Megszólalt Justin Bieber ágyasa
2013. november 12. 19:25
ez a csaj total szanalmas
nem vagyok Justin rajongo sot kifejezetten utalom de ez a csaj kihiresztelje h lefekudt Justinnal egy kis hirnevert
mar nem azert de a helyeben en nem kozoltem volna ilyesmit...es meg buszke is ra..mostanaban mindenki felol csaka botranyokan hallom es olvasom itt a tokeletes masik pelda Miley is
2013. november 12. 20:32
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Undorító ez a csaj.. és ezt nem csak a külsejére értem. Egy csomó igaz rajongó, akik szeretik, örömmel cseréltek volna vele. Ők fényévekkel jobban meg is érdemelték volna, hogy együtt lehessenek vele, ők nem adták volna ki csak így a médiának 15 másodperc hírnévért. Nem féltékenységből mondom, mert én annyira nagy rajongója nem vagyok Biebernek, de szánalmas ez a figyeleméhes riherongy.
2013. november 12. 21:10
Igazából szerintem nem lenne nagy szám. De nem értem a lányt, hogy miért így akar szerezni egy kis hírnevet..fuj
2013. november 12. 22:30
Szebb csajt nem tudott volna vàlasztani. Mondjuk Bíbör se egy Adonisz.
2013. november 13. 07:13
Ha már egyszer annyira nagynak érzi már magát ez a kis takonypóc,hogy k*rvázzon,akkor már egy szebbet is vihetett volna...
2013. november 13. 07:29
|
|
JBmonikaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.21. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 190123 offline
|
De a furcsa, hogy justin még nem is reagált semmit erre...
2013. november 13. 12:36
Bszkii o.O ez a csaj ugy néz ki mint egy elfuserált transzfesztor xddd
2013. november 13. 14:28
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Idézet (PinkPoison @ 2013.11.12. 15:45)
Azt hittem a nőre a képen, hogy egy férfi xD Még most is ebben a hitben élek :'D JB ízlése olyan mint.. nagyon sz*r xD
Azért mert férfi mellett alszik az nem lány
2013. november 13. 15:00
|
|
Mrs_Bieber9431új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207358 offline
|
" Már csak az a kérdés, mit szólnak ehhez a féltékeny belieberek... "
Most tényleg nem azért... de erre a csúnyaságra ki féltékeny?? o.O még a videón is szebb volt
pedig ott is azt mondtam hogy fúj... és amúgy is miért is töltötte fel azt a videót?? -.- Ha én Justinnal aludnék AAAAAAAAA *O* ♥♥♥ Igen valóban felvenném ahogy édesen alszik ♥ de könyörgöm nem raknám ki az egész világnak -.-....
Most tényleg nem azért... de erre a csúnyaságra ki féltékeny?? o.O még a videón is szebb volt
2013. november 13. 15:31
|
|
Illaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.28. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 214252 offline
|
Ettől a gyerektől a hányinger szokott elkapni, de ő is fiúból van (legalábbis ezt mondják), szóval a lényeg az, hogy az ilyen korú fiataloknál az teljesen normális dolognak számít, ha lefekszenek valakivel. A másik, hogy ebben semmi kivetnivalót nem találok (pedig kerestem, mert nagyon nem szeretem ezt az embert), mert tudtommal nincs barátnője, szóval... A lány meg nem valami szép, legalábbis láttam már szebbet. Az már megint más tészta, hogy nagyon nagyképű és bunkó a viselkedése. Szörnyű, hogy 15 perc hírnévért már ennyi mindent megtesznek az emberek (elnézést a kivételektől)!
2013. november 13. 15:55
|
|
i love Naturevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 313 Csatolások: 0 Azonosító: 203875 offline
|
Hát..Erre mit lehetne még írni?Sztem részeg volt mind a kettö,csak elvezték a helyzetet(bár ezt ez nélkül is lehetett volna)A ,,féltékeny" beliebereket sztem pedig jobban zavarná,ha egy kicsit..hogy is írjam..csinosabb lannyal kapták volna le J-t.
2013. november 13. 16:44
|
|
justinbieberfanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 206732 offline
|
szerintem csak részeg volt JB mert ilyen bün ronda csajt még nem szedett össze szóval ttuti hogy csak részeg volt
2013. november 13. 17:12
|
|
Timcsikevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 195084 offline
|
Már nem azért de ez a csaj bűn ronda... rá lennék féltékeny?
jó vicc... JÓ NAGYON NAGYON MÁZLISTA HOGY LEFEKÜDT JUSTINNAL*o*♥ DE Justin nagyon be lehetett rugva ha egy ilyen lányhoz hozzáért...-.- Jó ha én lennék a csaj helyében természetesen levideóznám hogy Justin mellett alszom de nem raknám ki az egész világnak mert ez Justinnak rossz!! -.-♥ HÚHA HA ÉN ALUDNÉK JUSTIN MELLETT*o*♥ Ez a csaj meg ne szálljon el magától.. mert Justin annyi k*rvával lefeküdt szóval ő sem különb a többinél csak annyival hogy csúnya
D
2013. november 13. 18:08
ez az egész szánalmas!!! hány éves ez a "lány,, amúgy? mint 1 40 éves nem??!!
2013. november 13. 18:09
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
phfujjj még a S*t nezni is jobb mint ezt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: