Sir Tony Robinson, a Fekete Vipera egyik népszerű szereplőjének, Bladricknak megformálója elárulta, hogy Vilmos herceg beleegyezett, hogy cameo szerepet alakítson a brit sorozatban - ha a BBC valaha újabb évadot forgatna le belőle.
A teljes cikkhez kattints ide!
Baldrickot lovaggá ütötték
2013. november 13. 17:05
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Nagyon értékelném, ha folytatódna a Fekete Vipera - az egyik kedvenc sorozatom. Különösen az Erzsébet-kori részeket imádtam.
1 felhasználónak tetszik:
ZomBitch
2013. november 13. 18:15
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
gggratttula
2013. november 13. 18:17
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (dettybee @ 2013.11.13. 18:12)
Nagyon jó sorozat! És ez a fazon úgy látszik nem rekedt bele egy szerepbe, mint az amerikai sorozatszínészek többsége.
Ha megnézem a kedvenc sorozatszínészeim sorsát, nos, úgy tűnik, valóban nem könnyű kitörni a sorozatokból.
2013. november 13. 20:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok!
2013. november 15. 12:06
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Korábban is el akartam olvasni a cikket és hozzá is akartam szólni, de olyan gyorsan eltűnt a főoldalról, hogy meg is feledkeztem róla.
Tony Robinson sokoldalú pasas, a különböző természettudományos csatornákon gyakran vezet különféle műsorokat, mostanában leginkább régészeseket.
Ha valaki ellátogat Londonba és időt szakít a Dockland's Museumra, ott is találkozhat Tonyval, igaz, csak bejátszás formájában. Több kiállított tárgy mellett is ő mondja el a legfontosabb tudnivalókat.
A Fekete Vipera számomra is benne van a TOP kedvencek listájában, meg is van díszdobozos DVD-n az "egész" széria. Baldrickot nagyon szeretem, bármit csinál, fülig ér tőle az ember szája.
Nagyon jó párost alkottak Atkinsonnal, szívesen nézem vissza akármelyik évadot, akármelyik részt.
Szóval gratulálok Tony elismeréséhez, bár bevallom őszintén, meglepett a hír.
Tony Robinson sokoldalú pasas, a különböző természettudományos csatornákon gyakran vezet különféle műsorokat, mostanában leginkább régészeseket.
Ha valaki ellátogat Londonba és időt szakít a Dockland's Museumra, ott is találkozhat Tonyval, igaz, csak bejátszás formájában. Több kiállított tárgy mellett is ő mondja el a legfontosabb tudnivalókat.
A Fekete Vipera számomra is benne van a TOP kedvencek listájában, meg is van díszdobozos DVD-n az "egész" széria. Baldrickot nagyon szeretem, bármit csinál, fülig ér tőle az ember szája.
Jolie_77
2013. november 15. 15:54
|
|
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.11.15. 12:06)
Korábban is el akartam olvasni a cikket és hozzá is akartam szólni, de olyan gyorsan eltűnt a főoldalról, hogy meg is feledkeztem róla.
Nagyon jó párost alkottak Atkinsonnal, szívesen nézem vissza akármelyik évadot, akármelyik részt.
Csodálkoztam is, hogy nem szóltál hozzá a cikkhez.
Sally Sparrow
2013. november 18. 07:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.11.15. 15:54)
Csodálkoztam is, hogy nem szóltál hozzá a cikkhez. 
Hozzászóltam, csak kis időbe telt. Azért nem hagyok szó nélkül ilyen dolgokat.
Jolie_77
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.