Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 21:57
|
|
Tücskevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 211597 offline
|
Lehet hogy jó a hangja Lordenak, de azért ne kritizáljon már egy olyan énekest, mint Haley Williams, mert azért szerintem a Paramore simán lepopálja Lordet
2013. november 15. 22:07
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
2013. november 15. 22:14
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Kettőjük között vannak különbségek. Hayley tapasztaltabb, és nekem még a hangja is jobban tetszik. A cikk alján található képen kirázott a hideg. Hihetetlen amit a Paramore elért, és drukkolok Lorde-nak, hogy ő is ilyen sikeres lehessen. De egyenlőre még nem kritizálnék a helyében ilyen gyakan...
2013. november 15. 22:16
|
|
jessiereeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 182697 offline
|
ÚRISTEN. na ezen most rohadtul kiakadtam. (mellékesen hozzáteszen, hogy imádom a paramore-t, csakúgy mint Hayley-t ) Ki ez a csaj?? van egy két száma ami sikeres, talán a továbbiakban is az lesz.. de kétlem hogy annyi ideig mint a Paramore. de azért meghallgatnám az ő csodás hangját is élőben.. mekkora beképzelt ember mond ilyet? vegyen már vissza a pofájából.. majd ha annyit elér mint Hayley, és annyi mindent felmutat mint ő, és ha annyi ideigeg a zeneiparban lesz mint ő.. (tegyük hozzá, sikeresen) akkor pofázzon. addig fogja be a száját és nyávogjon magának, mert ezek után biztos, hogy egy számát se halgatom meg. és igen lorde rajongók EZT KIFEJEZETTEN SÉRTÉSNEK SZÁNTAM. pff
2013. november 15. 22:20
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
MÉG EZ BESZÉL? D: Hát én a helyében elásnám magam. Úgy néz ki, mint valami drogos, a hangja sem tetszik. Mit kritizálja Hayleyt, hm? Nincs semmi joga ahhoz, hogy ilyen sértéseket vágjon hozzá valakihez, bárki is az.
Etika óra ráfér.
Etika óra ráfér.
2013. november 15. 22:20
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Mit képzel magáról ez a @#*/! ? Össze ne merje hasonlítani magát az Istennővel mert sikítok
Semmi tehetsége nincs erre pont Hayley-t szólja meg? Ha a hülyeség fájna..
2013. november 15. 22:21
Nem tudom,hogy ki Ő,de ajánlanám neki hogy tartsa magában a véleményét,mert ez így nem járja hogy minden sztárt porig aláz.Főleg,az nem tetszik ebben a csajban azt nem bírom,hogy mindig olyanokat aláz porig akik tettek már valamit le az asztalra mint pl.Selena Gomez,Lana Del Rey és Cher Lloyd..Egyszerűen nem értem,ennek a csajnak az észjárását..(Bocsi,fanok de nekem ez a véleményem)
2013. november 15. 22:21
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
hat nemtudom de ez a csaj nemnormalis, vagy az is lehet h o nem tudja h irol is szol a zeneipar!
meghogy Hayley-nek nincs jo hangja
Az o egyszal "nagy slagere" ugy sz*r ahogy van szoval menjen inkabb s bujjon el az anyja szoknyaja alatt es maradjon ott amig a feje lagya be nem no!!!!!!
#PARAMORE #forever
meghogy Hayley-nek nincs jo hangja
Az o egyszal "nagy slagere" ugy sz*r ahogy van szoval menjen inkabb s bujjon el az anyja szoknyaja alatt es maradjon ott amig a feje lagya be nem no!!!!!!
#PARAMORE #forever
2013. november 15. 22:22
Egyébként fantasztikus hangja van Lorde-nak élőben és az előadásmódja is lenyűgöző. És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma, pedig Lorde új-zélandi, még csak rá sem lehet fogni hogy egy amerikai túlsztárolt hangtalan kiscsaj. Persze szeretem a Paramore-t én is, de szerintem egyáltalán nem olyan felháborító ez a beszólás, hogy ezért meg kelljen utálni Lorde-ot, a tehetsége a lényeg, de úgy látszik ez manapság már nem számít senkinek
2013. november 15. 22:24
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Van pár hozzáfűznivalóm a cikkhez.
1. Szeretnék látni valami bizonyítékot. Egy videót vagy hangfelvételt, ami ezt bizonyítja. Ugyanis én rohadtul nem hiszem el, hogy ezeket mondta, nem is az ő szavainak tűnnek. Nem egy k.csög ő, aki osztja az észt jobbra meg balra, a Paramore egy megérdemelten kedvelt banda, van Lorde-nak annyi esze, hogy nem megy nekik.
2. Rákerestem angolul a Google-ban, hogy Lorde and Hayley Williams, de hopp-hopp! Nem adott ki semmi ilyen cikket. Pedig ha ez igaz lenne, akkor rögtön ugrana az internet, de a Paramore-os oldalak biztosan. Az NME is megírta volna szerintem.
3. Eddig akkor kritizált, amikor KÉRDEZTÉK. Nem magától hív fel egy újságírót, hogy helló, légy szíves, írd már meg, hogy a Paramore meg Selena egy kalap sz@r. Ráadásul az eddigi kritikái nem kifejezetten énektudásra irányultak, pl. Selenánál is a nők tárggyá degradálását sérelmezte. Finoman mondta el eddig a véleményét, szóval, mint már az első pontnál írtam, nem hiszem el a cikkben leírtakat, mert nem az ő szavainak tűnnek.
4. Nincs oka a Paramore-nak beszólni, mert Hayley támogatta őt a nőkről tett kijelentéseit illetően. Na erről találtam én cikkeket a Google-n.
Tényleg szeretnék látni valami bizonyítékot, mert esküszöm, én nem találtam. Ha lesz, akkor majd elhiszem, de így nem.
1. Szeretnék látni valami bizonyítékot. Egy videót vagy hangfelvételt, ami ezt bizonyítja. Ugyanis én rohadtul nem hiszem el, hogy ezeket mondta, nem is az ő szavainak tűnnek. Nem egy k.csög ő, aki osztja az észt jobbra meg balra, a Paramore egy megérdemelten kedvelt banda, van Lorde-nak annyi esze, hogy nem megy nekik.
2. Rákerestem angolul a Google-ban, hogy Lorde and Hayley Williams, de hopp-hopp! Nem adott ki semmi ilyen cikket. Pedig ha ez igaz lenne, akkor rögtön ugrana az internet, de a Paramore-os oldalak biztosan. Az NME is megírta volna szerintem.
3. Eddig akkor kritizált, amikor KÉRDEZTÉK. Nem magától hív fel egy újságírót, hogy helló, légy szíves, írd már meg, hogy a Paramore meg Selena egy kalap sz@r. Ráadásul az eddigi kritikái nem kifejezetten énektudásra irányultak, pl. Selenánál is a nők tárggyá degradálását sérelmezte. Finoman mondta el eddig a véleményét, szóval, mint már az első pontnál írtam, nem hiszem el a cikkben leírtakat, mert nem az ő szavainak tűnnek.
4. Nincs oka a Paramore-nak beszólni, mert Hayley támogatta őt a nőkről tett kijelentéseit illetően. Na erről találtam én cikkeket a Google-n.
Tényleg szeretnék látni valami bizonyítékot, mert esküszöm, én nem találtam. Ha lesz, akkor majd elhiszem, de így nem.
2013. november 15. 22:25
Idézet (Geggeg @ 2013.11.15. 22:22)
Egyébként fantasztikus hangja van Lorde-nak élőben és az előadásmódja is lenyűgöző. És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma, pedig Lorde új-zélandi, még csak rá sem lehet fogni hogy egy amerikai túlsztárolt hangtalan kiscsaj. Persze szeretem a Paramore-t én is, de szerintem egyáltalán nem olyan felháborító ez a beszólás, hogy ezért meg kelljen utálni Lorde-ot, a tehetsége a lényeg, de úgy látszik ez manapság már nem számít senkinek 
"És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma"
te normális vagy? vagy ezt komolyan gondoltad? azért ez nagyon erős túlzás. úristen
2013. november 15. 22:26
Idézet (Appalache @ 2013.11.15. 22:24)
Van pár hozzáfűznivalóm a cikkhez.
Teljesen igazad van
2013. november 15. 22:27
Idézet (rednail @ 2013.11.15. 22:25)
"És a Royals sikeresebb lett mint a Paramore összes száma"
te normális vagy? vagy ezt komolyan gondoltad? azért ez nagyon erős túlzás. úristen
szerinted nem így van? most minden elfogultság nélkül
2013. november 15. 22:29
Idézet (Geggeg @ 2013.11.15. 22:27)
szerinted nem így van? most minden elfogultság nélkül 
minden elfogultság nélkül mondom, hogy egyáltalán nem így van. nem is értem ezt hogy gondoltad
2013. november 15. 22:29
Fogalmam sincs mit képzel magárol ez a kiscsaj,de sürgősen le kéne szállnia már a magaslóról.Még csak nemrég robbant be köztudatba,de már osztja az észt.Egyáltalán nem annyira tehetséges,mint ahogyan azt ő gondolja,a Royals sem lenne híres,ha Selena nem kezdte volna el feldolgozni.Ja és még annyit,hogy nem vagyok valami nagy Paramore rajongó,de Hayley-nek igenis jó hangja van!
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2013. november 15. 22:33
Idézet (rednail @ 2013.11.15. 22:29)
minden elfogultság nélkül mondom, hogy egyáltalán nem így van. nem is értem ezt hogy gondoltad

ez nem a véleményem, hanem tény
2013. november 15. 22:40
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Nem gondolom, hogy jelenleg annyira küzdenie kellene a figyelemért, hiszen a Royals éppen hetedik hete listavezető az USA-ban. Egyszerűen most, hogy megvan rá a lehetősége, nagyobb felületeken is kifejti a véleményét. Nem kell vele egyet érteni. Nem mondanám, hogy különösebben kedvelném őt, de elismerem, hogy egy tehetséges dalszövegíró, énekesnő, és jó előadó is, egy ígéretes debütáló albummal. És még csak 17 éves. A zenéjét lehet hasonlítani Lana Del Reyéhez, de rengetegen utaznak ilyen, és ehhez hasonló stílusban, a közvetíteni valójuk pedig nem is lehetne különbözőbb.
A Paramore-t is meghallgatom, nekem speciel az utóbbi lemezük is bejött, de az oldalon kialakult hype-ot az énekesnő személye körül óriási túlzásnak érzem. Ettől függetlenül most én sem feltétlenül osztom Lorde álláspontját, bár annyira nem is vagyok érdekelt a témában. Ha jól sejtem, akkor pedig ismét jó pár egészen érdekes véleménnyel gazdagodik majd szegény lány adatlapja.
A Paramore-t is meghallgatom, nekem speciel az utóbbi lemezük is bejött, de az oldalon kialakult hype-ot az énekesnő személye körül óriási túlzásnak érzem. Ettől függetlenül most én sem feltétlenül osztom Lorde álláspontját, bár annyira nem is vagyok érdekelt a témában. Ha jól sejtem, akkor pedig ismét jó pár egészen érdekes véleménnyel gazdagodik majd szegény lány adatlapja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.