Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 20:33
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Ennek aztán van bőr a képén. Már nem azért, de Hayley hihetetlenül erős hanggal lett megáldva, és ő igenis tud élőben énekelni, ráadásul nem is akárhogy. Ha már kritizálgatunk, legalább nézzünk utána a dolgoknak.
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2013. november 15. 20:35
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Na jól van......majd ha lenyom egy ilyen koncertet mint a Paramore és letesz többet az asztalra mint az "áldozatai" akkor majd szarozhatja őket de így....Mit képzel magáról Lodre kisasszony???
2013. november 15. 20:35
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
Nem tom h mit kritizál ez itt másokat mikor rohadtcszar szerintem az az egy száma is...
2013. november 15. 20:36
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Kicsit sok már, hogy mindenkinek beszól. A Paramore lassan 10 éve a pályán van, míg ő most tűnt fel a köztudatba. A Royals című száma az én véleményem szerint jó, már Lorde-t nem bírom. Ne hidje azt, hogy tapasztaltabb azoktól akik a cikkben vannak, mert ők már többet letettek az asztalra , mint Lorde.
2013. november 15. 20:36
|
|
Vikikee4♡Angel-chan♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 1203 Csatolások: 0 Azonosító: 200960 offline
|
Igazából én csípem ezért Lorde-ot! Ő képes kimondani a véleményét! Egyetlen gond, a mai világ ezt nem képes elfogadni. Tehát, ha én beszólok valakinek mert nem szimpi, 60-an letámadnak, mert kritizáltam a kedvencüket. Mindenkinek megvan a véleménye, néha szót is kell neki adni! Lorde pedig megtette, ami miatt tisztelem is kicsit!
2013. november 15. 20:37
|
SelenaMileyDemiFANúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.09.26. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 212503 offline
|
IGAZATOK VAN EZ EGY U T Á L A T O S LIBA!!
2013. november 15. 20:39
|
|
Cinti19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 200366 offline
|
Azt se tudom hogy ki az a Lorde! Szerintem egy senki azokhoz képest akiket kritizál!!! Annyira beképzelt van egy száma azt ennyi!!! Sehol nincs a többiekhez képest!!!!!
2013. november 15. 20:39
Annyira elegem van már Lorde-ból. -.-" Azért visszafoghatná magát.
Viszont a következő ,,áldozatára" kíváncsi leszek.
Viszont a következő ,,áldozatára" kíváncsi leszek.
2013. november 15. 20:40
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
most nézem....csak 17 éves?????? KIS CSIPSZAR!!!!
2013. november 15. 20:40
Az egészben az a legszánalmasabb, hogy Lanának is beszólt, miközben Lorde mást sem csinál csak görcsösen próbálja utánozni Lana stílusát.
2013. november 15. 20:41
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem érdekel, hogy kiket szid, meg nem szoktam figyelemhiányosnak nevezni a véleménymondókat, de szerintem nagyon rájátszik erre a rohadt egyedi, szókimondó szerepre
Uncsi és ő is ugyanolyan túlbecsült kezd lenni, mint akiket szid, vagy mi.
2013. november 15. 20:43
még mindig nem tudom ki ez, és mit képzel magáról, de nagyon durva, hogy igazából egy óriási senki és így mer kritizálni másokat. pláne Hayley-t, szerintem mindenki beláthatja, akár szereti őt, akár nem, hogy van hangja, nem is akármilyen. jobban tenné ha visszaülne az iskolába, vagy akár elmehetne hallásvizsgálatra is, mert nem ártana. bár szegénynek szar lehet, hogy csak így tudja magára hívni a figyelmet, hogy mindenkit alázni próbál. ilyet egy igazi énekes nem mond, főleg, hogy nem is igaz. ja, hogy ő nem is az, hát akkor máris mehet a süllyesztőbe, vagy már eleve ott van? akkor mindegy. de remélem tudja, hogy senki nem ad a szánalmas véleményére.
2013. november 15. 20:45
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
Ez a kis görcs befoghatná már a pofáját. Minden sarkon találni egy embert, aki elő tudja adni azt, amit ő kreált. Olyanokat kritizál, akik hangsúlyozom MEGDOLGOZTAK a sikerért.
2013. november 15. 20:45
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Röhög a vakbelem, de komolyan.
Mekkora egoja van ennek a csajnak, csak azért mert van egy "jól sikerült" száma ami sláger lett. Bár megjegyzem, hogy nem értem mit esznek annyira abban a dalban, nagyon unalmas. Azzal tűnjön ki inkább, hogy még kb. ennyi slágert hozzon össze és akkor talán azt mondom, hogy oké, tud valamit a csaj. De ahhoz tényleg óriási tehetség kell, hogy ok nélkül szólogat befelé mindenkinek. Pont Hayley-be talál hibát? Csinálja már végig azt amit Ő művelt az elmúlt években, ráadásul kevés olyan énekesnő van aki úgy végig tombol és ugra-bugrál egy koncertet és a hangja ugyanolyan tiszta marad, mint Hayley-nek.
Mekkora egoja van ennek a csajnak, csak azért mert van egy "jól sikerült" száma ami sláger lett. Bár megjegyzem, hogy nem értem mit esznek annyira abban a dalban, nagyon unalmas. Azzal tűnjön ki inkább, hogy még kb. ennyi slágert hozzon össze és akkor talán azt mondom, hogy oké, tud valamit a csaj. De ahhoz tényleg óriási tehetség kell, hogy ok nélkül szólogat befelé mindenkinek. Pont Hayley-be talál hibát? Csinálja már végig azt amit Ő művelt az elmúlt években, ráadásul kevés olyan énekesnő van aki úgy végig tombol és ugra-bugrál egy koncertet és a hangja ugyanolyan tiszta marad, mint Hayley-nek.
2013. november 15. 20:47
Állandóan erről a csajról hallok, de most először kerestem rá, hogy kiről is van szó. A "nagy slágerével" halkíthatna a megnyilvánulásain, mert még vécépapírnak sem érdemes.
2013. november 15. 20:49
Azt se tudom ,hogy ki ez a Lorde
..Paramore-t se hallgatok ,de tudom ki az a Hayley
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.