Milliók előtt, élő adásban füvezett Miley Cyrus
2013. november 11. 22:28
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Sajnos már nem tudok mit várni tőle... Eddig zt hittm minden a sajtó miatt van, ami lehet, hogy igaz, de már kezdem azt érezni, hogy a megjátszásba annyira bele éli magát, hogy már a lelke mélyén is megváltozott....
2013. november 12. 00:18
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Nagyon megváltozott, ezzel a saját életét teszi tönkre. Későn fog rájönni...
2013. november 12. 07:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Szerintem teljesen szánalmas az, amit ezek a sztárocskák megengednek maguknak...ne tisztelik sem a közönséget, sem saját magukat és magasról tesznek a díjátadó jellegére is...nem érdemlik meg azt sem, hogy meghívást kapjanak egy ilyen rendezvényre, a jelölést meg pláne nem...
2013. november 12. 08:15
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Azért azt emeljük ki, hogy Amszterdamban történt és az amcsi MTV kivágta ezt a részt. Amszterdamban nem illegális fűvet venni és fogyasztani. Ezt az USA-ban nem tudta volna megtenni. Ahogy nézem olyam, mint egy kislány aki teszi magát, hogy idősebbnek tűnjön. Ez egy hétköznapi lánynál 14-16 éves kora körül lezajlik. Na, most majd megmutatom, hogy sz*rok minden szabályra feeling. Engem nem sokkol, ahhoz nagyobb Gucci táskát pakoljon a vállára.
2013. november 12. 09:13
|
|
maite1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 148 Csatolások: 1 Azonosító: 144059 offline
|
Én annyira utálom ezt a nőt, hogy arra szó nincsen, és nagyon unom, hogy örökké róla kell irkálni!
Amikor én írtam cikket, az bezzeg nem került be! Csak ez a szánalmas, útszéli!!
Amikor én írtam cikket, az bezzeg nem került be! Csak ez a szánalmas, útszéli!!
2013. november 12. 09:57
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
hàt èn szerintem Miley nagyon lesüllyedt ès ettöl lejjebbre nem igazàn tudna....nagyon undorìtò lett! Eddig se volt a kedvencem de most......
2013. november 12. 10:31
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Bruno Marsnak gratulálok megérdemelte a díjat és a fellépése is nagyon jól sikerült Bruno volt a legjobb ezen a díjátadóágállán.
Miley unalmas szánalmas kis ri...!!!!
Csak a figyelem felkeltés a célja.
Miley unalmas szánalmas kis ri...!!!!
Csak a figyelem felkeltés a célja.
2013. november 12. 13:09
Nemhogy díjat nem adtam volna neki, de kitessékeltem volna azzal, hogy ejnye, itt nem dohányzunk.
2013. november 12. 14:09
Én azt hittem hogy "csak" egy cigi volt...de így is modortalannak tituáltam.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: