Így ápold a hajkoronád!
2013. november 12. 17:29
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Ez számomra nagyon hasznos cikk volt, mert én rendszeresen vasalom és szárítom a hajam, valamint elég hamar zsíros lesz. Szóval nagyon köszönöm ezt a cikket, érdemes volt elolvasni. Azt hiszem hétvégén kísérletezni fogok
2013. november 12. 17:44
Gratulálok, szuper lett ez a cikk.
Még több ilyet.
2013. november 12. 17:48
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Fiúknak mi ajánlott?
2013. november 12. 17:50
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Jó cikk lett ! Köszönöm szépen!
2013. november 12. 17:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Gyorsan zsírosodik a fejbőröm, a hajam vége pedig száraz. Jobbnál jobb magánklinikákat meg doktorokat és hajgyógyászokat megjártam már, de eddig még semmi sem használt. Már feladtam a reményt.
2013. november 12. 17:53
|
|
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline
|
Én több hónapon keresztül használtam ricinusolajos pakolást, nem nőtt töle jobban a hajam- csak sok babahajat csinált ami zavaró volt. Nem hiszek a csodaszerekben szerintem genetika függő ez is. Például a barátnőm haja tök gyorsan nő, és szép is volt- pedig csak samponozta, semmi hajápolót nem használt- festette, vasalta. Én nekem sokkal több idő volt megnövesztenem, pedig hajvitamint szedtem, nem vasaltam, nem festettem, hagytam magától megszáradni, balzsam, hajpakolás, hajvégápoló ésatöbbi!
2013. november 12. 18:10
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
nagyon jó cikk ebből párat tuti kipróbálok:D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: