Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 20:51
Idézet (JadeB @ 2013.11.15. 20:45)
Röhög a vakbelem, de komolyan.
Mekkora egoja van ennek a csajnak, csak azért mert van egy "jól sikerült" száma ami sláger lett. Bár megjegyzem, hogy nem értem mit esznek annyira abban a dalban, nagyon unalmas. Azzal tűnjön ki inkább, hogy még kb. ennyi slágert hozzon össze és akkor talán azt mondom, hogy oké, tud valamit a csaj. De ahhoz tényleg óriási tehetség kell, hogy ok nélkül szólogat befelé mindenkinek. Pont Hayley-be talál hibát? Csinálja már végig azt amit Ő művelt az elmúlt években, ráadásul kevés olyan énekesnő van aki úgy végig tombol és ugra-bugrál egy koncertet és a hangja ugyanolyan tiszta marad, mint Hayley-nek.
Mekkora egoja van ennek a csajnak, csak azért mert van egy "jól sikerült" száma ami sláger lett. Bár megjegyzem, hogy nem értem mit esznek annyira abban a dalban, nagyon unalmas. Azzal tűnjön ki inkább, hogy még kb. ennyi slágert hozzon össze és akkor talán azt mondom, hogy oké, tud valamit a csaj. De ahhoz tényleg óriási tehetség kell, hogy ok nélkül szólogat befelé mindenkinek. Pont Hayley-be talál hibát? Csinálja már végig azt amit Ő művelt az elmúlt években, ráadásul kevés olyan énekesnő van aki úgy végig tombol és ugra-bugrál egy koncertet és a hangja ugyanolyan tiszta marad, mint Hayley-nek.
2013. november 15. 20:51
|
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline
|
Kicsit mintha Hayley párti lenne a cikkíró
2013. november 15. 20:52
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Fuhh nekem eddig semmi bajom se volt ezzel a csajjal, na de most....
1.: Ki a francnak képzeli ez magát, hogy beszól egy olyan énekesnőnek, aki már 8 éve a pályán van a bandájával és minden bizonnyal több koncertje volt, mint neki, több lemezt adott el, mint ő, és több fanja is van, mint neki.
2.: Fogalmam sincs, hogy honnan a jóéletből szedte, hogy Hayleynak nincs hangja, minden valószínűség szerint süket. Mellesleg hallottam Hayleyt élőben és egy hamis hang nem volt a koncert közben, úgy, hogy közben végig ugrált, táncolt, énekelt, fenntartotta a hangulatot stb. Ha majd ez a Lorde vagy ki, meg tudja csinálni annak csak a 10%-át, amit Hayley csinál, akkor kinyithatja a száját. Hogy megdicsérjan másokat.
3.: http://www.youtube.com/watch?v=wrCxfWVuDXU
4.: A végére még egy idézet, stílusosan Paramore dalból:
,,Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off" (Playing God)
Uh és még valami: sürgősen fejezze be, amit csinál, mert ha így folytatja, akkor az emberek ki fogják utálni a világból is. Ugyanis azok a rajongók, akik kedvenceinek beszólt, ki fognak állni azok mellett, akiet szeretnek.
Lorde meg elmehet a búsba.
1.: Ki a francnak képzeli ez magát, hogy beszól egy olyan énekesnőnek, aki már 8 éve a pályán van a bandájával és minden bizonnyal több koncertje volt, mint neki, több lemezt adott el, mint ő, és több fanja is van, mint neki.
2.: Fogalmam sincs, hogy honnan a jóéletből szedte, hogy Hayleynak nincs hangja, minden valószínűség szerint süket. Mellesleg hallottam Hayleyt élőben és egy hamis hang nem volt a koncert közben, úgy, hogy közben végig ugrált, táncolt, énekelt, fenntartotta a hangulatot stb. Ha majd ez a Lorde vagy ki, meg tudja csinálni annak csak a 10%-át, amit Hayley csinál, akkor kinyithatja a száját. Hogy megdicsérjan másokat.
3.: http://www.youtube.com/watch?v=wrCxfWVuDXU
4.: A végére még egy idézet, stílusosan Paramore dalból:
,,Next time you point a finger
I might have to bend it back
Or break it, break it off" (Playing God)
Uh és még valami: sürgősen fejezze be, amit csinál, mert ha így folytatja, akkor az emberek ki fogják utálni a világból is. Ugyanis azok a rajongók, akik kedvenceinek beszólt, ki fognak állni azok mellett, akiet szeretnek.
Lorde meg elmehet a búsba.
2013. november 15. 20:52
Most ez komoly? Nem tudom ki ez (lehet jobb is), és azt se, hogy mit képzel magáról -.- Most direkt meghallgattam egy számát, és kár volt... A hallásával is lehet valami gond, mert Hayley hangja élőben is nagyon jó. Olyan előadokat kritizál, akikhez képest sehol nincs. És amúgy szerintem neki kéne énekleckéket venni.
2013. november 15. 20:55
Idézet (janet7 @ 2013.11.15. 20:41)
Nem érdekel, hogy kiket szid, meg nem szoktam figyelemhiányosnak nevezni a véleménymondókat, de szerintem nagyon rájátszik erre a rohadt egyedi, szókimondó szerepre
Uncsi és ő is ugyanolyan túlbecsült kezd lenni, mint akiket szid, vagy mi.
Nekem8 , ha ő akar lenni az ügyeletes bad girl, de akkor már csinálja úgy, mint Courtney Love. Ő is letojta az egészet, de legalább stílusosan.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. november 15. 20:55
mit gondol magáról ez a csaj? épp hogy "híres" lett egy dalával, és máris osztja az értelmetlen véleményét.
nagy az EGOja. mintha ő profibb lenne. lol.
majd ha ő is teljesít ilyet, akkor beszéljen. bár a koncertjén lehetnek vagy 1000-en, max. x
nagy az EGOja. mintha ő profibb lenne. lol.
majd ha ő is teljesít ilyet, akkor beszéljen. bár a koncertjén lehetnek vagy 1000-en, max. x
2013. november 15. 21:02
|
|
Bosziiiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.15. Hozzászólás: 270 Csatolások: 0 Azonosító: 201988 offline
|
én nagyon bírom a hangját, de basszus mi ez már? nemrég került be a zeneparba ne csinálja már ezt, örüljön hogy bekerült, írjon dalokat stb.,stb.,stb ne ilyen embereket kritizáljon
2013. november 15. 21:03
|
|
cissssssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 208845 offline
|
Mit képzel ez a csaj magárol!? Ő ttanulhatna Haylitöl viselkedés és vehetne töle elö adói és ének leckét még hogy Haylinek nincs hangja!! Tul sokat képzel ez a "sztár". Ez kész!!
2013. november 15. 21:04
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem fogok anyázni (pedig megtehetném), mert nekem is megvan a saját véleményem, neki is megvan a saját véleménye, bár ha továbbra is szeretne rajongókat tudni magának, akkor inkább a karrierjére koncentráljon!
2013. november 15. 21:05
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
janet7-tel értek egyet. Hayley nagyon jó énekes, imádom a hangszínét, a stílusát, a jellemét:) élőben is kiválóan teljesít, főleg, ha azt vesszük, hogy 1 órán keresztül a Paramore-típusú dalokat a legnehezebb hibátlanul előadni. Hayley
2013. november 15. 21:09
Nemrég futott be, de mégis azzal tölti az idejét hogy olyan személyt kritizál akinek jóval több tapasztalata van illetve több éve van a pályán és nem kevés sikert/elismerést tudhat magáénak. Nem ártana visszavennie.
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nincs igaza Lordenak. -.-"""""
Ez a csaj mégis mit képzel? Azt hiszi ő valaki.. meghallgattam azt a "híres" számát, hát... ÁSSA EL MAGÁT!!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.