Starity

Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”

18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 15. 21:57 #101
Tücske
Tücske
visszatérő vendég

StátuszSemmi sem lehetetlen.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 183
Csatolások: 0
Azonosító: 211597
Lehet hogy jó a hangja Lordenak, de azért ne kritizáljon már egy olyan énekest, mint Haley Williams, mert azért szerintem a Paramore simán lepopálja Lordet
2013. november 15. 21:59 #102
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Nagyon féltékeny lehet, ha ekkora sztárokat kritizál. smileeee.gif
2013. november 15. 22:07 #103
Mizorechan
Mizorechan
visszatérő vendég

StátuszShe's got a smile it seems to me, Reminds me of childhood memories"
Hozzászólás: 251
Azonosító: 197510
biggrin.gif Én a hangjával együtt utálom ezt a Lorde-t vagy kit... Meghallagattam(elkezdtem) a számát, de olyan irritáló hangja volt h kb a felénél abbahagytam... Na nehogymár Hayleyt cseszegesse! Attól, mert nem éri el azt a szintet mint Selena v Hayley nem kell kritizálni őket... Vaaa de utálom ezt a nőft -.-
2013. november 15. 22:14 #104
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Kettőjük között vannak különbségek. Hayley tapasztaltabb, és nekem még a hangja is jobban tetszik. A cikk alján található képen kirázott a hideg. Hihetetlen amit a Paramore elért, és drukkolok Lorde-nak, hogy ő is ilyen sikeres lehessen. De egyenlőre még nem kritizálnék a helyében ilyen gyakan...
2013. november 15. 22:15 #105
Panni9
Panni9
visszatérő vendég

StátuszCurrent status : emotionally traumatized by Game of Thrones
Hozzászólás: 155
Azonosító: 192030
Utálom ezt a Lorde-t
2013. november 15. 22:16 #106
jessieree
jessieree
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 182697
ÚRISTEN. na ezen most rohadtul kiakadtam. (mellékesen hozzáteszen, hogy imádom a paramore-t, csakúgy mint Hayley-t ) Ki ez a csaj?? van egy két száma ami sikeres, talán a továbbiakban is az lesz.. de kétlem hogy annyi ideig mint a Paramore. de azért meghallgatnám az ő csodás hangját is élőben.. mekkora beképzelt ember mond ilyet? vegyen már vissza a pofájából.. majd ha annyit elér mint Hayley, és annyi mindent felmutat mint ő, és ha annyi ideigeg a zeneiparban lesz mint ő.. (tegyük hozzá, sikeresen) akkor pofázzon. addig fogja be a száját és nyávogjon magának, mert ezek után biztos, hogy egy számát se halgatom meg. és igen lorde rajongók EZT KIFEJEZETTEN SÉRTÉSNEK SZÁNTAM. pff
2013. november 15. 22:20 #107
IamPrincess
IamPrincess
Beautiful rose in the dark.

Státusz夢 ☂
Hozzászólás: 1915
Azonosító: 176523
MÉG EZ BESZÉL? D: Hát én a helyében elásnám magam. Úgy néz ki, mint valami drogos, a hangja sem tetszik. Mit kritizálja Hayleyt, hm? Nincs semmi joga ahhoz, hogy ilyen sértéseket vágjon hozzá valakihez, bárki is az.
Etika óra ráfér.
2013. november 15. 22:20 #108
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Mit képzel magáról ez a @#*/! ? Össze ne merje hasonlítani magát az Istennővel mert sikítok rohog.gif Semmi tehetsége nincs erre pont Hayley-t szólja meg? Ha a hülyeség fájna..
2013. november 15. 22:21 #109
- törölt felhasználó -    
Nem tudom,hogy ki Ő,de ajánlanám neki hogy tartsa magában a véleményét,mert ez így nem járja hogy minden sztárt porig aláz.Főleg,az nem tetszik ebben a csajban azt nem bírom,hogy mindig olyanokat aláz porig akik tettek már valamit le az asztalra mint pl.Selena Gomez,Lana Del Rey és Cher Lloyd..Egyszerűen nem értem,ennek a csajnak az észjárását..(Bocsi,fanok de nekem ez a véleményem)
2013. november 15. 22:21 #110
laszloboti
laszloboti
visszatérő vendég
Hozzászólás: 281
Csatolások: 578
Azonosító: 169680
hat nemtudom de ez a csaj nemnormalis, vagy az is lehet h o nem tudja h irol is szol a zeneipar!
meghogy Hayley-nek nincs jo hangja ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Az o egyszal "nagy slagere" ugy sz*r ahogy van szoval menjen inkabb s bujjon el az anyja szoknyaja alatt es maradjon ott amig a feje lagya be nem no!!!!!!
#PARAMORE #forever
2013. november 15. 22:22 #111
- törölt felhasználó -    
Egyébként fantasztikus hangja van Lorde-nak élőben és az előadásmódja is lenyűgöző. És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma, pedig Lorde új-zélandi, még csak rá sem lehet fogni hogy egy amerikai túlsztárolt hangtalan kiscsaj. Persze szeretem a Paramore-t én is, de szerintem egyáltalán nem olyan felháborító ez a beszólás, hogy ezért meg kelljen utálni Lorde-ot, a tehetsége a lényeg, de úgy látszik ez manapság már nem számít senkinek smileeee.gif
2013. november 15. 22:24 #112
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Van pár hozzáfűznivalóm a cikkhez.
1. Szeretnék látni valami bizonyítékot. Egy videót vagy hangfelvételt, ami ezt bizonyítja. Ugyanis én rohadtul nem hiszem el, hogy ezeket mondta, nem is az ő szavainak tűnnek. Nem egy k.csög ő, aki osztja az észt jobbra meg balra, a Paramore egy megérdemelten kedvelt banda, van Lorde-nak annyi esze, hogy nem megy nekik.
2. Rákerestem angolul a Google-ban, hogy Lorde and Hayley Williams, de hopp-hopp! Nem adott ki semmi ilyen cikket. Pedig ha ez igaz lenne, akkor rögtön ugrana az internet, de a Paramore-os oldalak biztosan. Az NME is megírta volna szerintem.
3. Eddig akkor kritizált, amikor KÉRDEZTÉK. Nem magától hív fel egy újságírót, hogy helló, légy szíves, írd már meg, hogy a Paramore meg Selena egy kalap sz@r. Ráadásul az eddigi kritikái nem kifejezetten énektudásra irányultak, pl. Selenánál is a nők tárggyá degradálását sérelmezte. Finoman mondta el eddig a véleményét, szóval, mint már az első pontnál írtam, nem hiszem el a cikkben leírtakat, mert nem az ő szavainak tűnnek.
4. Nincs oka a Paramore-nak beszólni, mert Hayley támogatta őt a nőkről tett kijelentéseit illetően. Na erről találtam én cikkeket a Google-n.

Tényleg szeretnék látni valami bizonyítékot, mert esküszöm, én nem találtam. Ha lesz, akkor majd elhiszem, de így nem.
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, janet7
2013. november 15. 22:25 #113
- törölt felhasználó -    
Idézet (Geggeg @ 2013.11.15. 22:22)
Egyébként fantasztikus hangja van Lorde-nak élőben és az előadásmódja is lenyűgöző. És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma, pedig Lorde új-zélandi, még csak rá sem lehet fogni hogy egy amerikai túlsztárolt hangtalan kiscsaj. Persze szeretem a Paramore-t én is, de szerintem egyáltalán nem olyan felháborító ez a beszólás, hogy ezért meg kelljen utálni Lorde-ot, a tehetsége a lényeg, de úgy látszik ez manapság már nem számít senkinek smileeee.gif

"És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma"
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
te normális vagy? vagy ezt komolyan gondoltad? azért ez nagyon erős túlzás. úristen rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: hayley4, Beyla
2013. november 15. 22:26 #114
Janka7
Janka7
visszatérő vendég

StátuszFuck you you fucking fuck.-Lip Gallagher
Hozzászólás: 348
Azonosító: 210317
UTÁLOM!! EGY UTÁLKOZÓ HÜLYE P*CSA AMÚGY MÉG Ő BESZÉL? MEGHALLGATTAM AZ EGYIK SZÁMÁT ROHANTAM A VÉCÉRE HÁNYNI!! sleep.gif tongue.gif
2013. november 15. 22:26 #115
- törölt felhasználó -    
Idézet (Appalache @ 2013.11.15. 22:24)
Van pár hozzáfűznivalóm a cikkhez.
1. Szeretnék látni valami bizonyítékot. Egy videót vagy hangfelvételt, ami ezt bizonyítja. Ugyanis én rohadtul nem hiszem el, hogy ezeket mondta, nem is az ő szavainak tűnnek. Nem egy k.csög ő, aki osztja az észt jobbra meg balra, a Paramore egy megérdemelten kedvelt banda, van Lorde-nak annyi esze, hogy nem megy nekik.
2. Rákerestem angolul a Google-ban, hogy Lorde and Hayley Williams, de hopp-hopp! Nem adott ki semmi ilyen cikket. Pedig ha ez igaz lenne, akkor rögtön ugrana az internet, de a Paramore-os oldalak biztosan. Az NME is megírta volna szerintem.
3. Eddig akkor kritizált, amikor KÉRDEZTÉK. Nem magától hív fel egy újságírót, hogy helló, légy szíves, írd már meg, hogy a Paramore meg Selena egy kalap sz@r. Ráadásul az eddigi kritikái nem kifejezetten énektudásra irányultak, pl. Selenánál is a nők tárggyá degradálását sérelmezte. Finoman mondta el eddig a véleményét, szóval, mint már az első pontnál írtam, nem hiszem el a cikkben leírtakat, mert nem az ő szavainak tűnnek.
4. Nincs oka a Paramore-nak beszólni, mert Hayley támogatta őt a nőkről tett kijelentéseit illetően. Na erről találtam én cikkeket a Google-n.
Tényleg szeretnék látni valami bizonyítékot, mert esküszöm, én nem találtam. Ha lesz, akkor majd elhiszem, de így nem.

Teljesen igazad van biggrin.gif
2013. november 15. 22:27 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (rednail @ 2013.11.15. 22:25)
"És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma"
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
te normális vagy? vagy ezt komolyan gondoltad? azért ez nagyon erős túlzás. úristen  rohog.gif

szerinted nem így van? most minden elfogultság nélkül biggrin.gif
2013. november 15. 22:29 #117
- törölt felhasználó -    
Idézet (Geggeg @ 2013.11.15. 22:27)
szerinted nem így van? most minden elfogultság nélkül biggrin.gif

minden elfogultság nélkül mondom, hogy egyáltalán nem így van. nem is értem ezt hogy gondoltad
rofl.gif
2013. november 15. 22:29 #118
- törölt felhasználó -    
Fogalmam sincs mit képzel magárol ez a kiscsaj,de sürgősen le kéne szállnia már a magaslóról.Még csak nemrég robbant be köztudatba,de már osztja az észt.Egyáltalán nem annyira tehetséges,mint ahogyan azt ő gondolja,a Royals sem lenne híres,ha Selena nem kezdte volna el feldolgozni.Ja és még annyit,hogy nem vagyok valami nagy Paramore rajongó,de Hayley-nek igenis jó hangja van!
1 felhasználónak tetszik: hayley4
2013. november 15. 22:33 #119
- törölt felhasználó -    
Idézet (rednail @ 2013.11.15. 22:29)
minden elfogultság nélkül mondom, hogy egyáltalán nem így van. nem is értem ezt hogy gondoltad
rofl.gif

ez nem a véleményem, hanem tény smileeee.gif
2013. november 15. 22:40 #120
Cannibal3
Cannibal3
Hozzászólás: 974
Azonosító: 141234
Nem gondolom, hogy jelenleg annyira küzdenie kellene a figyelemért, hiszen a Royals éppen hetedik hete listavezető az USA-ban. Egyszerűen most, hogy megvan rá a lehetősége, nagyobb felületeken is kifejti a véleményét. Nem kell vele egyet érteni. Nem mondanám, hogy különösebben kedvelném őt, de elismerem, hogy egy tehetséges dalszövegíró, énekesnő, és jó előadó is, egy ígéretes debütáló albummal. És még csak 17 éves. A zenéjét lehet hasonlítani Lana Del Reyéhez, de rengetegen utaznak ilyen, és ehhez hasonló stílusban, a közvetíteni valójuk pedig nem is lehetne különbözőbb.

A Paramore-t is meghallgatom, nekem speciel az utóbbi lemezük is bejött, de az oldalon kialakult hype-ot az énekesnő személye körül óriási túlzásnak érzem. Ettől függetlenül most én sem feltétlenül osztom Lorde álláspontját, bár annyira nem is vagyok érdekelt a témában. Ha jól sejtem, akkor pedig ismét jó pár egészen érdekes véleménnyel gazdagodik majd szegény lány adatlapja. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Appalache
18 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 569.