Lorde: „A Paramore azonnal keressen új énekesnőt!”
2013. november 16. 09:27
Ki ez a lány egyáltalán és miért mondja, hogy Hayley-nek nincs jó hangja?
2013. november 16. 09:28
Imádom a Paramore-t és még mindig azt gondolom ,hogy Hayley egy egészen kiemelkedő előadó főleg élőben. Viszont azt bátorkodom elmondani ,hogy Lorde sem egy rossz előadó. Értem én persze próbálok minél kevésbé elfogult lenni főleg ,hogy két igazán kedvencemről van szó. Lorde Royals című számat egy bullshit ezzel egyetértek. Unalmas és kész. De azonkívül ,hogy itt nálunk csak ezt nyomják az arcotokba addig a Ribs és a Buzzcut Season elég népszerű lett ,hogy példát mondjak az USA is zabálja. ÉS szerintem pont ez a 2 szám az amit érdemesebb lenne meghallgatni nem a Royals amit nem is értek miért ilyen nagy szám. Sajnos igaz az a tény ,hogy ez a 17 éves "előadó" sikeresen nagyobb slágert alkotott mint a Paramore együttvéve. Amivel persze bevallom B*szottul nem értek egyet. Én azért azt sejtem ,hogy a fél mert a legtöbb ilyen egy slágeres emberkéket gyorsan bedaráljuk. És hát köztudatban maradni csak így lehet (köszönjük a PR stratégiát M.C. kisasszony média részlegének.)
2013. november 16. 09:36
utálom ezt a csajt.. nem kéne mindenkinek beszólogatnia!!!!!!!!! -.-
2013. november 16. 09:40
Utálatos kis dög ez a Lorde. Olyanba szól bele amihez nem ért. Szerintem egyáltalán nincs se tehetsége, se jó hangja. Hayley legalább letesz valamit az asztalra, és nem hiába vannak rajongói. Lorde mellette elbújhat!
2013. november 16. 09:47
Eddig bírtam Lorde-t! Bírom Hayley-t és a hangját, és az nem megoldás, ha egyből letámadja a tehetségeseket! Nincs igaza!
2013. november 16. 10:00
|
|
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline
|
Nem is olyan rossz Hayle...
Jó persze, vannak benne hibák, de azért nem kell új énekesnő a paramore-nak. Csak tényleg pici gyakorlás, esetleg énektanár és jó lesz az.
A legtöbb énekesnek van mit tanulnia, de ez nem így természetes?
Jó persze, vannak benne hibák, de azért nem kell új énekesnő a paramore-nak. Csak tényleg pici gyakorlás, esetleg énektanár és jó lesz az.
A legtöbb énekesnek van mit tanulnia, de ez nem így természetes?
2013. november 16. 10:01
|
|
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline
|
Lorde-nak meg sürgősen keresnie kellene valami más módot arra, hogy felhívja magára a figyelmet. Mondjuk... nem szidja a népszerű énekesnőket? Kezdésnek elég lesz.
Nem azért, de ha én ilyen (előre bocsánat) pisisként bekerülnék a zeneiparba, hogy még a tojáshéj is a fenekemen van, elég rendesen kussolnék.
Nem azért, de ha én ilyen (előre bocsánat) pisisként bekerülnék a zeneiparba, hogy még a tojáshéj is a fenekemen van, elég rendesen kussolnék.
2013. november 16. 10:04
|
|
WWE DorkaFallen Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.09. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 99 Azonosító: 177495 offline
|
Engem igazából nem érdkel hogy Selenát meg másokat kritizál, de Hayley-t hagyja békén.. Soha nem ér fel Hayley-hez.. Lehet hogy néha nem tökéletes a hangja de attól nem kell rögtön bántani.. Ne gondolja már hogy ő olyan jó..
2013. november 16. 10:18
Mit képzel magáról ez a csaj? Van véleménye és?Tartsa meg magának! Mindenkinek van véleménye, ami különbözik, de azért elismert előadóknak beszólni, hogy ő mit gondol róluk... Egy dal aztán máris "híres" lett. Szerintem, nem. Meghallgattam a Royals című számát, és... khm... a dal unalmas, ráadásul nincs semmi extra a hangjában. Most jöhetnek a "neked nincs füled" kérdések bálványozóitól, nem érdekelnek.
2013. november 16. 10:23
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Szerintem elég szánalmas, hogy ez a lány a nagyképű véleményeivel akar betörni a köztudatba. Talán azon is el kéne gondolkodnia, hogy lehet, hogy hallásproblémái vannak, mert az a többmillió Paramore-rajongó még soha sem panaszkodott.
2013. november 16. 10:23
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Hát én személy szerint imádom Lorde-t,Lana-t,és Hayley-t is. Bár Lana milliószor jobb,mint Lorde,utána is nézek,hogy mit mondott róla.
2013. november 16. 10:33
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Én nagyon szeretem Lordet,is baromira nem értek egyet azzal,hogy semmi hangja nincs,illetve a számai is unalmasak,mert ez nem igaz.Lealázza az összes Selena,meg Mileyféle énekesnőnek titulált autotune bajnokokat. Lorde zenéje ráadásképpen merőben más,mint amit egyébként manapság erőteljesen tolnak a p*fánkba. Szóval,én igazságtalannak tartom azt,hogy valaki nem ismeri el a tehetségét,és hogy helye van a zeneiparban (nekem nagy kedvencem).
Elég szimpatikus is.DE.Ezt nem tudom,miért csinálja.Tényleg,még elég tapasztalatlan,legalábbis nagyon új még a szakmában,és azért ahhoz nincs joga,hogy sorra alázzon meg énekesnőket.Oké,Selenában (szerintem) igaza volt,meg Cher Lloyd sem egy nagy eresztés ( a hangja mondjuk egész jó,de a zenéi...mind gagyi tucatszám),viszont Lana Del Reyre és Hayleyre igazán nem mondhatna semmit,főleg,hogy az azért látszik,és valahol olvastam is,bár magamtól is rájöttem,hogy ihletet biztosan merít Lanaból,ráadásul ő hozta vissza napjainkba azt a zenei stílust,amiben Lorde is tevékenykedik. A Paramore nem kedvencem,nem szoktam hallgatni őket,viszont az kétségtelen,hogy Hayleynek van tehetsége az énekléshez.
Összefoglalva mindent,én tényleg nagyon szeretem Lordet,hiszen a Pure Heroine meghallgatása után máris a legnagyobb kedvenceim közé küzdötte fel magát,de leállhatna ezzel a kritizálósdival. Lehet,hogy érettebb a koránál,de ezzel csak azt igazolja,hogy még mindig 17 éves,és gyerek,mert ez kicsit már a gyerekes viselkedésbe torkollik.
A cikk írója egyértelműen a Paramora pártján áll,ez tisztán látszik,pedig szerintem nem szabadna. A cikkírás arról szól,hogy objektíven közöljünk hírt,ami persze nem jelenti azt,hogy a saját gondolatainkat nem fűzhetjük bele,de csak mértékkel.Véleményem szerint a cikkíró átlépte ezt a határt,mert akinek #1 dala meg #1 albuma van az USABAN (meg más helyeken is),arra aztán ne mondjuk,hogy csak a beszólogatásairól híres,a zenei karrierjéről meg nem.
Elég szimpatikus is.DE.Ezt nem tudom,miért csinálja.Tényleg,még elég tapasztalatlan,legalábbis nagyon új még a szakmában,és azért ahhoz nincs joga,hogy sorra alázzon meg énekesnőket.Oké,Selenában (szerintem) igaza volt,meg Cher Lloyd sem egy nagy eresztés ( a hangja mondjuk egész jó,de a zenéi...mind gagyi tucatszám),viszont Lana Del Reyre és Hayleyre igazán nem mondhatna semmit,főleg,hogy az azért látszik,és valahol olvastam is,bár magamtól is rájöttem,hogy ihletet biztosan merít Lanaból,ráadásul ő hozta vissza napjainkba azt a zenei stílust,amiben Lorde is tevékenykedik. A Paramore nem kedvencem,nem szoktam hallgatni őket,viszont az kétségtelen,hogy Hayleynek van tehetsége az énekléshez.
Összefoglalva mindent,én tényleg nagyon szeretem Lordet,hiszen a Pure Heroine meghallgatása után máris a legnagyobb kedvenceim közé küzdötte fel magát,de leállhatna ezzel a kritizálósdival. Lehet,hogy érettebb a koránál,de ezzel csak azt igazolja,hogy még mindig 17 éves,és gyerek,mert ez kicsit már a gyerekes viselkedésbe torkollik.
A cikk írója egyértelműen a Paramora pártján áll,ez tisztán látszik,pedig szerintem nem szabadna. A cikkírás arról szól,hogy objektíven közöljünk hírt,ami persze nem jelenti azt,hogy a saját gondolatainkat nem fűzhetjük bele,de csak mértékkel.Véleményem szerint a cikkíró átlépte ezt a határt,mert akinek #1 dala meg #1 albuma van az USABAN (meg más helyeken is),arra aztán ne mondjuk,hogy csak a beszólogatásairól híres,a zenei karrierjéről meg nem.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: