Kevés olyan sztár van manapság, akinek nem az alkoholista, lázadó szokásairól olvashat az ember a sajtóban. Jennifer Lawrence ezek közé az emberek közé sorolható. Négy napja egész Európa a lábai előtt hever.
A teljes cikkhez kattints ide!
Négy nap Jennifer Lawrence-szel a vörös szőnyegen
2013. november 15. 19:06
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
nagyon jól néz ki
2013. november 15. 19:11
|
|
GirlyGirl19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 210302 offline
|
mindegyik ruha jó
2013. november 15. 19:13
Wow, elképesztő gyönyörű.
Bár hosszú hajjal még jobban szeretem.
2013. november 15. 19:17
Csodásan nézett ki mindegyik rendezvényen! Mondjuk én még nem igazán barátkoztam meg a rövid hajával, de persze így is gyönyörű.
2013. november 15. 19:21
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Eddig nem igazán voltam oda, hogy levágatta a hosszú haját, de most bebizonyosodott, hogy nagyon jól áll neki. A ruhák is szépek , sajnálom, hogy Magyarországra nem jön el, de itt nem is olyan nagy dolog egy premier. Várom a filmet, Biztos nagyon jó lesz.
2013. november 15. 19:23
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Csodálatosan néz ki *-*
2013. november 15. 20:10
Ezt a színésznőt csodálni KELL csodálatos ami az egész stábra érrthető mert amin ezen a négy napon végig mentek le a kalappal ... csak ide ebbe a szaros városba nem voltak képesek jönni hát ezért nagyon nagyon nagyon csalódott vagyok
((( De viszont gyönyörű ezekben a ruhákban
)))Márcsak 6 NAP ÁÁÁÁÁÁÁÁH DE VÁROMMMMMMMM♥♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡:-D
2013. november 15. 20:14
Először nem voltam megbarátkozva a rövid hajával, de most azt mondom, hogy nagyon jól áll neki. Egyébként mindenhol bámulatosan festett.
2013. november 15. 20:18
Jenn gyönyörű a ruhákban. <3 Imádom Jenn-t ő a világ legkedvesebb és legjobb színésznője.
2013. november 15. 20:26
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mindenhol olyan gyönyörű!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: