Az ARTPOP az illuminati és a drogok 'kellemes' egyvelegének gyermeke. Nem rossz, de azért figyelj oda, miközben hallgatod, mert rendesen "mosni akarják" az agyad vele. Bár valakinek már úgyis mindegy...
Összességében egy 10/7 nálam.
Megjelent Lady Gaga legújabb albuma
2013. november 11. 21:33
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Gaga új albumja pocsék, tömeg és had ne folytassam, hogy milyen sz*rt alkotott össze. Komolyan mondom kár volt letöltenem az egészet, mert annyira értelmetlen, csak a helyet foglalja a gépemen. Az összesnek tiszta gépies hangázása van, már a fülemet bántja néhánynak a hangzása. Talán a Sexxx Dreams még az, ami úgy ahogy tetszik, de a többi a kukába való. Nem tudom mivan a sztárokkal, hogy ez a "visszatérő", meg ami idén megjelent albumok nekik nagyon ratyi lett. Katy, Lady Gaga, Avril, Little Mix.
2013. november 11. 21:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Im a SlaveForBritney:
Miért is lenne szüksége 99 centért árulni, mikor 82 országban első, megdöntött egy világrekordott, plusz 2013 leggyorsabban fogyó albuma? =) Vagy csak savanyú a szőlő? =)
Miért is lenne szüksége 99 centért árulni, mikor 82 országban első, megdöntött egy világrekordott, plusz 2013 leggyorsabban fogyó albuma? =) Vagy csak savanyú a szőlő? =)
2013. november 11. 21:38
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Glamster:
Jaj, ezzel az illuminati szarral álljatok már le, mikor azt sem tudjátok, mi az... -.-"
Jaj, ezzel az illuminati szarral álljatok már le, mikor azt sem tudjátok, mi az... -.-"
2013. november 11. 21:43
Nekem nagyon tetszik az album, biztosan meg fogom venni.
2013. november 11. 21:48
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Több dalt is meghallgattam róla, de mindegyik untat. El sem hinném, hogy ugyanaz a nő készítette, aki a Bad Romance-t vagy a Fashion-t.
2013. november 11. 22:45
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A monstereknek kivétel nélkül tetszik a lemez, igaz?
Már november elején kiszivárgott, szóval volt időm meghallgatni. Többet vártam. A Dope a legjobb dal az albumon. A Fashion, Manicure és az Artpop kicsit emlékeztet az első albuma hangzásához, de ennyi. A Jewels 'n Drugs tetszik, bár nem értem, miért került fel a lemezre. A többi vagy semleges töltelékdal, vagy hallgathatatlan..pl Aura, Swine. Lehetett volna jobb is.
Már november elején kiszivárgott, szóval volt időm meghallgatni. Többet vártam. A Dope a legjobb dal az albumon. A Fashion, Manicure és az Artpop kicsit emlékeztet az első albuma hangzásához, de ennyi. A Jewels 'n Drugs tetszik, bár nem értem, miért került fel a lemezre. A többi vagy semleges töltelékdal, vagy hallgathatatlan..pl Aura, Swine. Lehetett volna jobb is.
2013. november 12. 00:04
Szerintem ez az albuma túl modernre sikeredett, és talán ezért nem üt akkorát.. Alapjába véve nem egy gyenge albumról van itt szó, de nem lett olyan "Art" és erős mint azt én gondoltam. A háttérzene nekem túl sok némelyik dalban, illetve néhány szám kicsit zavaros itt-ott. Több kritikus lehúzta az albumot, miszerint ezzel egy hatalmasat bukfencezik, illetve ez az albuma jelentené a csődöt(?). Nem értek velük együtt, mert szerintem korántsem lőttek karrierjének. Az emberek többsége szűk látókörű, és nem képesek befogadni a extravagáns, korszerű dalokat. Gaga csak próbált valami egészen innovativ albummal előállni, amivel az embereket akarta lehengerli, elkápráztatni. Mellesleg mindenkinek szive joga eldönteni mi tetszik és mi nem. Nem szabad befolyásoltnak lenni. Nos'. Úgy gondolom Gaga ennél többre is képes lenne, csak most az elektronikus zene győzedelmeskedett. A Prism album jobban tetszik az Artpoptól. Változatosabb, és nem ennyire "túlkomplikált". Miley és Avril albumával körülbelül egy szinten van. Már csak Britney albuma leszek kiváncsi, hogy mit hozott össze.
10-ből 6,5 pontot kap az Artpop tőlem.
2013. november 12. 09:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Candy_attack @ 2013.11.11. 21:37)
Im a SlaveForBritney:
Szerintem a litölmonsztereknek egyre savanyúbb az a bizonyos szőlő. Attól, mert sokan adnak el valamiből, amiről aztán a fele azt mondja, hogy szar a másik fele meg azt, hogy van pár jó szám rajta - szóval az eladásoktól nem lesz jó valami. Az csak a jó reklámon, hype-on és az agymosott rajongók ezreitől függ
2013. november 12. 13:15
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
ez jóóóóóóó uj album
2013. november 12. 13:22
Már megszoktam, hogy ha Gagáról van szó, akkor minden el van túlozva, fel van nagyítva, a fanatizmus nem ismer határokat. A "legjobban várt" album azonban balabbul sült el, mint a BTW, pedig az is eléggé látványosan hasalt. Direkt megnéztem, hogy mely országokban iTunes listájáról is van szó, mert sehol sem látom, még a Top 10-ben sem. Az USA Tunes-szön a kemény 21. helyen áll. A Venus dal pedig valahol a 120. hely környékén, amit nem is csodálok. Gyakorlatilag megbukott, pedig annyira agyon van istenítve. Még 10 évet se fog kibírni. Meg is érdemli. Amíg Katyvel volt elfoglalva, nem számolt Eminemmel. Magáról az albumról nem sokat tudnék, nem is szeretnék nyilatkozni, mivel gyakorlatilag hallgathatatlan. A "borzalmas" nem kifejezés.
2013. november 12. 13:45
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Na még nem sok idő, és jön a sok belebolundult rajongó és isteníti az egész dolgot, pedig már senki se hallana róla, ha nem csinálna botrányokat, meg ocsmányságokat. Artpoop akart ez lenni.
2013. november 12. 13:46
Idézet (Norah @ 2013.11.12. 13:22)
Már megszoktam, hogy ha Gagáról van szó, akkor minden el van túlozva, fel van nagyítva, a fanatizmus nem ismer határokat. A "legjobban várt" album azonban balabbul sült el, mint a BTW, pedig az is eléggé látványosan hasalt. Direkt megnéztem, hogy mely országokban iTunes listájáról is van szó, mert sehol sem látom, még a Top 10-ben sem. Az USA Tunes-szön a kemény 21. helyen áll. A Venus dal pedig valahol a 120. hely környékén, amit nem is csodálok. Gyakorlatilag megbukott, pedig annyira agyon van istenítve. Még 10 évet se fog kibírni. Meg is érdemli. Amíg Katyvel volt elfoglalva, nem számolt Eminemmel. Magáról az albumról nem sokat tudnék, nem is szeretnék nyilatkozni, mivel gyakorlatilag hallgathatatlan. A "borzalmas" nem kifejezés.
Nem tudom melyik iTunes-t nézed
2013. november 12. 16:13
|
|
idoneTimmy Tim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 26336 Csatolások: 2440635 Azonosító: 180890 online
|
Erről a lemezről az egyetlen hallgatható szám, a számomra csak az Applause. A többit végig sem merém hallgatni, mert ahogy elinditom már tör rám a fejfájás...
2013. november 12. 16:48
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
már nagyon vártam!!!!
2013. november 12. 16:54
"holembo:
Kb. az egyén szabadságát és a szenvedélyek élvezését, erről szól a zenéje, és ennek maximálisan eleget tesz.Lehet mások ezt másképp látják,de igazából mind1 is nekem xDD Jahh a kedvencem a DWUW xDD tiszta Miami Vice."
Pontosan ugyanezt akartam leírni csak más formában, de látom megelőztél.
Nekem a Venus a kedvencem, annyira őrülten tudja előadni...olyan beszívott zene, és nagyon Gagás.
Kb. az egyén szabadságát és a szenvedélyek élvezését, erről szól a zenéje, és ennek maximálisan eleget tesz.Lehet mások ezt másképp látják,de igazából mind1 is nekem xDD Jahh a kedvencem a DWUW xDD tiszta Miami Vice."
Pontosan ugyanezt akartam leírni csak más formában, de látom megelőztél.
Nekem a Venus a kedvencem, annyira őrülten tudja előadni...olyan beszívott zene, és nagyon Gagás.
2013. november 12. 16:54
Plusz kérdés... Melyik másik előadót látjátok repülő ruhával mászkálni és az űrben koncertezni? Szerintem egyiket se, szóval ennyit arról hogy Gaga egy utánzat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: