A magyar Michael Jacksonként is emlegetett Bereczki Zoli a Sztárban sztár következő adásában a pop királyának bőrébe fog bújni, ez pedig sok nézőnek szemet szúrt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bereczki Zolinak kihívás lesz Michael Jackson-dalt énekelnie
2013. november 12. 17:17
|
|
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline
|
Mindig tökéletes az, amit Zoli csinál. Tuti, hogy most is az lesz! Annyira imádom ezt az embert... *-*
2013. november 12. 17:34
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Rendben. Rettegjen.
2013. november 12. 17:47
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Könnyű? Már hogy lenne könnyű előadni egy Michael Jackson számot? Jó kívülről tudja, de ki nem? Nem tudom mit hoz ki belőle, de én már láttam őt élőben és akkor előadta a Billie Jean-t. Az egész jó volt...
De a Jacko-ért haragszom.
De a Jacko-ért haragszom.
2013. november 12. 17:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mindenkinek nagy kihívás.
2013. november 12. 18:38
És őt mióta is emlegetik a magyar Michael Jackson-ként? Mert én még sosem hallottam, hogy így nevezték volna.
A lényeg, hogy MJ egy egyedi és utánozhatatlan zseni volt, egyetlen egy jutott belőle a világnak, akárhányan is gondolják azt, hogy vannak olyan tehetségesek, mint ő. De azért hajrá, próbálkozni mindig lehet.
A lényeg, hogy MJ egy egyedi és utánozhatatlan zseni volt, egyetlen egy jutott belőle a világnak, akárhányan is gondolják azt, hogy vannak olyan tehetségesek, mint ő. De azért hajrá, próbálkozni mindig lehet.
2013. november 12. 18:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Komolyan mondom nem tudom hányszor kell még kiakadnom ezért... MJ, vagy Michael MÉG VÉLETLENÜL SEM Jacko! Aki igazi rajongó, annak minimum ezt tudnia kell, hogy ez egy gúnynév, és MJ gyűlölte ha így szólították.
2013. november 12. 19:11
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
első kérdésem, hogy Zoli mióta a magyar MJ? nagy fanja vagyok, de még soha nem hallottam, hogy ezt mondták volna rá
második kérdésem, hogy miért hiszik azt, hogy könnyű MJ bőrébe bújni? te jó ég... -.-
mindenesetre Fridi produkcióját szívesen megnézném, ha már szerinte ez annyira könnyű, hogy ő is meg tudja csinálni
mindenesetre Fridi produkcióját szívesen megnézném, ha már szerinte ez annyira könnyű, hogy ő is meg tudja csinálni
2013. november 12. 20:59
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
nem kedvellek, de ügyes vagy te Zoli! menni fog az!
2013. november 12. 21:11
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Zoli mellett állok teljesen. Attól, hogy már korábban énekelt MJ dalokat, az nem azt jelenti, hogy akkor ez hűűű, de menni fog neki.
Az pedig, hogy szándékosan adtak neki a szerkesztők Michael dalt már megint hülyeség. Mindenkinek a saját karakteréhez igazítják az adott sztárt. Pl. fura lett volna ha Delhusára Britney osztják vagy nem is tudom. Vétek lett volna kihagyni ebből a műsorból Michaelt és az Ő szerepe egyértelműen Zolira illik a legjobban. Ha másnak adták volna, az valami nagyon gyenge utánzat lett volna. Zoli legalább fog tudni valamit kezdeni ezzel az egésszel. Amit az elmúlt hetekben is művelt abban a műsorban...hát le a kalappal előtte!
Az pedig, hogy szándékosan adtak neki a szerkesztők Michael dalt már megint hülyeség. Mindenkinek a saját karakteréhez igazítják az adott sztárt. Pl. fura lett volna ha Delhusára Britney osztják vagy nem is tudom. Vétek lett volna kihagyni ebből a műsorból Michaelt és az Ő szerepe egyértelműen Zolira illik a legjobban. Ha másnak adták volna, az valami nagyon gyenge utánzat lett volna. Zoli legalább fog tudni valamit kezdeni ezzel az egésszel. Amit az elmúlt hetekben is művelt abban a műsorban...hát le a kalappal előtte!
2013. november 12. 21:58
|
|
fairywordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.12. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 211655 offline
|
Nekem Magyarországon a kedven színészem/énekesem! Nagyon szeretem az összes számát! Szerintem meg fog bírkózni ezzel is mint ahogy a többivel! Amúgy meg JadeB-nek igaza van! Én is úgy ghondolom, hogy mindenki olyat kap akit meg tud formálni, vagy épp elénekelni a dalát!!
2013. november 12. 23:06
|
|
bogica0901új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.11. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 215129 offline
|
Hát szerintem egyáltalán nem könnyű Michael Jackson számot énekelni, a táncról pedig ne is beszéljünk!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: