Eltitkolták autóbalesetüket Bozsek Márkék
2013. november 13. 18:45
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
ohhhh szegények
2013. november 13. 19:08
Miért olyan nagy baj, hogy eltitkolták? Nem kell mindenről mindenkinek tudnia. Nem lett nagyobb bajuk, ez a lényeg.
2013. november 13. 19:22
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
Jah magán dolog rájuk tartozik :/
2013. november 13. 19:56
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
OK engem hidegen hagy...csordáskám hajrá btw hajrá bozsek bey bey fat phoneiy húzás!!!
2013. november 13. 20:15
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
De unom ezt a Bozsek gyereket -.-
2013. november 13. 20:19
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
Szegények:/ A Fat Phoenix-es gyerek nem érdekelxD de Ákos és Márk igen:)) Persze örülök h mind a 3 (!!!) -nak nem esett baja
2013. november 13. 21:25
Az a lényeg,hogy nem lett semmi bajuk!Sajnálom és vigyázzatok!
2013. november 14. 10:24
Na és akkor ni van?
Ha nekem lenne autóbalesetem én se kötnėm szivesen más orrára
Ha nekem lenne autóbalesetem én se kötnėm szivesen más orrára
2013. november 14. 14:05
A média azonnal ráröppenne minden "extra hírre", amúgy azt is azonnal leközölte egy napilap, amikor évekkel ezelőtt egy exmegasztáros balesetezett.
Itt nem az a meglepő, hogy autóbalesetük volt, és szégyellik elmondani, hanem az ok, hogy miért is hallgatták el. Én úgy hallottam (mindegy honnan), hogy nem voltak "tiszták" és azért.
Itt nem az a meglepő, hogy autóbalesetük volt, és szégyellik elmondani, hanem az ok, hogy miért is hallgatták el. Én úgy hallottam (mindegy honnan), hogy nem voltak "tiszták" és azért.
2013. november 14. 14:21
|
|
Sofy98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.26. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 165909 offline
|
1. Ha nekem lenne balesetem, én se szívesen mondanám senkinek!
2. Esős úton, az olajfolt simán közrejátszhatott.. a bátyám is már csúszott meg olajfolton és hiába fékezett, csúszott tovább, bár neki hála az égnek semmi baja nem történt azon kívül, hogy megijedt.
2. Esős úton, az olajfolt simán közrejátszhatott.. a bátyám is már csúszott meg olajfolton és hiába fékezett, csúszott tovább, bár neki hála az égnek semmi baja nem történt azon kívül, hogy megijedt.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: