Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 22:40
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Az egy dolog, hogy van véleménye, és hogy szókimondó, de talán meggondolhatná, hogy mit és mikor mond.. ha így szeretne bejutni a köztudatba, hamar híres lesz, csak nem a zenéje, hanem a bunkó felszólalásai miatt. Majd akkor kritizálja a Paramoret, ha ő is letett annyit az asztalra, mint ők...
2013. november 15. 22:40
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Egyszer belehallgattam az egyik számába. Három másodpercig bírtam, az egész Lana majmolás. Szerintem szörnyű a hangja. Tehát érdekes, hogy egy ilyen tehetségtelen új felkapott celeb mondja meg egy jó hangú énekesnőnek, hogy énekleckét kéne vegyen. Ráadásul milyen logika az, hogy az éneklecke segít az ember hangján?
2013. november 15. 22:41
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Nem szeretem, amikor két énekes haragban van, túlságosan kettévágja a rajongótáborokat. Valamint egyet kell értenem Appalache - el: a cikk témája semmiből jön, így nem is lehet nagyon komolyan venni, hogy valami probléma van a két énekesnő között.
Mondjuk, egyikőjüknek sem vagyok a rajongója, szóval engem ez nem is érint.
Mondjuk, egyikőjüknek sem vagyok a rajongója, szóval engem ez nem is érint.
2013. november 15. 22:43
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Ez a Lorde (vagy kicsoda) teljesen kiidegel. Már többször is hallottam a hú de nagy munkásságáról, de amit ő csinál az teljesen nagyon koppintás. Az egész lány egy Lana Del Rey + Marina and the Diamonds keverék. Hangja sincs szegénynek, és akkor még azt a kettő gyenge daláról nem is beszéltem. Nem értem, hogy miért osztja azt, ami neki sincsen.
Legalább ha valamit letett volna az asztalra könyörgöm. A falat tudnám kaparni az ilyenektől.
2013. november 15. 22:45
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Egyébként meg, csak azt lehet porig alázni, aki hagyja
mi abban az alázás, hogy megmondja róluk a véleményét? Így is van mindnek egy csomó rajongója, azok szeretik, a többi nem számít... szerintem aki híres, annak alap, hogy lerázza magáról a negatív véleményeket.
2013. november 15. 22:46
|
CrystalReedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 158630 offline
|
A cikk írója teljesen a Paramore mellett áll,és csakis azért jelentette meg,hogy a banda népszerűségét növelje. Másrészt, igazságtalan, és a sárga földig tipor egy nagyon tehetséges és fiatal énekesnőt.. FÖLÖSLEGESEN. Ez a cikk tényleg csak véleményelosztásra jó..
2013. november 15. 22:46
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
Én speciel Lorde számait sem bírom annyira. A Royals dalszövegének semmi értelme nincs, oké, megkapó a dallam, de vissza kéne vennie az arcából.
2013. november 15. 22:52
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
egyetértek...
2013. november 15. 22:55
|
linda dorika radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.13. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 200064 offline
|
Hát nem azért de lorde tényleg egy énekes es nem kritikus !!ja meg egy kicsit nagyképű
2013. november 15. 22:59
Idézet (Geggeg @ 2013.11.15. 22:22)
Egyébként fantasztikus hangja van Lorde-nak élőben és az előadásmódja is lenyűgöző. És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma, pedig Lorde új-zélandi, még csak rá sem lehet fogni hogy egy amerikai túlsztárolt hangtalan kiscsaj. Persze szeretem a Paramore-t én is, de szerintem egyáltalán nem olyan felháborító ez a beszólás, hogy ezért meg kelljen utálni Lorde-ot, a tehetsége a lényeg, de úgy látszik ez manapság már nem számít senkinek 
Ja, én meg a holdról jöttem biciklivel, nem?
"Túlsztárolt, amerikai, hangtalan" Pont a Paramore nem a túlsztárolt és pont a Paramore nem hangtalan. Túlsztároltnak nevezhetnénk elég sok mindenkit (például akiről naponta 20 cikk születik a pletykalapokban, holott a semmiről írnak) de pont őket nem. De sok mindenkinek számít a tehetség, úgyhogy youtuben elég sok jó kis videó kering a Paramore élő koncertjeiről. Figyelembe ajánlom azoknak, akik szerint Hayley tehetségtelen
2013. november 15. 23:05
Idézet (fanicsa @ 2013.11.15. 22:59)
Ja, én meg a holdról jöttem biciklivel, nem?
Hagyjuk már, hogy Lorde egyetlenegy darab száma jobb mint a Paramore 9 év alatt produkált igenis csodálatos zenéi. Hagyjuk már
"Túlsztárolt, amerikai, hangtalan" Pont a Paramore nem a túlsztárolt és pont a Paramore nem hangtalan. Túlsztároltnak nevezhetnénk elég sok mindenkit (például akiről naponta 20 cikk születik a pletykalapokban, holott a semmiről írnak) de pont őket nem. De sok mindenkinek számít a tehetség, úgyhogy youtuben elég sok jó kis videó kering a Paramore élő koncertjeiről. Figyelembe ajánlom azoknak, akik szerint Hayley tehetségtelen
Én nem mondtam rosszat vagy sértőt a Paramore-ról, én is bírom őket
2013. november 15. 23:06
|
|
milesis77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 212647 offline
|
Lorde? Mit képzel magáról? Ha esetleg, már jó sok éves tapasztalat van a háta mögött és normális, hallgatható számot készítene, még akkor sem tűrném el, hogy mindenkit leszóljon. Vissza foghatná magát, mert már nagyon idegesít..
2013. november 15. 23:15
Idézet (Geggeg @ 2013.11.15. 23:05)
Én nem mondtam rosszat vagy sértőt a Paramore-ról, én is bírom őket
és nem azt mondtam h a Royals (ami nem az egyetlen száma) jobb mint a Paramore dalok, hanem azt hogy sikeresebb lett mint a Paramore összes száma. Ha nem hiszed járj utána 
Nem gondolnám, hogy egy hirtelen felkapott előadó sikeresebb lesz, egy tapasztaltabb (9 év tapasztalattal rendelkező) előadó mellett!
És bármennyire is nézem, nem gondolnám, hogy annyira sikeres, hogy nagyobb, mint a Paramore
De lehet, csak én vagyok vak (előfordult már)
És tudom, hogy Lordenak nem az az egyetlen száma
2013. november 15. 23:17
Idézet (Appalache @ 2013.11.15. 22:24)
Van pár hozzáfűznivalóm a cikkhez.
1. Szeretnék látni valami bizonyítékot. Egy videót vagy hangfelvételt, ami ezt bizonyítja. Ugyanis én rohadtul nem hiszem el, hogy ezeket mondta, nem is az ő szavainak tűnnek. Nem egy k.csög ő, aki osztja az észt jobbra meg balra, a Paramore egy megérdemelten kedvelt banda, van Lorde-nak annyi esze, hogy nem megy nekik.
2. Rákerestem angolul a Google-ban, hogy Lorde and Hayley Williams, de hopp-hopp! Nem adott ki semmi ilyen cikket. Pedig ha ez igaz lenne, akkor rögtön ugrana az internet, de a Paramore-os oldalak biztosan. Az NME is megírta volna szerintem.
3. Eddig akkor kritizált, amikor KÉRDEZTÉK. Nem magától hív fel egy újságírót, hogy helló, légy szíves, írd már meg, hogy a Paramore meg Selena egy kalap sz@r. Ráadásul az eddigi kritikái nem kifejezetten énektudásra irányultak, pl. Selenánál is a nők tárggyá degradálását sérelmezte. Finoman mondta el eddig a véleményét, szóval, mint már az első pontnál írtam, nem hiszem el a cikkben leírtakat, mert nem az ő szavainak tűnnek.
4. Nincs oka a Paramore-nak beszólni, mert Hayley támogatta őt a nőkről tett kijelentéseit illetően. Na erről találtam én cikkeket a Google-n.
