Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. december 27. 12:06
Pedig bírtam Lorde-t, de mit képzel magáról? Most lett egy száma, berobbant a köztudatba, de inkább tartsa meg magának a véleményét.
2013. december 27. 18:32
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
nem értem, milyen jogon kritizál olyan embereket, akik sokkal többet letettek az asztalra, mint ő. nemrég azt sem tudtuk, ki ő, és szerintem most sem egy hű de nagy híresség. majd ha ő elérte azt, amit Hayley (meg a többiek), akkor esetleg megszólalhat. addig meg... pff. >.<
2013. december 28. 16:12
|
|
Slipknot Boyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 217654 offline
|
Paramore népes rajongótábora? lol
Hát a 12 éves kislányokból álló rajongótábor aztán tényleg nagyon népes. Amit még gondolnék azt előttem már leírta néhány tag (Norah , Ms Deadpool, Nimrod) egyet is kell értsek velük. Az elvakultaknak meg csak azt üzenném , hogy ne kajáljanak be mindenféle kamu hülyeséget , hanem szerezzenek maguknak saját stílust , saját ítélőképességet , némi agyat és ne higgyenek el mindent amit ezen az oldalon meg úgy egyébként a neten látnak , ugyanis a félrevezetés az sajnos nagyon megy és a net minden területén megtalálható. Ha viszont az egyik téren kilátsz a ködből és a hazugságból akkor a többin is menni fog , ugyanis ezek összefüggnek. Ez a cikk , magyar és külföldi oldalak megerősítése szerint is KAMU , innentől kezdve teljesen jogtalan a "támadás". Ezért a cikkért a "gyártójának" simán lehetne adni egy végleges bannt , és ezzel a félrevezetés egy kicsit alább is venne.
Remélem nem sértettem meg senkit , bár biztos hogy sikerült , még akkor is ha nem volt szándékom.
Remélem nem sértettem meg senkit , bár biztos hogy sikerült , még akkor is ha nem volt szándékom.
2013. december 28. 17:41
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Oh, nagypofájú kis hülye, már bocsánat. Nem elvakultságból (bár imádom HBallt és a Paramoret), de Hayley olyan szinten énekel, ahogy ez a nagyszájú, pökhendi kis nőszemély sosem fog. Most őszintén, lett egy száma, aminek nagy a nézettsége, de alapjáraton bealszik előtte az ember. Hayler végigugrálja a dalait és olyan tüdőkapacitással redelkezik, ami csak keveseknek van. Lorde meg csak fogja be, mert olyan könnyen kritizál mindenkit, de majd nézzük csak meg, ha esetleg kijön egy új videója. Szemétláda aljas kis dög. Bocsánat.
2013. december 31. 15:53
|
avengedvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 236 Csatolások: 0 Azonosító: 177635 offline
|
Na jólvan! Először is, ez a Lorde vagy mi a f**sz a neve, mégis hány éves, 16-17? igen! Mekkora zenei karierrt futott be eddig? SEMMILYET! Mégis hogy van képe itt arról pofázni, hogy hogy énekelnek egyesek? Ő mégcsak nem is énekel, hanem magába mondogatja a szöveget mint egy verset. Na azt nem hívják éneklésnek!! Kb pár hónapja van a zeneiparban, de már beszól mindnekinek. MINEK KÉPZELI EZ MAGÁT VALYON? Eleve szar a Royals, mint szám, de ezek előtt azt gondoltam, csak egy újabb kis tinisztár aki kis ideig híres lesz. Nos, úgy tűnik nem bír eltűnni, ráadásul már utálom is(és szerintem nem csak én)! Gratulálok!
2014. január 01. 22:28
Lorde húzzon oda, ahonnan jött. A Paramore-t meg ne szidja, mert milliószor több rajongójuk van, mint neki, akinek olyan mély hangja van, mint egy medvének. Én a helyében nem pofáznék. Mert a Paramore rajongók egyszer elkapják, és jól megskalpolják. Szóval Lorde húzhat a p*csába!
2014. január 01. 22:32
|
|
Lalcsicsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.02. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214644 offline
|
Lorde..zeneileg nulla, emberileg -4598599855988889655906..mindenki betud szólni a másiknak ha akar....büdös beképzelt picsaribanc...a royals meg kiba_ott szar ._.
2014. január 03. 12:41
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Mi az hogy keressen új énekesnőt???????Ki ő ahoz hogy ijeneket mondjon a paramorerra?Hayley hejében már nem is tudon mit csináltam volna ezzel a csajjal.Kinek képzeli magát?????????
2014. január 03. 23:11
|
|
izlandipóniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 218270 offline
|
Lorde tényleg kissé túlzásba viszi
2014. január 22. 17:18
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Nem kell figyelni az ijenekre.Ijet azok m,ondanak akik féltékenyek.E nnyi.
2014. január 25. 17:24
|
|
hornyaklillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 159239 offline
|
Mindenkit letámad aki nála jobb énekes?
2014. január 27. 16:40
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
hmm..nem kéne ekkora over-power énekesnek hinnie magát, szóval ülj le egyes, neked sincs jobb hangod
2014. február 17. 17:50
|
|
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 581 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline
|
Kedvelem Lorde-t,de nagyon túlzásba vidte.
2014. április 28. 18:38
|
|
FallingInReverseArmyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.16. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 224375 offline
|
nem birtam Lorde-ot eddig se, de most már végképp nem. Hayley hangja az egyik legtökéletesebb, legtisztább és legszebb azok közül amiket eddig hallottam...
2014. június 22. 13:07
Ennek a Lordenak akkora képernyője van mint a plazma tv-nek! Őt is lehetne "pár dologgal" piszkálni!!! Nemrég jött a zeneiparba de már nagyképűsködik!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: