Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus
2013. november 13. 17:46
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Meg lehet nézni,hogy hogyan énekelte el pl. a Summertime Sadness-t..jobb mint az eredeti
Ki beszélt is a Disney-ről? Nem azért szeretem és ismerem el Mileyt mert disneys volt, hanem azért mert tehetséges bárki bármit mond!
2013. november 13. 17:50
Petrafranczia:
Mi az, hogy nem kell példát mutatnia mert tehetséges? Tudod Te, hogy hány millió rajongója van, akik még a 15-öt se töltötték be?! Tudod, hogy hány embernek ő a példaképe? Igen, pont nekik nem kéne ilyen szánalmas példát mutatnia.
Mi az, hogy "mekkora arc" meg, hogy "valahogy le kell vezetnie a stresszt"? Igen valahogy le kell de nem így! De ha más ember/híresség ezt csinálná, rögtön jönnétek azzal, hogy: "Istenem mekkora barom, mégis, hogy képzeli?" Tudjátok ez mekkora hülyeség, akkor ne keressetek kifogágosat, meg védéseket! Bármenyire is legális , akkor sem kéne élőadásban! Tartsa meg magának, senki sem kiváncsi rá!
Nem véletlen nem néztem. Komolyan ez lesz minden ilyen díjátadón? Gratulálok, Mr. Cyrus-nak nagyon sikerült megnevelni mindkettő lányát!
Ja, és nem egyedi! Ez egy rossz Lohan másolat, amit valószínű a média mondott neki.
Mi az, hogy nem kell példát mutatnia mert tehetséges? Tudod Te, hogy hány millió rajongója van, akik még a 15-öt se töltötték be?! Tudod, hogy hány embernek ő a példaképe? Igen, pont nekik nem kéne ilyen szánalmas példát mutatnia.
Mi az, hogy "mekkora arc" meg, hogy "valahogy le kell vezetnie a stresszt"? Igen valahogy le kell de nem így! De ha más ember/híresség ezt csinálná, rögtön jönnétek azzal, hogy: "Istenem mekkora barom, mégis, hogy képzeli?" Tudjátok ez mekkora hülyeség, akkor ne keressetek kifogágosat, meg védéseket! Bármenyire is legális , akkor sem kéne élőadásban! Tartsa meg magának, senki sem kiváncsi rá!
Nem véletlen nem néztem. Komolyan ez lesz minden ilyen díjátadón? Gratulálok, Mr. Cyrus-nak nagyon sikerült megnevelni mindkettő lányát!
2013. november 13. 18:07
|
|
Cukibogyó01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 126 Csatolások: 50 Azonosító: 203851 offline
|
nah ez tényleg sok.. én ilyeneken nem idegesítem magam de a botrányhősnő újra alkotott..
2013. november 13. 18:09
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
mindennap találkozok vele találkozom
2013. november 13. 18:40
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Estél volna le a színpadról, Miley.
Mással már nem tudja fenntartani a hírnevét, ezért meztelenkedik, füvezik, és iszik, mint egy kacsa. A Wrecking Ballnál először azt hittem, hogy végre született egy normális száma, aztán amint megjelent a klipp, minden illúziómat lerombolta vele szemben.
2013. november 13. 19:15
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
azt hittem hogy a VMA-as fellépése után már nincs lejjebb. hogy én milyen nagyot tévedtem!!!!!! szánalmas..ez a legjobb szó rá
2013. november 13. 19:17
|
|
Ariana-Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 199622 offline
|
Korinaa....én nem mondom hogy tehetségtelen...mert én a Hannah montanában bírtam ahogy játssza a szerepét...meg jól énekel. de ez a viselkedés már több mint botrányos,szánalmas stb stb érted??
2013. november 13. 19:32
|
dijansalihuúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.13. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 215253 offline
|
Kéremszépen ez a nő embertelenül undorító.
2013. november 13. 19:33
|
|
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline
|
Hát ja a VMA mindig hemzseg a botrányoktól Miley-val az élen
2013. november 13. 20:15
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Miley egyéniség? Olyan szinten próbál Rihanna-t faragni magából, hogy már szinte fizikai fájdalmat érzek ha olvasok egy cikket róla. Mellesleg, szerintem sima dohány van abban a 'joint'-ban, de ugye rázni kell azt a löttyedt kis p_csát. Szánalmas ahogy próbálkozik, sosem lesz több annál, ami. Tucat. Egyébként támogatom aki írta h szakadt volna rá az ég, én még egy atyai pofont is kívánnék.
2013. november 13. 20:28
|
|
Selena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 134188 offline
|
Jaaaj ezt láttam syrtam a röhögéstől egyszer csak előveszi és szívja:'D
2013. november 13. 21:22
|
|
vampiredadavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 155082 offline
|
Ha Miley csinál valami "újdonságot" akkor a húgát minek hozzák fel 100x ugyan abban a témában?Oké vezetett egy kocsi UTCÁN nem sztrádán..de ebből is már nagy ügyet kell csinálni mert hát Miley húga -.-
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: