"Átvette a legjobb klipnek járó díjat, miután milliók szeme előtt előkapta táskájából füves cigijét és rágyújtott, aztán emelt fővel lesétált a színpadról. Hatalmas tapsvihar és ováció kísérte őt magasztos léptein."
öhm... ok. ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus
2013. november 11. 17:22
2013. november 11. 17:27
Idézet (compromise @ 2013.11.11. 17:11)
az ikonok mint pl MJ és Madonna (bár ő mostanában nagyon gáz) tényleg jobbak de amúgy szinte senki.
2013. november 11. 17:29
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:27)
az ikonok mint pl MJ és Madonna (bár ő mostanában nagyon gáz) tényleg jobbak de amúgy szinte senki.
Ha most elkezdeném begépelni azoknak a nevét, akik jobbak, mint Miley, itt ülhetnék ítéletnapig a billentyűzetem előtt.
2013. november 11. 17:32
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Hogy abból a képeből, hogy tudtátok pont azt kivenni, amit odaírtatok...xDD de ez nem meglepő
Amszterdamban a fű legális
am már alig vártam ezt a cikket... xDDD
mondjuk mindenkinek kell hobbi...siralmas, hogy nektek az, hogy mikor tudjátok mégjobban lejárni Mileyt
am már alig vártam ezt a cikket... xDDD
mondjuk mindenkinek kell hobbi...siralmas, hogy nektek az, hogy mikor tudjátok mégjobban lejárni Mileyt
2013. november 11. 17:32
|
|
NiallHoranLove4Everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 214476 offline
|
hát nagyon durva!!!!
De ha ilyenek csinál az emberek nem fogják továbbra szeretni!!!!!
De ha ilyenek csinál az emberek nem fogják továbbra szeretni!!!!!
2013. november 11. 17:33
Idézet (ZomBitch @ 2013.11.11. 17:29)
Ha most elkezdeném begépelni azoknak a nevét, akik jobbak, mint Miley, itt ülhetnék ítéletnapig a billentyűzetem előtt.
akkor soroly mondjuk 3mat
2013. november 11. 17:34
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Idézet (Lambika @ 2013.11.11. 17:13)
az elfogultság szól belőled, de abbahagytam
Nem az elfogultság szól belőlem, mert nem vagyok valami nagy Adam rajongó. Csak képes vagyok józan ésszel összehasonlítani a két helyzetet.
Abbahagytad? Könnyű csata volt.
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 11. 17:35
namitmondtam-.-" kevés jobb énekes van mileynál azért nem is tudsz mondani
2013. november 11. 17:36
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:07)
Utálkozni a legkönyebb. Valszleg a ti favoritjaitok se jobbak nála mivel kevés jobb van szóval ne szidjátok Miley-t! Annyira unalmas már hogy mindnehol csak szidják őt!
Kevés jobba hát persze! Talán a már megemlített Christina Aguileraról vagy Amy Winehouseról hallottál? És Michael Jacksonról? Tessék itt a 3 példa!
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2013. november 11. 17:36
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem tudom, hogy miért ássa el valaki magát, ha nem ismeri ezt a bizonyos Afrojacket. Én is csak egyszer-kétszer hallottam még a nevét, de valahogy nem hiányzik az életemből. Miley meg megint elérte a célját, azt, hogy a jónép felháborodjon és beszéljenek róla. Látom, nagyon erőltetik ezt a fenőttéválós szart. Szerény véleményem szerint a felőttes viselkedés sehol sem egyenlő azzal, hogy eljátszod a kiégett drogost. De mindegy is, mivel a negatív reklám is reklám.
Az a lényege ennek az egész r*bancos történetnek, hogy állandóan téma legyen a megrendezett botránya, semmi több. Furcsa, hogy még van, aki kiakad májlin, mert én már pattogatott kukoricával a kezembe vígadnék a útszéli imázsán és az azt erősítő csodás dolgain, meg a megrendezett botrányain. Májlit csak simán ignorálni kell, és nem kéne foglalkozni vele, vagy a képébe röhögni, mert ezzel, amit most csinálunk, csak adjuk alá a lovat. Egyébként tiszta kabaré ez a zeneipar, meg ezek a díjátadók.
Szerintem nem elfogult, mert van igazság abban, amit mond. Csak rá kell nézni a rajongókra tényleg. Adam rajongói többnyire már nem a 10-15 éves korosztályhoz tartoznak (legalábbis én ezt vettem észre), és nagy általánosságban érettebbek. Ezzel szemben májlinak pont olyan követői vannak, akik életük hajnalát élik, tehát éppen a legbefolyásolhatóbb korszakban járnak. És kitől fognak példát venni? Hát valószínűleg a becses májlikáról. Természetesen ez nem minden esetben van így, de nagyrészt ez a helyzet áll fent.
Egyébként annyira kapálózik ez a szerencsétlen (vagy a menedzserei), hogy már-már átüt nevetségesbe. Próbálják kicsikarni belőle az utosó pénzérmét is azzal, hogy a nép pofájába nyomják a csajt. Egy metál és rock zenével foglalkozó oldalon is láttam már májli kiélt, ám mégis kislányos orcáját, azaz inkább a két méteres nyelvét...
Hát az a helyzet, hogy gyakorlatilag mindenki jobb nála...
Idézet (Lambika @ 2013.11.11. 17:13)
az elfogultság szól belőled, de abbahagytam
Szerintem nem elfogult, mert van igazság abban, amit mond. Csak rá kell nézni a rajongókra tényleg. Adam rajongói többnyire már nem a 10-15 éves korosztályhoz tartoznak (legalábbis én ezt vettem észre), és nagy általánosságban érettebbek. Ezzel szemben májlinak pont olyan követői vannak, akik életük hajnalát élik, tehát éppen a legbefolyásolhatóbb korszakban járnak. És kitől fognak példát venni? Hát valószínűleg a becses májlikáról. Természetesen ez nem minden esetben van így, de nagyrészt ez a helyzet áll fent.
Egyébként annyira kapálózik ez a szerencsétlen (vagy a menedzserei), hogy már-már átüt nevetségesbe. Próbálják kicsikarni belőle az utosó pénzérmét is azzal, hogy a nép pofájába nyomják a csajt. Egy metál és rock zenével foglalkozó oldalon is láttam már májli kiélt, ám mégis kislányos orcáját, azaz inkább a két méteres nyelvét...
Idézet (mileyfanboy @ 2013.11.11. 17:35)
namitmondtam-.-" kevés jobb énekes van mileynál azért nem is tudsz mondani
Hát az a helyzet, hogy gyakorlatilag mindenki jobb nála...
9 felhasználónak tetszik:
MercuryFan,
Jolie_77,
Szandi0820,
hazza08,
CandUs,
Emily O.,
Beyla,
baisée,
hayley4
2013. november 11. 17:38
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
mileyfanboy
ZomBitch írta:
Én szivesen irok, nem nehéz
Katy Perry, Kings of Leon, Eminem, Imagine Dragons, Redfoo de ők csak a rendezvényről
ZomBitch írta:
Én szivesen irok, nem nehéz
2013. november 11. 17:38
Idézet (hazza08 @ 2013.11.11. 17:36)
Kevés jobba hát persze! Talán a már megemlített Christina Aguileraról vagy Amy Winehouseról hallottál? És Michael Jacksonról? Tessék itt a 3 példa! 
ember én magam mondtam az előbb Michaelt. És amúgy a Miley fanok nem utánozzák őt én különben is fiú vagyok de édesmindegy-.-" A smilerek sokkal értelmesebbek mint ti-.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.