Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 16. 16:14
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
mindenkinek beszólogat, de nem tudom, hogy mire fel! nekem nem tetszenek a számai, szerintem egy nagy szar!
2013. november 16. 16:34
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Na jó a felsoroltak közül egyik énekesnőt sem szeretem. De attól szerintem jó számaik vannak és ez a nő meg ugyan mit képzel magáról? Lorde Royals szám szerintem jó lett. De már elvan szállva magától ez a kis ***** 78 millió megtekintéssel!?
2013. november 16. 16:45
Hát ez a csaj hülye!Ne szóljon már le olyan előadókat mint Lana Del Ray, Cher Lloyd vagy Selena Gomez most pedig Hayley. Ők tettek már le valamit az asztalra és ő?
Ne szóljonle ő ilyen előadókat főleg ne Hayley-t!
Ne szóljonle ő ilyen előadókat főleg ne Hayley-t!
2013. november 16. 16:57
|
|
Petrucsia15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 171913 offline
|
Majd pont egy 17 éves göndör mondja meg,ki a jó,meg ki a rossz! A Royals-ot hallottam.....hááát........://
2013. november 16. 17:09
Énekleckét kéne vennie? Bagoly mondja verébnek.
Befoghatná már a száját ez a Lorde, mert tehetsége nincs, de nagy pofája az van
2013. november 16. 17:36
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ez a Lorde egy szánalmas majom. Itt veri a nyálát, mindenkit oltogat, közben egy semmitérő senki, nulla hanggal és rohadt unalmas számokkal. Remélem, kiéli magát, mert a Royals volt az első és utolsó toplistás slágere és megy vissza, ahonnan jött.
Amúgy vicces, hogy Lana Del Rey-t is szidja, mikor az egész imidzsét tőle lopta. XD
Amúgy vicces, hogy Lana Del Rey-t is szidja, mikor az egész imidzsét tőle lopta. XD
2013. november 16. 18:39
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Mégis mit képzel magáról az a nagy "lorde"? A világ egyik legtehetségesebb és legjobb hangú énekesét húzza le csupán FÉLTÉKENYSÉGBŐL. Amikor neki egy iciripiciri hangja sincsen... Szánalom.
2013. november 16. 19:17
|
|
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline
|
Szerintem valami ilyesmi lehet lorde fejében:
"Huhh nem vagyok elég népszerű... Beszólok mindenkinek aki tehetséges, innentől swag leszek. yolooo..."
"Huhh nem vagyok elég népszerű... Beszólok mindenkinek aki tehetséges, innentől swag leszek. yolooo..."
2013. november 16. 23:30
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.16. 09:05)
Teljesen igaza van Lordenak hayli nem tud semmit, helyette mondjuk selena jó lenne.
hahaha, az évezred vicce
Idézet (Appalache @ 2013.11.16. 14:38)
Tessék, kérem szépen, most lehet okoskodni. ITT világosan le van írva a hozzászólásoknál, hogy a pletykát egy spanyol anti-Lorde oldal terjesztette nem hivatalosan. Forrásként egy olyan interjúra hivatkoztak, ami nem is létezik.
tudtam én, hogy nincs botfüle... nem vagyok Paramore-fan, de Hayley nagyon jó, láttam videókat a koncertekről és élőben is nagyon pöpec
2013. november 17. 11:27
Bezzeg, amikor ő oltogatta és szólogatott be másoknak. Az milyen trendi volt már.
2013. november 17. 11:39
Istenem... Először is cikket semleges hangvételben kéne írni, nem személyeskedve, mert látszik, hogy direkt lehúzza Lordét, és Hayley-t dicsőíti, így befolyásolva az olvasókat. Másodszor ez KAMU. Meg sokan itt nem is tudják ki az a Lorde, de már ugranak rá, mert "leszólta Hayley-t" - közben pedig nem is igaz. És ez világosan le is van írva a kommentek között, talán el kéne olvasni, mielőtt mocskolnátok valakit, akiről semmit sem tudtok. Mielőtt félreértésekbe esnének néhányan, nekem semmi bajom sincs egyik énekesnővel sem, nem védek senkit, csak elmondtam a véleményem.
2013. november 17. 12:15
Hát igen,azzal az alig 1-2 dalával még nincs akkora figyelem körülötte,ha tehetséges,ha nem.Hát szóljunk be másoknak.Jó,elhiszem,nem azért csinálja,hogy figyeljenek rá,de akkor is.De azért Hayley is visszavehet kicsit,mert ő is aztán megmondja mindenkinek,hogy ő ilyen ő meg olyan.
2013. november 17. 18:07
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Appalache @ 2013.11.16. 14:38)
Tessék, kérem szépen, most lehet okoskodni. ITT világosan le van írva a hozzászólásoknál, hogy a pletykát egy spanyol anti-Lorde oldal terjesztette nem hivatalosan. Forrásként egy olyan interjúra hivatkoztak, ami nem is létezik. Mint ahogy már korábban írtam, csak olyan nyilatkozatnak szabad hinni, ami videófelvétellel vagy hanganyaggal van alátámasztva, illetve hitelesítette az énekesnő, vagy a menedzsment, stb. Nagyon tetszik, hogy még az általam valamire tartott fórumtagok is ennyire ugranak egy ilyen álhírre, és rögtön jön, hogy Lorde csak egyslágeres előadó, meg sz@r hangja van. AHA. Az, hogy Magyarországon nem ismert, még nem jelenti azt, hogy nem ér semmit. Külföldön nem csak a Royals ismert tőle. És higgyétek el, ezt a stílust nem Lana Del Rey tette híressé napjainkban, számos énekes/énekesnő képviselteti magát benne, csak ide nem jut el a hírük. Amúgy ha utánaolvasnátok, akkor tudhatnátok, hogy Lanát sem kritizálta, mondta is, hogy a lemeze készítésénél sokat hallgatta őt, és inspirálta, mindössze a szövegeit nem szereti, mert csilli-villi dolgokról ír benne.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy egyesek csak azért utálják őt, mert nem tetszett nekik a lemeze, és csak fröcsögnek összevissza minden hülyeséget, anélkül, hogy bármennyire is ismernék az adott előadót. Nem is tudom, minek erőlködök itt a bizonygatással, mert a bigott olvasókra úgyse lehet hatni. Mindegy, remény hal meg ugye utoljára.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy egyesek csak azért utálják őt, mert nem tetszett nekik a lemeze, és csak fröcsögnek összevissza minden hülyeséget, anélkül, hogy bármennyire is ismernék az adott előadót. Nem is tudom, minek erőlködök itt a bizonygatással, mert a bigott olvasókra úgyse lehet hatni. Mindegy, remény hal meg ugye utoljára.
Köszönöm, hogy megtaláltad ezt a facebook bejegyzést!
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.