Tényleg szeretnék látni valami bizonyítékot, mert esküszöm, én nem találtam. Ha lesz, akkor majd elhiszem, de így nem.
1. Szeretnék látni valami bizonyítékot. Egy videót vagy hangfelvételt, ami ezt bizonyítja. Ugyanis én rohadtul nem hiszem el, hogy ezeket mondta, nem is az ő szavainak tűnnek. Nem egy k.csög ő, aki osztja az észt jobbra meg balra, a Paramore egy megérdemelten kedvelt banda, van Lorde-nak annyi esze, hogy nem megy nekik.
2. Rákerestem angolul a Google-ban, hogy Lorde and Hayley Williams, de hopp-hopp! Nem adott ki semmi ilyen cikket. Pedig ha ez igaz lenne, akkor rögtön ugrana az internet, de a Paramore-os oldalak biztosan. Az NME is megírta volna szerintem.
3. Eddig akkor kritizált, amikor KÉRDEZTÉK. Nem magától hív fel egy újságírót, hogy helló, légy szíves, írd már meg, hogy a Paramore meg Selena egy kalap sz@r. Ráadásul az eddigi kritikái nem kifejezetten énektudásra irányultak, pl. Selenánál is a nők tárggyá degradálását sérelmezte. Finoman mondta el eddig a véleményét, szóval, mint már az első pontnál írtam, nem hiszem el a cikkben leírtakat, mert nem az ő szavainak tűnnek.
4. Nincs oka a Paramore-nak beszólni, mert Hayley támogatta őt a nőkről tett kijelentéseit illetően. Na erről találtam én cikkeket a Google-n.
Tényleg szeretnék látni valami bizonyítékot, mert esküszöm, én nem találtam. Ha lesz, akkor majd elhiszem, de így nem.
Hozzád hasonlóan én is beütöttem a keresőbe a két hölgyemény nevét, és egyetlen ilyen nyilatkozattal sem találkoztam. Érdekes. Egyébként a félreértések elkerülése érdekében leírnám, hogy számomra semleges a kis csaj, mert nem ismerem a munkásságát, a Paramore számait viszont nagyon szeretem. Szóval semmi elfogultság nincs bennem a dolog irányában.
2013. november 15. 23:25
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Egy valamit azért mindentől függetlenül viccesnek tartok: fel vagytok háborodva, hogy ez a senki 17 évesen hogy mer véleményt alkotni valamiről, holott ti -valószínűleg nagy részben nem idősebben- ugyanezt teszitek itt, meg máshol is
A vélemény nem kor, vagy netán színpadi tapasztalat függő.
2013. november 15. 23:27
De beképzelt ez a csaj! Mindenkinek fel van javítva a hangja, köztük az övé is, úgyhogy én a helyében csöndben maradnék.
Egyébként meg Hayley tud énekelni..
Egyébként meg Hayley tud énekelni..
2013. november 15. 23:28
|
|
vany986új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.10. Hozzászólás: 98 Csatolások: 0 Azonosító: 160373 offline
|
nem azert de ez az 1 slageres kis senki minek szologat be nala sokkal nagyobb eloadoknak? azt hiszi hogy mert 1 szama bejott akkor o most istenno vagy egy Beyonce? nagyon nem szimpatikus, es egyebkent azt sem ertem miert szeretik annyir azt a royals cimu szamat. nekem nagyon nem jon be... -.-
2013. november 15. 23:32
Idézet (janet7 @ 2013.11.15. 23:25)
Egy valamit azért mindentől függetlenül viccesnek tartok: fel vagytok háborodva, hogy ez a senki 17 évesen hogy mer véleményt alkotni valamiről, holott ti -valószínűleg nagy részben nem idősebben- ugyanezt teszitek itt, meg máshol is
A vélemény nem kor, vagy netán színpadi tapasztalat függő.
Óóóó, végre valaki kimondta, amit én nem tudtam normálisan megfogalmazni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.