Starity

Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 17. 19:37 #281
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Appalache @ 2013.11.16. 14:38)
Tessék, kérem szépen, most lehet okoskodni. ITT világosan le van írva a hozzászólásoknál, hogy a pletykát egy spanyol anti-Lorde oldal terjesztette nem hivatalosan. Forrásként egy olyan interjúra hivatkoztak, ami nem is létezik. Mint ahogy már korábban írtam, csak olyan nyilatkozatnak szabad hinni, ami videófelvétellel vagy hanganyaggal van alátámasztva, illetve hitelesítette az énekesnő, vagy a menedzsment, stb. Nagyon tetszik, hogy még az általam valamire tartott fórumtagok is ennyire ugranak egy ilyen álhírre, és rögtön jön, hogy Lorde csak egyslágeres előadó, meg sz@r hangja van. AHA. Az, hogy Magyarországon nem ismert, még nem jelenti azt, hogy nem ér semmit. Külföldön nem csak a Royals ismert tőle. És higgyétek el, ezt a stílust nem Lana Del Rey tette híressé napjainkban, számos énekes/énekesnő képviselteti magát benne, csak ide nem jut el a hírük. Amúgy ha utánaolvasnátok, akkor tudhatnátok, hogy Lanát sem kritizálta, mondta is, hogy a lemeze készítésénél sokat hallgatta őt, és inspirálta, mindössze a szövegeit nem szereti, mert csilli-villi dolgokról ír benne.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy egyesek csak azért utálják őt, mert nem tetszett nekik a lemeze, és csak fröcsögnek összevissza minden hülyeséget, anélkül, hogy bármennyire is ismernék az adott előadót. Nem is tudom, minek erőlködök itt a bizonygatással, mert a bigott olvasókra úgyse lehet hatni. Mindegy, remény hal meg ugye utoljára.

Most komolyan ilyen nehéz azt elhinni, hogy nem tetszik valakinek a munkássága? ohmy.gif Múltkor olyan szinten istenítetted te is a csaj zenéjét, hogy ugyanmá' letöltöttem és csalódtam benne. Nincs rossz hangszíne és valóban klasszisokkal jobb, mint korunk énekesnői, de közel sem akkora durranás, hogy hanyatt homlok a falnak rohanjak. A Royals még olyan elmegy kategória, de azt sem tudom, hogy azt miért kedvelik annyira, hisz a szövegét tekintve sem valami hatalmas alkotás, a dallama meg inkább idegesítő mintsem kellemes. Az meg, hogy mi köze van annak ahhoz, hogy kis hazánkban nem híres... hát az egy nagyon jó kérdés. blink.gif Az én kedvenceim nagyját szinte senki sem ismeri, s legyen szó akár zenészről, akár színészről. Attól, hogy valami nem ismert még egyszerűen lehet rossz. Lehet, hogy nem egyslágeres előadó lesz, hisz a sz*rt azt manapság nyomatják ezerrel, de nekem nem jön be az, amit csinál, a hangja meg nem olyan egyedi, hogy a nekem nem tetsző zenéjét meghallgassam miatta. Fogadd el egyszerűen, hogy a te kedvencedet sem szeretheti mindenki, hisz mindenkinek más tetszik és mindenkinek más a jó. A csaj előtt már Lana, Adele és Birdy is ellőtte ezt a stílust, szóval lehet, hogy szerény személyem azért nem szimpatizál vele. Kezdem azt hinni lassan, hogy ezen a fórumon az értelmes tagok is kezdenek átmenni szalonna-májli fanatikusba meg direksönerbe, ha valaki ne adj Isten, de negatívat ír teljesen normálisan az egyik kedvencéről. Szóval egyik kutya másik eb. Remek. Lehet most itt hőbörögni, de gondolom, ahogyan neked sem tetszik bíbőr zenéje, úgy nekem sem ezé a kiscsajé. (csak, mert úgy érzem, hogy a hozzászólásod egy része nekem íródott)
2013. november 17. 20:05 #282
Eszti0305
Eszti0305
szjger.♥

StátuszKORN
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1039
Csatolások: 3
Azonosító: 201010
Engem személy szerint csak az zavar,hogy olyanok fikázzák ezerrel Lordet,akik saját bevallásuk szerint még egyetlen dalt sem hallottak tőle.Nem kell,hogy mindenkinek tetsszen,amit ő csinál,de már engem is bánt,hogy egyesek milyen jelzőkkel illetik,pedig nem csinált ő olyan világmegváltóan rossz dolgot,ráadásul,most már az is kérdéses,hogy egyáltalán a hír igaz-e.A lényeg az,hogy ő csak elmondja a véleményét,és igen,kissé nyers stílusban,de ő ilyen.Szerintem a Lorde-rajongók is el bírják fogadni,ha valakinek nem tetszik Lorde zenéje,de azért csak megvédhetjük azt az embert,akit szeretünk,és akit jelen esetben a földig aláznak,meg lerondáznak stb.
Azoktól a világian értelmes kommentektől meg le tudnám fejelni a falat,amik azt taglalják,hogy "hát még sose hallottam róla mit akar ő".Attól még,hogy TE nem ismered,az nem jelenti azt,hogy a Föld nevezetű bolygón senki más se...Ha valakit nem nyomatnak ezerrel az arcunkba,akkor ő már sz*? Érdekes felfogás...

Nem érdemes vitát nyitni,mert mindenki védeni fogja a kedvencét.De azért durva keletű hozzászólások is vannak a Paramore fanok vagy a többiek köréből,pedig a Lorde fanok kommentjei között én speciel nem találtam semmi mocskolódót...
2 felhasználónak tetszik: Appalache, Szandi0820
2013. november 17. 20:13 #283
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Idézet (Beyla @ 2013.11.17. 19:37)
Most komolyan ilyen nehéz azt elhinni, hogy nem tetszik valakinek a munkássága? ohmy.gif Múltkor olyan szinten istenítetted te is a csaj zenéjét, hogy ugyanmá' letöltöttem és csalódtam benne. Nincs rossz hangszíne és valóban klasszisokkal jobb, mint korunk énekesnői, de közel sem akkora durranás, hogy hanyatt homlok a falnak rohanjak. A Royals még olyan elmegy kategória, de azt sem tudom, hogy azt miért kedvelik annyira, hisz a szövegét tekintve sem valami hatalmas alkotás, a dallama meg inkább idegesítő mintsem kellemes. Az meg, hogy mi köze van annak ahhoz, hogy kis hazánkban nem híres... hát az egy nagyon jó kérdés. blink.gif Az én kedvenceim nagyját szinte senki sem ismeri, s legyen szó akár zenészről, akár színészről. Attól, hogy valami nem ismert még egyszerűen lehet rossz. Lehet, hogy nem egyslágeres előadó lesz, hisz a sz*rt azt manapság nyomatják ezerrel, de nekem nem jön be az, amit csinál, a hangja meg nem olyan egyedi, hogy a nekem nem tetsző zenéjét meghallgassam miatta. Fogadd el egyszerűen, hogy a te kedvencedet sem szeretheti mindenki, hisz mindenkinek más tetszik és mindenkinek más a jó. A csaj előtt már Lana, Adele és Birdy is ellőtte ezt a stílust, szóval lehet, hogy szerény személyem azért nem szimpatizál vele. Kezdem azt hinni lassan, hogy ezen a fórumon az értelmes tagok is kezdenek átmenni szalonna-májli fanatikusba meg direksönerbe, ha valaki ne adj Isten, de negatívat ír teljesen normálisan az egyik kedvencéről. Szóval egyik kutya másik eb. Remek. Lehet most itt hőbörögni, de gondolom, ahogyan neked sem tetszik bíbőr zenéje, úgy nekem sem ezé a kiscsajé. (csak, mert úgy érzem, hogy a hozzászólásod egy része nekem íródott)

Nem az én szokásom hőbörögni... Engem az abszolút nem zavar, hogy te nem szereted Lorde-ot. Ami idegesít, az a stílusod. Úgy írsz le mindent, hogy nagyon könnyen felidegesíted az embert. Például: "erőlködő tinilányka", "Lana-Adele-wannabe"... Tudom, hogy ilyen szoktál lenni, de nem lehetne finoman fogalmazni? Visszaszólsz a tagoknak, ha Jennifer Garnert vagy más kedvencedet kritizálják, te viszont nyugodtan megteszed ugyanezt máshol. Mivel nagyon szeretem, és egyre inkább ismerem Lorde munkásságát, zavar, hogy ennyire hogy is mondjam... "Diktátori" módon fejezed ki magad, úgy-van-ahogy-én-mondom-képpen, ha nem sértelek meg. Mert igenis jelent valamit a zenéje, és ha a szöveg mögé látnál, amit egyébként tényleg nehéz értelmezni, akkor rájöhetnél, hogy sokat mond. Talán azért is szeretik kint annyian, mert szembe megy a népszerű számok által közvetített témákkal. Minden dalában benne van ez az üzenet. Szóval igen, a legutóbbi hozzászólásom egy része neked ment, mert úgy éreztem, engem sértesz meg azáltal, hogy Lorde-ot fikázod. Még egyszer hangsúlyozom, hogy nem a negatívval van a bajom, hanem a stílussal.
Megjegyzem Adele-lal egyáltalán nem állítható párhuzamba; és stílust nem szoktak ellőni, ha Birdy-hez hasonló műfajban akarja kifejezni magát, hadd tegye, sokan megtették már.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2013. november 17. 21:11 #284
- törölt felhasználó -    
Szerintem mindenkinek van (kéne , hogy legyen) egy saját véleménye. Ilyet viszont csak úgy lehet alkotni , ha ismered az adott sztárt. Abban az emberben már van egy bizonyos szintű elvakultság aki ismeretlenül senkinek nevez valakit , vagy rosszabb esetben elhordja ilyen olyan utcalánynak. Ezek a jelzők még akkor is bőven túlzásnak számítanának , ha igaz lenne a cikk. De nem az. Persze az írója is alaposan rátesz erre , hiszen Lorde szándékosan van egy senkinek beállítva míg Hayley-nél egy csomó felesleges ide nemtartozó pozitív dolog van megemlítve , nyilván azért , hogy az olvasók Hayley "oldalára álljanak". Ráadásul én ebben a kamu véleményben semmi sértőt nem nem észleltem , max annyit , hogy nincs igaza. Mindenesetre a mocskolódással most sokan megmutatták a paramore iránti szeretetüket (akinek nem inge...) Külön szánalmas , hogy azután is folyt az "ócsárlás" miután leírták , hogy kamu az egész. Majd ha lesz nagyobb problémájuk az életben akkor már nem fogja érdekelni őket , hogy éppen "ki vette a szájára az istennőjüket". Pont.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Eszti0305, Phaedra
2013. november 18. 16:29 #285
Reni005
Reni005
❤️
Hozzászólás: 3034
Csatolások: 62
Azonosító: 204641
Mit képzel magáról ez a kiscsaj?! Egyátalán ki ő, hogy ilyet szóljon, egy olyan lánynak aki lassan 10 (!) éve egy csodálatos bandában dolgozik, sohasem volt utálatos senkivel, mindig tapintatos meg ne sértsen valakit mert ő egy rendes lány!!Amúgy is csak árad belőle az irigység!Ja és! Méghogy menjen énekórákra?? Hayley?? _nevet.gif Csak nevetni tudok rajta! És ahogy az író meg is írta jobban vizsgálja meg a videót, teljesen látszódik, hogy Hayley fáradt DE akkor is csodálatos hangja van, mint bármelyik koncertjükön!
2013. november 19. 20:23 #286
- törölt felhasználó -    
Ennek a lánynak is lehet véleménye. Ha neki nem tetszik, akkor az sértő megjegyzés nélkül is lehet közölni. Nem fogom egy nem valami barátságosan megfogalmazott véleményért elítélni, annak ellenére, hogy nagyon szeretem Hayley-t. (főleg, mert lehet, hogy nem igaz a hír)
2013. november 20. 11:46 #287
Tinibálvány
Tinibálvány
visszatérő vendég

StátuszNever give up on something you love !♥ ---->Ariana Grande♥
Hozzászólás: 491
Csatolások: 0
Azonosító: 206119
Dikk.!! Ez minden kinek beszól ez a csunyaság.!!
2013. november 21. 18:13 #288
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.16. 09:05)
Teljesen igaza van Lordenak hayli nem tud semmit, helyette mondjuk selena jó lenne.

h*lyeséged határtalan...
2013. november 21. 23:26 #289
- törölt felhasználó -    
Nem értem hogy kinek képzeli magát.. ő most befutott egy számával, és nem adja meg a tisztelet más sztároknak. Még egy kis gyerek vele szemben, úgy beszél mintha neki valami káprázatos hangja lenne. _nevet.gif Észre veheti már magát, de mondjuk ez most mind azért van hogy oda figyeljen rá a média.
2013. november 22. 18:05 #290
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.16. 09:05)
Teljesen igaza van Lordenak hayli nem tud semmit, helyette mondjuk selena jó lenne.

