Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 15. 20:22
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Hülye ez a csaj...Hayley nagyszerű énekesnő és előadó, szerintem csak a féltékenység beszél az ilyenekből, mint ez a számomra igen kevéssé ismert énekesnő...
2013. november 15. 20:26
Én nem mondom azt, hogy ez a lány tehetségtelen, mert nem így van, egész hallgatható a hangja és van egy-két jó dala is, nem több. De ne úgy akarjon már érvényesülni, hogy leszól nála elismertebb és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező embereket. Selenát - habár nem kedvelem- is pofátlanul kiosztotta és leszólta, utána Lana Del Rey-t? WTF? Majd, ha felmutat valamit a kis drága a nagy pofáján kívül, akkor majd talán adni is fogok a szavára, de amíg csak ebben a formában hallat magáról, addig nem nagyon lehet.
En nem tudom mi van ezzel a Lordeval,de engem rohadtul idegesit. A hangja se tetszik,meg nem szimpi se a csaj. Nem tudom,hogy szolhatja le Hayley-t,meg a tobbieket.Attol mert a Royals cimu szama allitolag kesz siker lett,meg nem kell mindenkit leszolnia,inkabb tanuljon a tapasztaltaktol. Ezt most ugy mondom,hogy nem szeretem a Paramore-t.
Ez az en velemenyem,bocsanat,ha valakit megbantottam.
Ez az en velemenyem,bocsanat,ha valakit megbantottam.
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Lorde menj el a "szebb tájakra".nem láttam még élöben a paramoret de mi az hogy hayleynek nincs jó hangja??? Mindenki máshogy akar cimlapra kerül valaki halmozza a botrányokat lorde pedig mindenkit kritizál??? Saját magáról irjon elöször véleményt saját magárol alkosson képet utána kritizáljon. Egy ilyen tehetséges énekest mint hayley williams csak az utálói kritizálják szóval....
2013. november 15. 20:27
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
a Royals-t szeretem,de ez a csaj kikészít -.- nem tudom hogy kinek képzeli magát,attól,hogy még van egy sikerszáma,nem kellene elszállnia és főleg nem nevesebb és jobb előadókat sértegetnie -.- valahogy számomra nagyon idegesítő jelenség.
2013. november 15. 20:29
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ki a franc ez a hülye picsa?
Haileynek tök jó hangja van, de úgy látszik ő is kezd elvadulni, mert ez a sok ocsmány tetkó rajta borzalom. Nem áll jól neki ez!
Haileynek tök jó hangja van, de úgy látszik ő is kezd elvadulni, mert ez a sok ocsmány tetkó rajta borzalom. Nem áll jól neki ez!
2013. november 15. 20:29
|
|
vir66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 210903 offline
|
Manapság minden jó zenekart, énekes kritizálnak vagy mi? Amikor a victoria secret fellépökról irtak kritizálták FOB-ot azon is egy kixsit kiakadtam..... csak egy kicsit.....
2013. november 15. 20:30
Engem nem érdekel hogy beszól másoknak, sőt még bírom is ezt, legalább szókimondó és elmondja a véleményét, még ha nincs is igaza
2013. november 15. 20:31
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Na jó! Nem szeretem a Paramore-t de ez a lordocskát MÉG ÚGY SE!
OLYAN EGY UTÁLATOS! Nem értem mi a baja ennek a hülyének a NORMÁLIS ÉNEKESEKKEL/ÉNEKESNŐKKEL! Az egy dolog hogy ˝˝énekes˝ bár nem tudom hogy, de ez több a soknál állandóan kritizál mindenkit! UTÁLATOS EGY LIBA!
|
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline
|
az a baj, hogy attól még, hogy van egy jó számod, és jó hangod, nem jogosíthat fel téged semmi arra, hogy csőbunkó legyél, és olyanokat kritizálj, akikkel még jó darabig nem leszel egy szinten. ennek a csajnak csak nagy a szája, és azt akarja, hogy írjanak róla.
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Nekem ez a csaj nagyon ellenszenves! Miért kell mindenkire megjegyezést tennie,mindenkinek más a kedvence nem ugyanaz az emberek ízlése pláne ne olyan énekeseket szóljon le akik tapasztaltabbak és többet elértek mint ő! Hayley pedig tehetségesebb Lordénél!
2013. november 15. 20:33
kezd kicsit kiakasztani, nem vagyok oda Hayley-ért, de szerintem nem kéne egy tini lánynak véleményt mondania (aki egyébként nem rég tört be a köztudatba) olyanról aki már több éve benne van a szakmába és tapasztalata is van..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: