Megsértette Carrie Underwood rajongóit Demi Lovato
2013. november 16. 13:13
|
|
cissssssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 208845 offline
|
Szerintem nem akarta meg sérteni csak önbizalmat szeretett volna adni annak a csajnak. A rajingókat nem hibáztatom hogy felkapták a vizet mert lehet én is így tettem volna. Amúgy meg szerintem ezt most fölösleges volt leírni!!
2013. november 16. 13:46
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Jaj, most Istenem, a rajongók mindent túl reagálnak... Demi csak azt mondta, hogy jobb, mint Carrie, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy Carrie-nek nincs jó hangja...
2013. november 16. 13:47
2013. november 16. 13:54
|
|
Fanni_91új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 215047 offline
|
Ez már a drámázás felsőfoka. Pedig azt hittem Carrienek értelmes rajongói vannak. Persze tisztelet a kivételnek.
Egyébként meg a tavalyi évadban a Fifth Harmony kétszer is Demi dalát énekelte el, és mindkét alkalommal azt mondta, hogy sokkal jobban előadták mint Ő. Most akkor Demi rajongóinak is meg kellett volna sértődni?
Sőt, egyenesen magának Deminek kellett volna levágni egy hisztit, amiért saját magát megsértette.
Valahogy a versenyzőknek muszáj önbizalmat adni! Nekem tetszett Rachel előadása, és nem neki kellett volna kiesnie mert voltak nála sokkal gyengébbek.
Egyébként meg a tavalyi évadban a Fifth Harmony kétszer is Demi dalát énekelte el, és mindkét alkalommal azt mondta, hogy sokkal jobban előadták mint Ő. Most akkor Demi rajongóinak is meg kellett volna sértődni?
2013. november 16. 13:54
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Hát...tényleg jobban csinálta!
2013. november 16. 14:23
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Ezt most miért kell felfújni? Így lehet azért biztatni a másikat. Ha igaz, ha nem sokat segít neki. Az értelmes rajongók megértik, akik meg nem azok, azok idióták!
Biztos vagyok benne, hogy Demi semmiféleképpen nem akarta ezzel megbántani Carrie-t, csak így jött ki neki.
Biztos vagyok benne, hogy Demi semmiféleképpen nem akarta ezzel megbántani Carrie-t, csak így jött ki neki.
2013. november 16. 14:24
|
|
leti0417 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 752 Csatolások: 35 Azonosító: 203375 offline
|
1. „Nem, te jobban csinálnád, mint Carrie Underwood.”
Ez nem sértés hanem megjegyzés!!
2.„Hé Demi, Carrie Underwood feltörölné a padlót a show mindegyik versenyzőjével. Ellenőrizd magad, mielőtt tönkreteszed magad. # XFactor”
Ez meg nem egy dühös rajongó hanem egy idióta állat!!! (nem akarok nagyon csúnyán fogalmazni!!!!)
Ez nem sértés hanem megjegyzés!!
2.„Hé Demi, Carrie Underwood feltörölné a padlót a show mindegyik versenyzőjével. Ellenőrizd magad, mielőtt tönkreteszed magad. # XFactor”
Ez meg nem egy dühös rajongó hanem egy idióta állat!!! (nem akarok nagyon csúnyán fogalmazni!!!!)
2013. november 16. 14:42
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Rachel fantasztikus enkes
amugy nagyon oda kell figyelni hogy mit mondunk sajnos a nagy vilagba :/ de Demi nem sertesnek szanta! Biztatas, dicseret. de rajongok mar csak ilyenek
amugy nagyon oda kell figyelni hogy mit mondunk sajnos a nagy vilagba :/ de Demi nem sertesnek szanta! Biztatas, dicseret. de rajongok mar csak ilyenek
2013. november 16. 15:24
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
jaj istenem ilyeneken kiakadni...hajrá Demi!
2013. november 16. 16:30
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online
|
Nem sértett meg senkit, csak kiállította saját maga szegénységi bizonytványát arról, hogy semmi keresnivalója egy ilyen műsorban, hozzánemértés miatt
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 16. 16:36
most mit kell a Carrie rajongóknak Demi ellen támadniuk?
ebben a világban tisztelendő, hogy Demi mennyire őszinte!
ebben a világban tisztelendő, hogy Demi mennyire őszinte!
2013. november 16. 17:07
Szerintem Carrie sokkal jobban elénekelte. Demi meg legalább őszinte
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.