Starity

Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”

18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 16. 14:19 #241
Troublemakeroff
Troublemakeroff
új tag

StátuszI'm not perfect...Never have been...Never will be
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 31
Csatolások: 0
Azonosító: 210757
Nekem már annyira elegem van ebből a Lorde-ból vagy kiből...egyáltalán ki ez, mert én még a kritizálásain kívül semmit nem hallottam róla?!
Olyanokat szól le, akik sokkal több mindent tettek le az asztalra, és régebb óta benne vannak ebben a szakmában...majd ha ő is ennyit le tesz az asztalra, akkor legyen nagy szája, bár szerintem 1-2 év múlva már senki nem fog rá emlékezni:'D
Vegyen vissza magából, mert lehet, hogy kritizálni tud, de énekelni viszont nem wink.gif
2013. november 16. 14:21 #242
Ronnie95
Ronnie95

StátuszWhat is this place? The Maze.
Hozzászólás: 715
Csatolások: 59
Azonosító: 133924
Hayley nem tud énekelni élőben? HAHAHAHAHAHAHAH. Nem tudtam eddig ki ez a Lorde.De muszáj volt meghallgatnom az egyik dalát, hogy lássam ki ez a nagyképű ki ha én nem feelingű kislány. A "Royal" c. számát 21 mp-ig bírtam.Szörnyen unalmas. Még Selena Gomez számait is 1000x inkább hallgatom, pedig ő aztán nagyon messze áll az én szívemtől. Fingom sincs mire veri ennyire magát, és, hogy mitől sztárolják őt ennyire.Tehetné már igazán takarékra a száját. Nem sok jót jósolok neki ilyen viselkedéssel.
2013. november 16. 14:23 #243
kreka33
kreka33
visszatérő vendég

StátuszMiért ne?
Hozzászólás: 185
Azonosító: 200169
Még megértettem amikor Selenának mondott dolgokat. Azokban volt igazság. De most már ott tartok, hogy kezdem megutálni. Hailey csodás, ahogy Lana és Cher Lloyd. Úgy látszik pár rajongóval kevesebb lesz neki...
2013. november 16. 14:32 #244
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.16. 09:05)
Teljesen igaza van Lordenak hayli nem tud semmit, helyette mondjuk selena jó lenne.

Igazad van "hayli" nem tudja azt amit "selena". "hayli" nem tud egyszerre énekelni és sikítani is, de selena-nak megy... igen selena 1000x jobb...
Taníts meg a baromságodra, mester! rohog.gif joker.gif
1 felhasználónak tetszik: ZomBitch
2013. november 16. 14:37 #245
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
háhá mennyire igaza van Lorde-nak!!biggrin.gif
2013. november 16. 14:38 #246
Appalache
Appalache
Hozzászólás: 505
Csatolások: 15
Azonosító: 149552
Tessék, kérem szépen, most lehet okoskodni. ITT világosan le van írva a hozzászólásoknál, hogy a pletykát egy spanyol anti-Lorde oldal terjesztette nem hivatalosan. Forrásként egy olyan interjúra hivatkoztak, ami nem is létezik. Mint ahogy már korábban írtam, csak olyan nyilatkozatnak szabad hinni, ami videófelvétellel vagy hanganyaggal van alátámasztva, illetve hitelesítette az énekesnő, vagy a menedzsment, stb. Nagyon tetszik, hogy még az általam valamire tartott fórumtagok is ennyire ugranak egy ilyen álhírre, és rögtön jön, hogy Lorde csak egyslágeres előadó, meg sz@r hangja van. AHA. Az, hogy Magyarországon nem ismert, még nem jelenti azt, hogy nem ér semmit. Külföldön nem csak a Royals ismert tőle. És higgyétek el, ezt a stílust nem Lana Del Rey tette híressé napjainkban, számos énekes/énekesnő képviselteti magát benne, csak ide nem jut el a hírük. Amúgy ha utánaolvasnátok, akkor tudhatnátok, hogy Lanát sem kritizálta, mondta is, hogy a lemeze készítésénél sokat hallgatta őt, és inspirálta, mindössze a szövegeit nem szereti, mert csilli-villi dolgokról ír benne.
Az meg egyenesen nevetséges, hogy egyesek csak azért utálják őt, mert nem tetszett nekik a lemeze, és csak fröcsögnek összevissza minden hülyeséget, anélkül, hogy bármennyire is ismernék az adott előadót. Nem is tudom, minek erőlködök itt a bizonygatással, mert a bigott olvasókra úgyse lehet hatni. Mindegy, remény hal meg ugye utoljára.
8 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Pöttömke, ZomBitch, janet7, VampireBella, Szandi0820, riri17, Eszti0305
2013. november 16. 14:55 #247
Bulove
Bulove
visszatérő vendég

StátuszRihanna4ever <3
Hozzászólás: 174
Azonosító: 214700
Szerintem is kamu az egész.
2013. november 16. 14:58 #248
Nórii_xd
Nórii_xd

StátuszHisz szabad vagy az élet örök, a lélek végtelen.!
Hozzászólás: 509
Csatolások: 6
Azonosító: 195601
Na jó most nagyon felk**rta az agyamat ő milyen jogon szól be Hayley-nek meg a többi énekes nőnek?! Van egy gyomvadt száma és akkor ő most menő? 17 évesen én inkább példaképnek nevezném őket nempedig leszólnám még ha nem is kedvelem őket... ez a csaj egy HP és én is ajánlom figyelmébe a koncertes videókat ugyanis Hayley nagyon jól tud énekelni élőbe! Szóval szerintem meg ne merjen szólalni... treaten.gif
2013. november 16. 15:07 #249
SweetDancer
SweetDancer

