Az amerikai színésznőnek helyén van a szíve és bebizonyította, hogy mindig figyel a körülötte lévő emberekre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lawrence egy rajongóját vigasztalta
2013. november 14. 17:20
Óóóóóóóóóó ezért szeretem ennyire
Olyan rendes, nem sok hálivúdi sztár csinál ilyeneket. Ez iszonyú kedves volt tőle
És örülök hogy a kislány szerzett egy jó pillanatot
2013. november 14. 17:23
Nagyon nagyon aranyos lány. Tényleg szép volt tőle, pont ezért szeretem Jennifert.
2013. november 14. 17:24
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Az ilyen embereket lehet sztárnak nevezni!
2013. november 14. 17:25
|
|
Omega0402ChäneŁ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 856 Csatolások: 407 Azonosító: 199524 offline
|
Nagyon szeretem az ilyen embereket. Jennifer ismét bebizonyította, hogy kedves, önzetlen ember, mert mint a cikkbe is van,nem törődött a ruhájával, a fotósokkal. Nem sok Hollywoodi sztár csinál ilyet...
2013. november 14. 17:25
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ez a csaj egyre több olyan dolgot csinál mostanában, ami miatt úgy érzem, hogy a kedvenceim ranglétráján abszolút változtatni fog és a TOP10-be fog vándorolni.
Imádom a magabiztosságát, kedvelem benne azt, hogy ami a szívén az a száján. Nem kertel és kimondja, ha valami sz*r, és ez így van rendjén. Mintha rólam lenne szó amúgy.XD Tetszik az, hogy két lábbal áll a földön, nincs elszállva magától és híressége lévén is tud emberien és hétköznapian viselkedni. Teljesen elfeledkezett arról, hogy ő a premier főszenzációja, csak simán odament a kislányhoz haverkodni és fotózkodni. Több ilyen híresség kéne a mai világba, mert amit egyes cölöb leművel (kezdve bíbőrtől át sajnos a nagyobb nevekig) az nagyon durva tud lenni. Csak remélni merem, hogy Hollywood nem szippantja be, s válik egy beképzelt p*csává.
2013. november 14. 17:28
Nagyot nőtt a szememben. Sikerült meghatódnom :')
2013. november 14. 17:33
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
ez nagyon aranyos volt tőle!
imádom Jenni-t
2013. november 14. 17:34
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Engem igazából az fogott meg, hogy mennyire őszintén kedvesnek látszott a kislánnyal. Létérdelt, beszélgetett vele, megölelte, betakargatta a kabátjával, megpuszilta... Valaki más is felhívhatja a figyelmét a sztároknak ilyen helyzetekben, de effajta figyelmességnek már belülről kell jönnie.
2013. november 14. 17:37
Lassan bevándorol az én TOP kedvenceim közé,ha így folytatja!
2013. november 14. 17:41
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ez nagyon kedves volt tőle.
2013. november 14. 17:43
Jennifer nagyon belopta magát a szívembe.Annyira kedves és imádom benne ,hogy nincs elszállva magától.A videón végig mosolyogtam.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: