Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. december 03. 18:38
|
|
Eni 20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.24. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 147939 offline
|
szerintem ez a Lorde el van szállva magától,nincs annyi éve a szakmába mint ők-.-" szánalom a csajszika... nagyon kritikus a csaj beajánlom Puzsér mellé esküszöm xd
)
2013. december 06. 15:15
Nem tudom,hogy Lordenak minek kell állandóan gyaláznia azokat akik nála jóval többet tettek le az asztalra!
2013. december 06. 21:01
nincs egy jó száma se, de a Paramoret kritizálja. csak gratulálni tudok Lorde h*lye fejének.
2013. december 07. 13:42
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
nem tudom, én elég negatív embernek látom ezt a lányt. Volt már olyan, hogy valakit megdicsért volna? Szerintem képtelen a jót látni az emberekben, legalábbis nekem nagyon ez jön le. Egyik sztár után a másikat fikázza; ehelyett inkább magában kéne keresnie a hibát.
2013. december 07. 16:39
Jaaj...o beszel...istenem...meg hangja sincs o_O
2013. december 07. 19:41
|
|
Whiteberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 178 Csatolások: 84 Azonosító: 202268 offline
|
Azért én a helyében még várnék néhány évet,akkor majd meglátom,hogy még mindig a toppon van e.Az,hogy a Royals számával bekerült a köztudatba,nem azt jelenti,hogy más, már régóta a topon lévő -bár nem mindegyikük jó hangú- énekesnőket kritizáljon.Majd ha több Grammyt zsebel be,s még annál is több dolgot tesz le az asztalra,na akkor majd emelheti fel a hangját mindenki ellen.
2013. december 08. 12:06
|
|
Mercédesz Mártonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 195507 offline
|
nagyon utálom Lorde-t,Selenát is leszólta
2013. december 10. 00:16
|
|
Rixiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 216592 offline
|
Lorde Royals számát imádom,de nem tudtam h ekkora kis ***** ... Hayley nem tud énekelni? Ő az aki ugrálva énekelve végignyom több órás koncerteket,és ő már letett valamit az asztalra,mikor Lorde még SEHOL nem volt!
Lorde helyében kussolnék...tehetséges meg minden,imádom ezt az 1 számát,de nálam most elásta magát... paramore <3
2013. december 14. 18:49
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
szerintem 1000-szer jobb mint Lorde!csak ő akar lenni!még a neve is hülye:Lorde ,ez már milyen név?
2013. december 15. 10:54
|
|
Nevergiveup233visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 215533 offline
|
Már megbocsáss, kedves Lorde. Igazán tudhatnád már, hogy ha a negatív véleményedet nyíltan közlöd abból hatalmas felháborodás lesz. De gratulálok. Na mindegy most kiosztalak. Szóval kezdjük. Hayley Williams a valaha volt legjobb énekesnő ezt már tapasztalhattad hiszen val'szeg hallottad már. A számaik sem nyálasak és üresek. Lényegre térőek, meg lehet érteni mire céloznak velük, mit akarnak vele mondani. Mi bajod van vele? A stílusával? Az öltözködésével? A hajával esetleg?
2013. december 15. 11:33
Idézet (selena gomezfan22)
úristen, hülye ez a csaj, mit szólongat be ennyit másoknak, ahelyett , hogy normálisabb dalokat irjon, és szebb hangja legyen!?
Már megbocsáss, de van Lorde. Akinek fényévekkel szebb hangja van mint "Mrs. Macskanyávogó Selena Gomeznek" Halgass meg az előbbitől egy darab live számot, és látni fogod a különbséget.
Ehhez nem tudok mit hozzászólni, őszintén, nem hallgatok Paramoret, mindenesetre, ez tényleg kicsit durva volt.
2013. december 17. 13:54
|
|
Fehércsokiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 215537 offline
|
Tessék?Hát ez egy beképzelt liba.Mindenkit szid, ha így folytatja nagy baj lesz.
2013. december 19. 18:05
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Fehércsoki egyetértek. Ha még tovább szólogat be, nem lesz sok ember, aki hallgatni fogja majd a dalait...
2013. december 19. 20:00
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Na csak Lorde ne pofázzon (már elnézést)de Hayley Williamsnek sokkal jobb hangja van mint Lordenak.A paramore sokk job mint a Lorde unszinpatikus majdnem elalszok a klippén.A Royals vagy mi a neve xD egy nagy szar.
2013. december 22. 19:14
Már bocsánat de kinek gondolja ez magát hogy pár hónapja megjelent csak úgy szinte a semmiből és akkor más sztárokat kritizál!
Főleg hogy Hayley régebb óta benne van a szakmába mint Lorde!!
Egyébként meg nekem nem is tetszett a száma!!
Most komolyan mi a jó benne?
Ha ebben a világban az a népszerű hogy a Royals-t hallgatják akkor inkább elköltözök a Mars-ra!!!
Mert szinte elalszok rajta!!
Főleg hogy Hayley régebb óta benne van a szakmába mint Lorde!!
Egyébként meg nekem nem is tetszett a száma!!
Most komolyan mi a jó benne?
Ha ebben a világban az a népszerű hogy a Royals-t hallgatják akkor inkább elköltözök a Mars-ra!!!
Mert szinte elalszok rajta!!
2013. december 22. 20:51
|
|
Laura Csereklyeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 217243 offline
|
nem tudom hogy ez a Lorde kis asszony mit képzel magáról. ő egy senki Hayley-hoz képest. és már Deminek és a one direcitonnek is . és leállhatna és csak akkor pofázzon más hírsségeknek hogyha elért akkora sikereket mint ők.
Lodre egy kurva!!!!
2013. december 23. 10:07
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
Csak mert nagy nézettségű lett a Royals, attól még maradhatna a Földön. Hogy van pofája olyan énekeseket kritizálni ilyen flegma módon, akik már régebb óta benne vannak a szakmába.
Ezzel nem azt mondom hogy mondja ki a véleményét, mert azt én is megszoktam mondani, igaz hamarabb beszélek mint mielőtt gondolkodok de én legalább normális ember módban mondom el, ő is megpróbálhatná legalább egy napra eljátszani a hétköznapi nőt.
Ezzel nem azt mondom hogy mondja ki a véleményét, mert azt én is megszoktam mondani, igaz hamarabb beszélek mint mielőtt gondolkodok de én legalább normális ember módban mondom el, ő is megpróbálhatná legalább egy napra eljátszani a hétköznapi nőt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.