StátuszI don't care about my makeup, I am a motherfuck*ng princess. BVB ARMY!!
Hozzászólás: 703
Csatolások: 8
Azonosító: 200804
Rendben. Jobb ha az elejéről kezdjük, és tiszta vizet öntünk a pohárba. Én örülök neki, ha nem mondta, de nem tudom mi lesz itt ohmy.gif A véleményem nem fog változni, énekesileg, nem tartom tehetségesnek. És még jó koránra visszanyúlni, és megnézni az ezelőtti hozzászólókat igazat kell nekik adnom. Mert igen. Itt ítélkezés folyik. Mindenki itél, és azt akihez épp kedve van. De ez nem helyes. Neked is van kedvenced, nekem is. Valaki ezt szereti, valaki azt. Emlékszel mikor fikáztál egy Directionert, vagy amikor téged fikáztak, mert az vagy? Mindenkinek van egy története, mikor senkinek nem tetszett hogy az a kedvence, aki. Mégis, erős kritika lenne bárkinek is a leváltását követelni. unsure.gif Nem hiszem, hogy ez jó. Itt ez az oldal ami arra jó, hogy híreket olvass, és értesülj a kedvencedről. Talán találkozol valakivel aki úgyszint Smiler, vagy Swiftie, vagy Directioner DE ne ítélkezzünk kedvenc alapján. Mert lehet majd találkozol egy olyan emberrel aki nem a te rajongói táborodhoz tartozik, és mégis VAN SZÍVE!
Ne fikázd más kedvencét és a tiedet sem fogják!
1 felhasználónak tetszik: Selena Gomez 199
2013. november 16. 15:08 #250
cuppycake99
cuppycake99
új tag

Státusz“Just because your prince hasn't come doesn't mean you're not a princess.”
Hozzászólás: 78
Csatolások: 1
Azonosító: 169498
najó, imádom Lorde-ot, de azt r*hadtul nem szeretem amikor másoknak pofázik. Ott van még a tojáshéj a seggén, most robbant be a köztudatba, és ezzel egyáltalán nem vet jó fényt magára. Ráadásul kifejezetten tehetséges embereket ócsáról, szóval ezt már befejezhetné...
2013. november 16. 15:10 #251
- törölt felhasználó -    
Szeretem Lordet de Hayleynek csodás hangja van élőben (is) smileeee.gif heart.gif
2013. november 16. 15:12 #252
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
Én nem csípem Lorde-t szerintem neki kéne leckéket vennie. ^^
2013. november 16. 15:15 #253
Becky H
Becky H
visszatérő vendég

Státusznem tudom mit írjak :D
Hozzászólás: 128
Azonosító: 214519
és ki ez a Lorde? egyszer hallottam a zenéjeét........ hááááát........... de Ő h merészeli Sellyről meg a többiről véleményt mondani.... nem szimpi ez a csaj
2013. november 16. 15:25 #254
- törölt felhasználó -    
Az arcából visszavehetne...
2013. november 16. 15:25 #255
- törölt felhasználó -    
Már nem azért de hány éves ez a Lorde? 70? Mert a képen nem néz ki kevesebbnek! Nekem ilyen fejem lenne, nevetve rohannék neki a láncfűrésznek!
Amúgy én neki ajánlanám, hogy vegyen énekleckéket. Múltkor kapcsolgattam a csatornák között látom, hogy valami Lorde kornyikál, egy másodperc alatt elkapcsoltam. Hogy lehet valakinek ilyen "hangja"? Fogadok pár hónapja lett valami hihetetlen nagy sztár, -akiről csak tegnap hallottam- Máris azt hiszi, hogy ő sokkal jobb Hayley-nél meg Lana Del-Rey-nél! Szerintem őt kéne lecserélni valami TEHETSÉGES előadóra, nem ilyen szennyeknek kéne úgymond "uralni a világot"!
Hű, de ovisan hangzott ez a komment...biggrin.gif
2013. november 16. 15:26 #256
rawwr
rawwr
új tag
Hozzászólás: 50
Csatolások: 1
Azonosító: 213343
ez idegileg totálisan kikészít... Nem vagyok egy hatalmas Paramore fan, mégis imádom a zenéjüket. Néhány kocertfelvételt néztem, és lenyűgözött Hayley hangja, élőben is olyan mint a klipekben. Amúgy meg ki a *** ez a Lorde?? Neki egy ilyen tehetségre fel kéne néznie... hova fajul ez a világ...
2013. november 16. 15:28 #257
- törölt felhasználó -    
Szánalmas, hogy mindenkit lealáz. Ő meg vegyen kedvesség-tant és szociális-tani leckéket. Nekem erről ennyi az írni valóm.
2013. november 16. 15:31 #258
Mollynicki
Mollynicki
visszatérő vendég

Státuszmusic is (my) life!!!<3
Hozzászólás: 184
Azonosító: 209864
nekem már elegem van ebből a Lorde-ból!!
2013. november 16. 15:55 #259
Selena Gomez 199
Selena Gomez 199
ari

Státusznot your bae
Hozzászólás: 2003
Csatolások: 9
Azonosító: 168601
Ki az a Lorde?? Életemben nem hallottam még róla és egy számát se hallottam de már nagyon elegem van belőle hogy mindenkinek beszólogat akik sokkal tehetségesebbek és híresebbek nála. Be foghatná már a száját.
2013. november 16. 16:01 #260
- törölt felhasználó -    
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.16. 09:05)
Teljesen igaza van Lordenak hayli nem tud semmit, helyette mondjuk selena jó lenne.

Mondd, hogy viccelsz. rohog.gif
Selena? A Paramore-ba? Ahogy te írtad, "hayli" nem tud semmit, de Selena igen? Oké, bizonyítsd be.
1 felhasználónak tetszik: ZomBitch
18 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lorde Lorde 570.