Idézet (Candy_attack @ 2013.11.12. 17:51)
Norah:
Miről beszélsz? Az amerikai itunes-on is első az album, a briten is, a kanadain is, stb, stb. A világ összesített albumeladási listáján jelenleg első, megelőzve ezzel az eddig vezető Eminemet.
Az albumról meg annyit, hogy minden szakmabeli magasztalja, főként az új, modern hangzást dícsérik és azt, hogy megint új irányzatot hoz divatba vele a popban (mint azt minden albumánál tette). Tehát, mikor azt írod, hogy hallgathatatlan, csak a saját nevedben beszélj. Lehet szeretni, meg nem, ízlés dolga, de szakmailag kifogástalan lett. Nekem pl a The Fame-nél is jobban tetszik, vagy 10 éve nem hallottam ilyen jó albumot.
Amúgy vicces, hogy mindig ugyanaz az 5-6 ember kritizálja Gaga minden egyes mozdulatát, legyen szó a zenéjéről, megjelenéséről, vagy akármi másról. Megcsinálhatná ő az univerzum legjobb lemezét is, amitől mindenki a gatyájába/bugyijába élvezne, vagy feltalálhatná az AIDS ellenszerét, ti abba is csak azért is belekötnétek puzta utálatból, csak mert anno beleköpött pár kedvencetek levesébe (Madonna, Xtina, stb stb). Komolyan, ez már vicc...
Beszélsz? Írok. Reggelhez képest
5 helyet esett. Chh fájó lehet nem elfogadni a tényt.
Szakmabéli? 18 nem "noname" és nem webes kritikai oldal közül max. 3, aki teljesen középszerűnek találta, a maradék reduktívnak vagy unalmasnak találta. A Gigwise pedig a zenetörténelem egyik legnagyobb katasztrofájának nevezte. Little Moronster szemmel nyílván minden más és igen, hallgathatatlan. A magam nevében írtam. Elég gáz, hogy egy fórumon ez nem esik le számodra. Gaga pedig nem köpött bele senkinek sem a levesébe. Katy Perry "nyomott neki egy zöldet".

Akit a moronsterek nem tartottak ellenfelének. Már ott tartunk, hogy Katy számára nem ellenfél Gaga.