Summer Glau a minap arról nyilatkozott, hogy hogyan kapott szerepet A zöld íjász című sikersorozatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Summer Glau a zöld íjásszal harcol
2013. november 15. 20:11
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Erdekes...mert meg nem hallottam rola, es a sorozatot eleinte neztem, de vegul meguntam az 1, evad utan...de szerintem nagyon jol fogja alkotni IsabelRochev szerepet, legalabbis remelem .
2013. november 15. 20:36
Szeretem ezt a sorozatot biztosan jól alakítja majd Isabell Rochev szerepét
2013. november 15. 20:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem is jól fog alakítani. <333 A sorozat meg a kedvenceim között van,szóval nagyon várom!!
2013. november 15. 20:50
Egyre kíváncsibb vagyok a második évadra, eléggé izgalmasnak és fordulatokkal telinek ígérkezik. Biztos vagyok benne, hogy jól fogja alakítani a rá kiosztott szerepet.
2013. november 15. 20:58
Imádom a sorozatot és nagyon szeretem Summert is, jó, hogy így kombóban kapom őket!
2013. november 15. 21:00
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Nem fogja alakítani, már alakítja, de mindegy.
Szerintem nem egy tipikus szépség, igencsak szigorú vonásai vannak, de emiatt tudja tökéletesen megformálni az önös érdekű, kissé arrogáns, egyenes bizniszasszonyt. Érdekes, de a negatív tulajdonságai ellenére szimpatikusabb, mint a semmiből előkerülő Sarah (vagy a színész, még nem döntöttem el melyik az idegesítőbb), aki olyan szinten irritáló, hogy szívem szerint átnyúlnék a monitoron és megszaggatnám a nyávogó mindenségit. Persze értem a sorozat/készítők célját, de akkor is átírhatnák a karaktert, vagy cserélhetnék le a színészt. Sorry az elkalandozásért, csak ez úgy böki a csőrömet:)
Szerintem nem egy tipikus szépség, igencsak szigorú vonásai vannak, de emiatt tudja tökéletesen megformálni az önös érdekű, kissé arrogáns, egyenes bizniszasszonyt. Érdekes, de a negatív tulajdonságai ellenére szimpatikusabb, mint a semmiből előkerülő Sarah (vagy a színész, még nem döntöttem el melyik az idegesítőbb), aki olyan szinten irritáló, hogy szívem szerint átnyúlnék a monitoron és megszaggatnám a nyávogó mindenségit. Persze értem a sorozat/készítők célját, de akkor is átírhatnák a karaktert, vagy cserélhetnék le a színészt. Sorry az elkalandozásért, csak ez úgy böki a csőrömet:)
2013. november 15. 21:10
Idézet (LaDySmIth @ 2013.11.15. 21:00)
Nem fogja alakítani, már alakítja, de mindegy.
Azért írtam úgy, mert én még nem kezdtem bele a második évadba idő-, de leginkább kapacitáshiány miatt, de amint tudom, pótolni fogom ezt a hiányosságot.
Nem volt egyértelmű, ezért bocsánat.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2013. november 15. 23:29
Eddig nem voltak nagy jelenetei, de ha tényleg fontosabb szerepe lesz, akkor kíváncsi vagyok hogyan alakít majd.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.