komolyan én ezt a csajt még egyáltalán nem láttam ugy egy cikkbe, hogy valami zenével kapcsolatos legyen, csak így, hogy Lorde beszólt ennek meg annak, hogy tehetségtelen. xd
nézzen ez a csaj már tükörbe, komolyan..
Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 23:38
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
2013. november 15. 23:40
|
|
Betti1234új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 202284 offline
|
na menjen már az anyjába... ő sérteget másokat? pedig senki nem kíváncsi rá.... azt sem tudtam hogy ki ő, viszont itt folyamatosan olvasom hogy oltogat másokat... egyszerűen szánalmas
2013. november 15. 23:41
|
|
cuki rékaúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 187099 offline
|
ez a kis lorde picsa már igazán befoghatná a száját mert ő egy kis senki és olyannokat kritizál akik már jópár ideje a pályán vannak és jópár millió lemezt eladtak már az évek során.amúgy meg nem is tudom miért ajnározzák mert a royals cimű száma nagyon sz*r.úgy hogy én inkább a helyében ülnék a segemen ès a reménytelen karieremet építeném amiből úgy sem lesz semmi:-P:-*:-V:-/
2013. november 15. 23:41
Szerintem , ha Lorde alternatív rockot akar hallgatni akkor nagyon könnyen találhat jobbat a Paramore-nál
Őszintén szólva én egyiküket sem szeretem , nem látok bennük se egyedit , se semmi mást , de saját meglátásom szerint azt mondanám , hogy Hayley jobb. Viszont sajnos elég sok itteni kommentelőnél az elfogultság határtalan. Először is a Paramore soha nem lesz legenda , már csak azért sem , mert egy alkonyat betétszám által váltak felkapottá. Ha az nem lenne biztos vagyok benne , hogy negyed ennyien se istenítenék ezt a csajt (gy.k.: Hayleyt). Az , hogy 10 éve van a pályán nem garancia arra , hogy ő több lenne mint egy középszerű túlhypeolt sztárocska. Egy keményen ajnározott tinisztár is húzhatja ennyi ideig. A hangjáról meg annyit , hogy hallgatható , de nem kiemelkedő.
2013. november 15. 23:42
|
|
Ancsaaa2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 205539 offline
|
Komolyan ez a csaj csak kriitizálni tud?Mintha ő tökéletes lenne....Mikor megláttam és meghallottam a dalát én egy halat néztem ki belőle de komolyan....a hangja meg mély nem jön be:PP
2013. november 16. 00:03
Én soha nem hallottam még erről a csajról, de nem hiszem, hogy így kritizálhatna bárkit is. Véleményt sértő megjegyzés nélkül is lehet nyilvánítani.
2013. november 16. 00:05
Kövezzetek meg nyugodtan,de erre most mi a bizonyíték?(már nem azért én nem védem ezt a csaj mert totál Hayley párti vagyok) de ahogy már előttem Appalache is megfogalmazta jó ez a cikk meg minden de erre akkor mi is a bizonyíték?Semmi videó,más cikk az interneten vagy ilyesmi.szerintem ez logikátlan úgyhogy szerintem fölöslegesen változott meg egy emberről a véleményetek
2013. november 16. 00:20
|
martinkagreta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199848 offline
|
Tay egyetértek!
2013. november 16. 00:51
|
|
Rhosemarie0325új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 161974 offline
|
Ki a franc ez a csaj? :DDD
Majd ha akkora sikereket ér el, mint a Paramore, akkor pofázhat. A helyében kussolnék...
Majd ha akkora sikereket ér el, mint a Paramore, akkor pofázhat. A helyében kussolnék...
2013. november 16. 01:26
|
|
cassie13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 181710 offline
|
najóvan... imádom Lorde-ot de azé' mégiscsak vegyen vissza má' egy kicsit. Hogy vót mersze Lana-t és Hayley-t gyalázni??? Haza megyünk, innen nagyon nagy bajok lesznek!!! :DDDDDDDDDDDD
2013. november 16. 02:14
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én anno sem vágódtam hanyatt a csajtól, amikor is szalonna gomezt kezdte el fikázni. Szvsz halvány lila fingom sincs, hogy mit láttok benne, mert csak erőlködő tinijánykát látnak szemeim, akinek megjegyzem nagyobb a füstje, mint a lángja. Letöltöttem a Pure heroine-t, és megállapítottam, hogy egyslágeres nagyszájú nyári előadóról van szó. Nem fogott meg sem a hangja, sem a zenéje, sem a stílusa. Az egész valahogy tényleg Lana Del Rey-Adele-Birdy egyveleg, és ez tartja magát olyan hatalmas előadónak? Persze kinek a pap, kinek a papné, nem vagyunk egyformák, de azért hatalmas túlzás kijelenteni azt, hogy ez a csaj maga a temérdek tehetség, egy zenei Einstein! Van valamicske hangja (ami mondjuk engem iszonyatosan idegesít) és tehetségesebb, mint napjaink cölöbjei, de közel sem akkora eresztés. Szerintem inkább maradjon csöndben a kislány, építgesse a hatalmas tartalommal bíró karrierjét, és talán 3-4 kiadott korong után kritizálgasson másokat! Kedvelem a Paramore zenéjét és szerintem Hayley jobban is nyomja élőben az átlagnál, ám reális tudok maradni, hisz nem rajongok érte. Kettejüket alapjául véve egy nyolc órás meló után Hayley-t hallgatom szívesebben, mintsem ezt a Lana-Adele wannabe kislányocskát. Nincs azzal baj, hogy véleményt alkot, hisz mindenkinek van, mindenkinek lehet is, de kezd b*szottul irritálni a pökhendi stílusa...
2013. november 16. 06:52
Ebből a kis csajból csak az irigység beszél.
Lorde csak ne beszéljen,mert neki is olyan szinten fel van javítva a hangja,hogy az már fáj. Pár hónapja sztár - ha egyáltalán lehet ennek nevezni és máris beszólogat más előadóknak,akik persze sokkal tehetségesebbek és híresebbek tőle. Már nem azért,de még is mi a frászt képzel ez magáról?! Van egy dala ami híres,nem is lesz több. Ez most ugyanolyan,mint anno a Call Me Maybe volt,pár hónapig listavezető aztán sz#rt sem hallani róla... Mellesleg Hayley-nek élőben olyan jó hangja van,amilyen neki sosem lesz még feljavítva se.
Lorde csak ne beszéljen,mert neki is olyan szinten fel van javítva a hangja,hogy az már fáj. Pár hónapja sztár - ha egyáltalán lehet ennek nevezni és máris beszólogat más előadóknak,akik persze sokkal tehetségesebbek és híresebbek tőle. Már nem azért,de még is mi a frászt képzel ez magáról?! Van egy dala ami híres,nem is lesz több. Ez most ugyanolyan,mint anno a Call Me Maybe volt,pár hónapig listavezető aztán sz#rt sem hallani róla... Mellesleg Hayley-nek élőben olyan jó hangja van,amilyen neki sosem lesz még feljavítva se.
2013. november 16. 07:36
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Hayley az egyik legtehetségesebb, leggyönyörűbb énekesnő, akinek van élőben is hangja. Attól még, hogy Lorde is sztár lett egy elég pocsék daltól, nem jogosítja fel arra, hogy szólja le az összes énekesnőt.(Monjuk Selenáéba igaza van).
2013. november 16. 07:55
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Lorde nem normális kis r*banc a royals száma egyszerüen borzalmas nézzen már magába,nála már sokkal jobb énekesnők is vannak,ne kritizáljon senkit.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: