Megsértette Carrie Underwood rajongóit Demi Lovato
2013. november 16. 20:04
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
szerintem ez nem is volt sértő!
2013. november 16. 21:39
Szerintem az eredeti előadónál senki sem lehet jobb. Demi kicsit elgondolkozhat.
2013. november 16. 22:49
|
|
Britney1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 141041 offline
|
x Maite_Sandra x, ez igaz, de az ilyen tehetségkutatókban rendszeresen dicsérik meg így a versenyzőket, akár Magyarországon is. Ebből nem kellene ekkora ügyet csinálni.
2013. november 16. 23:30
|
|
myneee20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209426 offline
|
Szerintem meg nem sokkal lett jobb Rachel mint az eredeti!
és talán Carrie Underwood büszke rá,hisz annyira szépen elő adta! ;-) de néhány raj nem tudja el fogadni ezt! :-*
2013. november 16. 23:56
|
|
Illaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.28. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 214252 offline
|
Szerintem ez egyáltalán nem volt sértő, és lehet, hogy valakinek ez tetszik jobban, és nem az eredeti. Azt, hogy az emberek nem egyformák, és az egyiknek ez tetszik a másiknak meg az, egy teljesen normális dolognak tartom.
2013. november 17. 03:34
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
könyörgöm,ez nekik sèrtès??? Pff..ez csak egy jòindulatù megjegyzès akart lenni,amit Demi nem a legjobban fejezett ki -.-"
2013. november 17. 10:01
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ez most komoly hát ez minden napos dolog hogy ilyet mondanak a mentorok ezen komolyan igy kikelett akadni?????????????????
2013. november 17. 19:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nagy Carrie fanatikus vagyok, de ezen jót mosolyogtam, hogy őszinte legyek.
Megnéztem mind a két fellépést, és Underwood erősen üti a mezőnyt, hisz, ha egy színpadon lenne ezzel a csajjal, akkor simán leénekelné, az tuti biztos. Sértőnek nem volt sértő, szóval a rajongók kissé mellreszívták a dolgot, ám azt be kell látni, hogy Demi egyszerűen süket.
Én aztán abszolút nem vagyok valami zenei Einstein, de Carrie sokkal szebben és erőteljesebben adta elő. Kissé túllőtt ezen a célon a kijelentésével, és bár lehet, hogy neki ez a produkció jobban tetszett, ám a közel jövőben vigyázhatna az ilyen kijelentésekkel, mert akár haragosokat is szerezhet magának, pluszban, amit már fentebb is említettek páran, ez a bizonyíték arra, hogy a kiscsajnak nincsen keresnivalója a mentorszékben. Carrie mondjuk egy jót röhög ezen az egészen szerintem, de mégis csak durva volt egy ilyet élő műsorban kijelenteni.
2013. november 22. 16:13
Oké,ezen most nincs nagy botrány szerintem,kicsit mellreszívták a rajongók ezt az egészet.Lehet,hogy Deminek az tetszett,azt kész.De kicsit vigyázzon a szavakkal,mert ilyet kicsit félreérthető hallani.
2013. december 23. 14:08
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Én ezt nem igazán értem... Mit kell ezen felkapni a vizet? Oké, Carrie szerintem is jobban énekelte, de nem rontok rá virtuálisan Demire, csak azért mert mondott valamit, ami félreérthethő...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: