Starity

Megjelent Lady Gaga legújabb albuma

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. november 12. 17:39 #41
Sunwell
Sunwell

Státusz„Cheater's just a fancy word for winner.”
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 880
Csatolások: 59
Azonosító: 186812
Idézet (Levin @ 2013.11.12. 00:04)
A háttérzene nekem túl sok némelyik dalban, illetve néhány szám kicsit zavaros itt-ott.

Annyira egyet értek. Én is pontosan emiatt vagyok kicsit csalódott. Ettől eltekintve szvsz szuper album lett. Mondjuk az igaz, hogy vártam egy olyan kiemelkedő dalra, ami aztán nagyon odavág, mint anno a Bad Romance. Ez nem jött össze. Egyébként nekem abszolút kedvencem a Venus. Aztán baromi jó lett még az Aura, a Sexxx Dreams, a G.U.Y meg a MANiCURE. A többi átlagos. A Jewels n' Drugs az nekem egy nagy WTF?. Összességében 9/10 pontot adok neki. biggrin.gif
2013. november 12. 17:40 #42
eszter0002
eszter0002
új tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 128164
HEHE annyira vicces itt néhány ember ha végig sem hallgattad te szerencsétlen akkor hogy tudsz róla ítéletet mondani biggrin.gif biggrin.gif szánalom
2013. november 12. 17:51 #43
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Norah:

Miről beszélsz? Az amerikai itunes-on is első az album, a briten is, a kanadain is, stb, stb. A világ összesített albumeladási listáján jelenleg első, megelőzve ezzel az eddig vezető Eminemet.

Az albumról meg annyit, hogy minden szakmabeli magasztalja, főként az új, modern hangzást dícsérik és azt, hogy megint új irányzatot hoz divatba vele a popban (mint azt minden albumánál tette). Tehát, mikor azt írod, hogy hallgathatatlan, csak a saját nevedben beszélj. Lehet szeretni, meg nem, ízlés dolga, de szakmailag kifogástalan lett. Nekem pl a The Fame-nél is jobban tetszik, vagy 10 éve nem hallottam ilyen jó albumot.

Amúgy vicces, hogy mindig ugyanaz az 5-6 ember kritizálja Gaga minden egyes mozdulatát, legyen szó a zenéjéről, megjelenéséről, vagy akármi másról. Megcsinálhatná ő az univerzum legjobb lemezét is, amitől mindenki a gatyájába/bugyijába élvezne, vagy feltalálhatná az AIDS ellenszerét, ti abba is csak azért is belekötnétek puzta utálatból, csak mert anno beleköpött pár kedvencetek levesébe (Madonna, Xtina, stb stb). Komolyan, ez már vicc...
2013. november 12. 18:08 #44
vavikec
vavikec
új tag
Hozzászólás: 63
Azonosító: 173514
_ToTo_ is csak gaga mocskolásáért él
2013. november 12. 18:24 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (vavikec @ 2013.11.12. 18:08)
_ToTo_ is csak gaga mocskolásáért él

kár, hogy igazából senkit nem érdekel xD Tudatlanságban élni elég szar lehet mondjuk.
2013. november 12. 18:32 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.11.12. 18:24)
kár, hogy igazából senkit nem érdekel xD Tudatlanságban élni elég szar lehet mondjuk.

Azért tudatlan, mert nem esik hanyatt Gagától? Vagy azért, mert ő legalább normálisan le tudja írni a negatív véleményét és nem mocskolódik úgy, mint ti? Hát ha ez jelenti a tudatlanságot, akkor inkább én is az leszek. A másik dolog meg az, hogyha annyira nem érdekel, akkor miért fröcsögsz vissza minden kommentjére ilyen visszataszító stílusban? Gondolom esz a fene, hogy valaki nem vágta magát hanyatt a nagy Léditől.

A cikkhez meg annyit, hogy belehallgattam egy-két dalba, és nekem még mindig csak az Applause tartozik a hallgatható kategóriába, a többi számomra felejthető.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2013. november 12. 18:52 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.11.12. 17:51)
Norah:
Miről beszélsz? Az amerikai itunes-on is első az album, a briten is, a kanadain is, stb, stb. A világ összesített albumeladási listáján jelenleg első, megelőzve ezzel az eddig vezető Eminemet.
Az albumról meg annyit, hogy minden szakmabeli magasztalja, főként az új, modern hangzást dícsérik és azt, hogy megint új irányzatot hoz divatba vele a popban (mint azt minden albumánál tette). Tehát, mikor azt írod, hogy hallgathatatlan, csak a saját nevedben beszélj. Lehet szeretni, meg nem, ízlés dolga, de szakmailag kifogástalan lett. Nekem pl a The Fame-nél is jobban tetszik, vagy 10 éve nem hallottam ilyen jó albumot.
Amúgy vicces, hogy mindig ugyanaz az 5-6 ember kritizálja Gaga minden egyes mozdulatát, legyen szó a zenéjéről, megjelenéséről, vagy akármi másról. Megcsinálhatná ő az univerzum legjobb lemezét is, amitől mindenki a gatyájába/bugyijába élvezne, vagy feltalálhatná az AIDS ellenszerét, ti abba is csak azért is belekötnétek puzta utálatból, csak mert anno beleköpött pár kedvencetek levesébe (Madonna, Xtina, stb stb). Komolyan, ez már vicc...

Beszélsz? Írok. Reggelhez képest 5 helyet esett. Chh fájó lehet nem elfogadni a tényt.
Szakmabéli? 18 nem "noname" és nem webes kritikai oldal közül max. 3, aki teljesen középszerűnek találta, a maradék reduktívnak vagy unalmasnak találta. A Gigwise pedig a zenetörténelem egyik legnagyobb katasztrofájának nevezte. Little Moronster szemmel nyílván minden más és igen, hallgathatatlan. A magam nevében írtam. Elég gáz, hogy egy fórumon ez nem esik le számodra. Gaga pedig nem köpött bele senkinek sem a levesébe. Katy Perry "nyomott neki egy zöldet". cool.gif Akit a moronsterek nem tartottak ellenfelének. Már ott tartunk, hogy Katy számára nem ellenfél Gaga.
5 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Im a SlaveForBritney, Beyla, Glamster, MadHatter
2013. november 12. 19:07 #48
- törölt felhasználó -    
Majd meghallgatom, remélem, tényleg olyan jó, mint amilyennek mondják.
2013. november 12. 19:14 #49
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
egész jó lett biggrin.gif biggrin.gif
2013. november 12. 19:17 #50
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsécii @ 2013.11.12. 18:32)
Azért tudatlan, mert nem esik hanyatt Gagától? Vagy azért, mert ő legalább normálisan le tudja írni a negatív véleményét és nem mocskolódik úgy, mint ti? Hát ha ez jelenti a tudatlanságot, akkor inkább én is az leszek. A másik dolog meg az, hogyha annyira nem érdekel, akkor miért fröcsögsz vissza minden kommentjére ilyen visszataszító stílusban? Gondolom esz a fene, hogy valaki nem vágta magát hanyatt a nagy Léditől.
A cikkhez meg annyit, hogy belehallgattam egy-két dalba, és nekem még mindig csak az Applause tartozik a hallgatható kategóriába, a többi számomra felejthető.

nem muci, az a baj, hogy adminként osztja az észt, mintha valaki is igényelné itt. Aztán ha valaki másképp gondolja, az hülye, nem jól tudja, vagy ki van tiltva. Eléggé nevetséges, de ezt már kismillióan elmondták xd Ezért lehet szar érzés, hogy ilyen helyen jani valaki. xddd Na most már érted te is nem? Vagy ezek már nagy összefüggések ?
2013. november 12. 19:21 #51
- törölt felhasználó -    
Idézet (holembo @ 2013.11.12. 19:17)
nem muci, az a baj, hogy adminként osztja az észt, mintha valaki is igényelné itt. Aztán ha valaki másképp gondolja, az hülye, nem jól tudja, vagy ki van tiltva. Eléggé nevetséges, de ezt már kismillióan elmondták xd Ezért lehet szar érzés, hogy ilyen helyen jani valaki. xddd Na most már érted te is nem? Vagy ezek már nagy összefüggések ?

Én nem vagyok neked muci, világos? Nem, neked nem jutnak el az agyadig a többszörösen összetett mondatok, ha ez egyáltalán mond neked valamit. Te is h*lyének nézed azt, aki nem ért veled egyet. Vagy nem pont az imént mondtad _ToTo_-ra, hogy tudatlan, mert nem vágódik hanyatt lédi gagyitól? Jah, hogyha te mondod, akkor az úgy van? Bocs, elfelejtettem, hogy a nagy holembo szava szentírás. Bocsásd meg a vétkem. Senkinek nem kell igényelnie, ez egy fórum, ahol mindenki szabadon elmondhatja a véleményét. Te meg úgy beszélsz itt mindenkivel, mintha rajtad kívül mindenki értelmi fogyatékos lenne. Pedig te vagy az, aki egy burokban él, egy kicsit elvontan a normális emberektől, a "művésznőt" imádva. De őszintén? Én mindig jót derülök az elvakultságodon és a tudatlanságodon.
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla, Glamster, MadHatter
2013. november 12. 19:24 #52
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Mindjárt hozom a popcornt, úgy látom, jó kis viták lesznek még itt biggrin.gif
2013. november 12. 19:46 #53
- törölt felhasználó -    
nem tudom, hogy a 8 milliós eladás (Amerikában 2 millió) mióta bukás?! szerintem a BTW egyáltalán nem bukott meg, és az ARTPOP sem fog.
2013. november 12. 19:47 #54
DestinySuper
DestinySuper
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 215210
Zséciikee húzd le magad inkább... az idióta neveddel együtt rohog.gif
2013. november 12. 20:03 #55
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Jesszusom, kiadott egy lemezt, hurrá. Gratulálok. Ekkora hírnévre tett szert? Még egyszer gratulálok. Na de, miért kell ezen is vitázni??!
Esküszöm, lassan már azon is összevesztek, hogy esik-e vagy sem. rolleyes.gif
2013. november 12. 20:19 #56
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Még tegnap éjszaka letöltöttem és meghallgattam, mert iszonyatosan kíváncsi voltam rá. Régi hangzás, hasonló dalok, mint az első két lemezen, na mondom, akkor gondolkodhatok is, hogy mit töröljek le a telóm memóriakártyájáról, hogy rátölthessek egy csomó jó zenét. Elkezdtem hallgatni és a végére már csak tekertem a dalokat. Tényleg igaz, hogy amit a legjobban beharangoznak, általában az lesz a legsz*rabb. Összesen két értékelhető dalt találtam rajta: G.U.Y és a Manicure, a többi az valami ócskaság, ami zenének sem nevezhető, bár mostanában az Applause-zal elvagyok, egyre többet hallgatom, szóval akkor legyen három értékelhető track az egész albumról. Nem tudom, nekem ez az egész egy jó nagy zagyvaság. Lehet, hogy azért, mert egy letisztult albumot vártam "art" fémjelzés alatt, erre kaptunk valami káosszerű valamit, amit esküszöm még akár a Káosz-elmélet szerint is lehetne elemezgethetni. blink.gif Nekem is az a véleményem, hogy Gaga valami túl extrát akart alkotni, de helyette az egész egy rakat f*s lett. Számomra rejtély, hogy a Gypsy, Sexxx dreams, Swine és a többi "dalnak" csúfolt valami mégis mi akar lenni. Persze ízlések és pofonok, de számomra értékelhetetlen egytucat korong lett, pont, mint Lavigneé. A mostanában megjelent albumok közül számomra is Katy Prismje viszi a pálmát. Az sem valami hatalmas alkotás, de esküszöm, már öklendezem attól, ahogyan Gaga is megpróbálja lenyomni azt a hatalmas értékekkel bíró f*s zenéjét a torkomon. Nem annyira rossz, mert már hallgattam ezerszer rosszabb albumot is, ám közel sem akkora durranás az egész, mint ahogyan azt beállították egyébként. Esetleg arra elmegy az egész, hogy háttérzajként hallgassam, de egyébként nem tetszik, nem élvezhető, gagyi és nem közvetít semmilyen érzést sem. Amint visszament a 48 órás seed, rögvest megy is a Lomtárba.
2013. november 13. 02:07 #57
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Meghallgattam, és szerintem elég unalmas lett. Elképzelhető, hogy többszöri hallgatásra megszeretnék több dalt, de így elsőre csak a Sexxx Dreams tetszett, és esetleg a Mary Jane Holland és a Dope.
2013. november 13. 02:45 #58
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Azt viszont hozzátenném, hogy ha nyitottan állunk hozzá, akkor a hallgathatatlan szeméttől is messze van.
2013. november 13. 08:41 #59
marti88
marti88
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 71065
Fashion! cimű dalt nem tudtam hova tenni.De azzal is megbarátkoztam és most már az is nagyon bejön.Mindegyik dal nagyon jó,nem tucat.Kedvencek:Dope,Gypsy,Venus,Donatella,G.U.Y.
2013. november 13. 08:44 #60
marti88
marti88
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 71065
http://www.karpatinfo.net/cikk/kultura/lady-gaga-mu-veszete-lemezkritika
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok