Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 21:09
Ki ez az új géniusz? Úgy kritizál mindenkit, mintha Ő lenne Beyoncé vagy nem is tudom kicsoda... Egyébként szerintem tucat ez a csaj, a hangja egy nagy kupac kaki, hogy enyhe legyek.
2013. november 15. 21:12
Egy 17 éves egyslágeres csitri akar tanácsokat osztogatni egy lassan élő legendává váló bandának? Én is adhatok neki tanácsot: sürgősen húzza meg magát mielőtt szájon vágja valaki! Hogy Selenának beszólt, az egy dolog, őrá én is haragszom a playbackelősdi miatt, de Hayleynek???
2013. november 15. 21:14
Basszus, ki ő, Jézus Krisztus?? Volt EGY klipje, ami sikert aratott. Hűha, gratulálok! Hatalmas tapsot neki! Azt hiszi ezzel lesz valaki, hogy másokat kritizál? És neki mi joga van egyáltalán az egyébként nagyon is tehetséges énekes/énkesnőket? Fúú, ez a nő rosszabb, mint Miley
2013. november 15. 21:18
|
|
samteatimevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 128 Csatolások: 63 Azonosító: 213364 offline
|
Eleinte kedveltem Lorde-t, de már elegem van ezekből a megnyilvánulásaiból. Nem tudom miért kritizál olyan énekeseket ill. énekesnőket, akik évek óta a szakmában vannak, ellentétben vele, hisz ő csak most kezdte. Visszavehetne a képéből, mert ha így folytatja, hatalmas utálkozói táborra fog majd szert tenni, sőt, az is meglehet hogy azokból, akik kevésbé kedvelik őt, több lesz, mint a fanjaiból.
2013. november 15. 21:19
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
1. kiezte? 2. még mindig kiezte?? 3. örüljön neki, hogy a nevét már én is tudom, mert ha héjlíí nevét nem veszi a szájára, akkor enélkül az életben nem hallok róla
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. november 15. 21:20
LDR-t nem tudom, hova alázza, mert sokan hasonlítják őt hozzá, de szerintem azok egyszerűen idióták, már bocsánat, mert ég és föld a kettő... Most, hogy feljött a béka segge alól ez a csaj, azt hiszi, oszthatja az észt másoknak.
Szandi0820
2013. november 15. 21:22
|
|
PixieCyrusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.13. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 151006 offline
|
már nem azért ,de ez a kis csaj mindenkinek osztja az észt,épp ,hogy hírest lett már azt hiszi ő sz**ta a spanyol viaszt.foglalkozzon a saját dolgával ,csináljon amit akar,de ne szapuljon már másokat.
2013. november 15. 21:30
Ez a csajszi kicsit emlékeztet a régi Avril Lavigne-re. Ő is ilyen nagy dumás, beszólogatós volt karrierje elején. Azért arra kiváncsi leszek, hogy ő képes lesz eljutni addig, amig a Paramore. A levegőbe szitkozódni, beszélni olyan könnyű dolog, de megvalósitani már nehezebb.. Most kicsit alább süllyedt a szemembe ez a csajszi, de hátha megfontolja, hogy a "nagyobbaknak" nem szólogat be..
hayley4
2013. november 15. 21:31
|
BeYourselfúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 197383 offline
|
háát lorde még nem valami sokat tett le az asztalra....
2013. november 15. 21:35
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
BNeképzelt kis senkiházi akinek csak a pofája nagy.
2013. november 15. 21:37
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a csajszi nem tudom, mit képzel magáról... Kiad egy közepesen jó számot, és már azt hiszi, ő az isten, és joga van fikázni egy nála tapasztaltabb, tehetségesebb, jóval népszerűbb előadót.
Nem tudom, mit kapott, de fogja be csak a száját, majd papolhat, ha annyit letett az asztalra, mint Hayley és a Paramore.
Nem tudom, mit kapott, de fogja be csak a száját, majd papolhat, ha annyit letett az asztalra, mint Hayley és a Paramore.
2013. november 15. 21:40
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Hatalmas WHAT THE FUCK?! Elsődlegesen nem a véleménynyilvánítással van a gond. Úgy osztja az igét, mintha minimum 10 éve a szakmában lenne és óriási élettapasztalat volna mögötte. Kíváncsiságból meghallgattam egy élő előadást, hogy ha már ennyire tisztában van a tehetség fogalmával, akkor nyilván magával marha elégedett. Felejthető, nagyon is.
2013. november 15. 21:41
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Ez a csaj nem normális...már bocs de Hayley-nek GYÖNYÖRŰ hangja van!!! Nem tudom mit képzel magáról Lorde, de kicsit le kéne csillapodni már
((
2013. november 15. 21:49
Lorde igazán tehetséges, de nehogy már egy 17 éves lány kritizáljon olyanokat, mint a Paramore, akik évek óta benne vannak a szakmában. Tartsa meg a világmegváltó véleményeit magának.
2013. november 15. 21:54
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Lordenak tényleg jó hangja van, de azért távol áll még ő attól, hogy másokat kritizálhasson, főleg ha ezt ok nélkül teszi! Nem így kellene nagyobb ismertségre szert tennie...
2013. november 15. 21:55
|
|
Zoe B.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 215012 offline
|
Lordének tényleg nagyon jó hangja van, de úgy érzem kicsit rosszat tett neki a 'hirnév'. Mit képzel, hogy ilyen nagy sztárokat csak úgy kritizál? Selena, Haley, Cher... mind nagyon tehetséges, és Lorde csak állmodozni merhet ilyen nagy rajongó táborról mint ami ezeknek a lányoknak van. Eddig bírtam Lorde-t de mostmár..ááá.
2013. november 15. 21:55
|
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline
|
Ez a csaj egyfolytában dirigal en ugy tudtam énekes es nem kritikus ráadásul nem szimpatikus a feje ronda , kötözködő ,es le alázta az egyik kedvenc énekesnőmet Sellyt
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.