Hayley ezerszer tehetségesebb mint Selena,egy olyan liba mint te ne ossza az észt,dugulj el!
2013. november 22. 19:13 #291
Enikő Styles
Enikő Styles
visszatérő vendég

StátuszOne Direction Forever:)
Hozzászólás: 128
Azonosító: 196815
Mit vagytok ugy odái végre egy öszinte hiresség.
2013. november 23. 15:59 #292
j.lola2003
j.lola2003
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 179468
nem tudom mit kritizálja őket mintha neki olyan jó hangja lenne élőben meg neki is felvan javítva a hangja
2013. november 23. 18:26 #293
MahoganyOwl
MahoganyOwl
új tag

Státusz#jcat, #potterhead, Imagine Dragons és Fall Out Boy fan
Hozzászólás: 11
Azonosító: 209012
Lorde egyénisége irritáló. Utálom őt is és a dalait is. Hogy van pofája Selenát és Hayley-t szidni? Bár biztos csak irigy, amiért ő nem olyan szép és tehetséges, mint ők.
2013. november 24. 13:12 #294
selena gomez fan22
selena gomez fan22
Mad Hatter

StátuszAnd nothing ever happens
Hozzászólás: 1095
Csatolások: 6
Azonosító: 209928
úristen, hülye ez a csaj, mit szólongat be ennyit másoknak, ahelyett , hogy normálisabb dalokat irjon, és szebb hangja legyen!?
2013. november 24. 16:24 #295
- törölt felhasználó -    
Befoghatná már végre a pofáját!!! Majd ha ő is lesz olyan világhírű amit nem hiszek majd akkor szólogasson be. selena gomez fan22 egyetértek!!!
2013. november 24. 22:08 #296
- törölt felhasználó -    
létszi aki tudja mi a selenás és lanás sztori mármint hogy mit mondott az írja le létszii
2013. november 26. 10:27 #297
PinkMarshmallow
PinkMarshmallow
új tag

Státusz'Do it right. With a smile. Or don't do it.'
Hozzászólás: 2
Azonosító: 215886
Lorde szerintem irtó tehetséges, és a kommenteket nem is nagyon értem, hogy pl. Selena kisasszony mennyivel több nála, na mindegy. De az, hogy Hayley-t, vagy Lana del Rey-t szidja, az azért nálam is kiverte a biztosítékot. Azért szerintem elég világhírű, max a tuc-tuc, trendi zenét hallgatók nem halhatták eddig, de ez csak, mellékes, nem? tongue.gif wink.gif
A dalait ettől eltekintve tökre szeretem, és azt azért nem kéne, hogy itt szidjátok, amikor nagy valószínűséggel egy számát sem hallottátok. És egy énekesnőnek nem hinném, hogy az első dolga az, hogy szép legyen, vagy akkor tényleg nagyon nagy gond van...
2013. november 30. 05:58 #298
b.vivien.13
b.vivien.13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 104
Azonosító: 192894
Nem nagyon tetszik Lordénak a dalai..:S De ezért nem fogom mondani "sz*r" a hangja! -.- Csak arról lehet hallani, kinek hogy szól be wink.gif
2013. november 30. 19:33 #299
LoveLessa
LoveLessa
új tag

StátuszSziasztok, lécci szavazz és jelölj barátnak és akkor én is ;D
Hozzászólás: 61
Azonosító: 212638
Nagyon szeretem Lord számait, de kritikusnak is elmehetne. Nekem erről az a véleményem hogy senki sem tökéletes, neki sincs gyöngy hangja és Hayleynek sincs. De akkor sem kéne leszólni Hayleyt mert szerintem neki is olyan hangja van mint Lordnak, nem értem mi olyan rossz Lordnak Hayley hangjában smileeee.gif
2013. december 03. 10:41 #300
- törölt felhasználó -    
Lorde nem tud új dalokat írni, vagy csak szimplán unatkozik?? a dalokkal rajongókat szerez, de az ilyen értelmetlen beszólogatásokkal....
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 570.