést, de ez kiborított). Ha akkora feminista lenne, nem mutogatná magát.
Az a gáz, hogy ez a csaj annyira el van szállva magától, hogy az valami hihetetlen. Könnyű azt mondani, hogy lássuk mindenbe a legjobbat: jöjjön el a mi országunkba, kíváncsi vagyok, itthon mégis mit fog látni. Neki könnyű, a semmiért kap milliókat, itthon egyesek, napi 16 óra munka után is éheznek. Esküszöm, jobban tenné, ha befogná a száját - de gondolom, elintézi magának, hogy be is legyen tömve.
U.i.:nemcsak, hogy nem egy tipikus szépség, valahányszor ránézek a fejére, mindig egy identitászavaros, feltűnési viszketegségű tinédzser jut az eszembe róla.
Az a gáz, hogy ez a csaj annyira el van szállva magától, hogy az valami hihetetlen. Könnyű azt mondani, hogy lássuk mindenbe a legjobbat: jöjjön el a mi országunkba, kíváncsi vagyok, itthon mégis mit fog látni. Neki könnyű, a semmiért kap milliókat, itthon egyesek, napi 16 óra munka után is éheznek. Esküszöm, jobban tenné, ha befogná a száját - de gondolom, elintézi magának, hogy be is legyen tömve.
U.i.:nemcsak, hogy nem egy tipikus szépség, valahányszor ránézek a fejére, mindig egy identitászavaros, feltűnési viszketegségű tinédzser jut az eszembe róla.
2013. november 16. 19:35
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Na most szakadt el a cérna! Az amit Ő csinál vagy mond, egyáltalán nem fedi a feministaságot! Ha ő valóban feminista lenne, akkor lenne benne büszkeség és nem járatná le magát minden adandó alkalommal. Bátorítja a nőket..mégis mire? Arra, hogy felszínes feslett emberek legyenek? Ennek a lánynak komoly problémái vannak, egyik pillanatban még sebzett őzikét játszik, utána pedig kőkemény feministasának vallja magát. Az eszem megáll..
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 16. 19:40
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
de jó, már nemcsak játssza a ribancot/ hattyú halálát, de azt is közhírré teszi, hogy fogalomzavarban szenved? miley, én a helyedben nem járatnám le magam a szőkeségemmel...
2013. november 16. 19:42
Nem érti a feminista szó fogalmát!Amit ő csinál,az már több mint nevetséges!pff.
2013. november 16. 19:51
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Szerinte az a feminista, aki úgy viselkedik, mint egy r.banc, az, aki lányok millióinak olyan példát mutat, hogy mutogassák magukat, aki arra tanítja a tiniket, hogy annyira se tiszteljék a saját testüket, hogy megtartsák valamennyire maguknak, aki arra bátorítja a fiatalokat, hogy öltözzenek és viselkedjenek úgy, mint holmi utcai örömlányok, aki a tehetségtelenség példaképét állítja a lányok elé?! Ő a feminista??!!
Hát kérem, az a feminista, aki hisz a nők és férfiak egyenlőségében és tesz érte, de egy kivetkőzött, fél(vagy még kevesebb)pucér nő melyék földön egyenlő egy tiszteletreméltó férfival??!!
Ez a "nő" borzalmas, és itt érzem azt, hogy ha egyszer meglátnám az utcán, akkor felrugnám.
Hát kérem, az a feminista, aki hisz a nők és férfiak egyenlőségében és tesz érte, de egy kivetkőzött, fél(vagy még kevesebb)pucér nő melyék földön egyenlő egy tiszteletreméltó férfival??!!
Ez a "nő" borzalmas, és itt érzem azt, hogy ha egyszer meglátnám az utcán, akkor felrugnám.
2013. november 16. 20:25
Na én ezért tartom példaképnek
''Amíg lélegzel, mindenben meg kéne találnod a legjobbat.''
Miley felnőtt! Tudom, ez a mondat már a csapból folyik, de higyjétek el. Ugyanaz a jószívű, kedves és aranyos lány mint 4-5 éve, csak szexibb és felnőttesebb.
''Amíg lélegzel, mindenben meg kéne találnod a legjobbat.''
Miley felnőtt! Tudom, ez a mondat már a csapból folyik, de higyjétek el. Ugyanaz a jószívű, kedves és aranyos lány mint 4-5 éve, csak szexibb és felnőttesebb.
2013. november 16. 20:56
|
|
yakarinagyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 210270 offline
|
Én ezt már nem tudom nyomon követni.
2013. november 16. 21:19
Hú, hát ha nagyobb feminista a nagymamámnál, akkor minden elismerésem.
De egyébként ebből látszik, hogy nem teljesen egy twerkelő liba aki szereti mutogatni magát.
De egyébként ebből látszik, hogy nem teljesen egy twerkelő liba aki szereti mutogatni magát.
2013. november 16. 21:24
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Hát ez nem hülyeség de valahogy megis az
2013. november 16. 21:50
|
|
Laura Hanna Fórúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 211336 offline
|
Meg a budos.......az
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.