Amúgy MÉG MINDIG hülyeség megfilmesíteni ezt a trágyát.
Szürke 50 árnyalata: íme, az első fotók!
2013. november 13. 17:07
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
A pasi nem rossz, de azért nem egy Matt Bomer.
2013. november 13. 17:39
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
1-2 hónapja megy a mizéria a szereplőkkel, és ezért 5 hónapot csúsztattak a premieren?! Hát ez őrület. Már egyre kiváncsibb vagyok a filmre... a képek nem rosszak, de én még mindig nem látom bennünk Ana-t meg Greyt. :/
2013. november 13. 17:51
Utálom a "könyve* is, a film se érdekel, de ha már valaki ciket ír erről a sz*rról akkor legalább az alapvető irodalmi fogalmakat ismerni kellene. Ez egy trilógia (sajnos) , nagyon-nagyon messze van a novellától!
2013. november 13. 17:55
Azt mondják nagyon jó könyv,állítólag én is nemsokára elolvashatom.Már nagyon várom,hogy filmben láthassam!
2013. november 13. 19:23
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Úgy hallottam, hogy az eredeti forgatókönyvet is kivágták, azért is csúsznak. Nyilván rájöttek, hogy attól, hogy egy kupac nemondjammicsodát összehajigálnak a könyv becses anyagából, abból még nem lesz eladható film. Sok szerencsét annak a szerencsétlennek, akinek megadatott a mű átirása. Ráfér.
Dornant fura borosta nélkül látni. Egészen hozzám nőtt az a borzas arcszőrzete.
Dornant fura borosta nélkül látni. Egészen hozzám nőtt az a borzas arcszőrzete.
2013. november 13. 19:59
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jamie de jól néz ki!
O
2013. november 13. 20:23
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
BASSZUS ez a pasi GYILKOS! Awwwww nagyon jol nezki
amugy kurva jol osszeillenek
marmint a szerepre. a csaj tenyleg olyan ahogy elkepzelem a konyvben kinezetre es a pasi..wow
2013. november 13. 20:29
|
|
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline
|
Mivel mind a három könyvet olvastam - többször is, így csak annyit mondanék, hogyha a film is annyira lesz könyvhű, mint a képek, akkor tényleg egy kalap szar lesz. Mert ugye, mit is csinálnak ezek ennyire közel egymáshoz ilyen sok ruhában? Semmit. A könyvbeli Grey meg is őrült volna, ha így érnek hozzá. Nézzetek hülyének de ettől szerintem már a képek sme hűek a könyvhöz..
2013. november 13. 20:36
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
nagyon várom már
2013. november 14. 08:14
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
A pasi átlagos, a csaj konkrétan egy fos. Pedig Ana-t nem képzeltem el valami hű de szép nőnek, viszont ez már akkor is nagyon trágya. Ezek a fotók ........ Nagy nulla. Szerintem a film is az lesz.
2013. november 14. 12:35
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Idézet (NRoxi @ 2013.11.13. 20:29)
Mivel mind a három könyvet olvastam - többször is, így csak annyit mondanék, hogyha a film is annyira lesz könyvhű, mint a képek, akkor tényleg egy kalap szar lesz. Mert ugye, mit is csinálnak ezek ennyire közel egymáshoz ilyen sok ruhában? Semmit. A könyvbeli Grey meg is őrült volna, ha így érnek hozzá. Nézzetek hülyének de ettől szerintem már a képek sme hűek a könyvhöz..
Milyen igazad van
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: