Átadták a 2013-as MTV EMA díjait
2013. november 11. 14:35
|
|
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline
|
Annyira sajnáltam, hogy Ellie nem énekelt!
Azt hittem énekelni fog, és fél 12-ig álltam a TV előtt (meg szenvedtem az ágy mellett
) a telómmal, hogy "Na, majd felveszem, ahogy énekel." Aha :'D Nem lett belőle semmi :| :'D
2013. november 11. 14:46
Grat mindenkinek, a többség megérdemelte, de hogy a Wrecking Ball hogy lett a legjobb videó?
A szám jó, de a klip rémes. Na meg Bieber sem érdemel díjat...A többiek megérdemlik.
A legjobb pop előadó 1D nem meglepő
A legjobb pop előadó 1D nem meglepő
2013. november 11. 14:52
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Szerintem Miley Wrecking Ball-ja nem érdemelte meg a legjobb videóért járó díjat. Bár ennél több kivetnivaló is van a díjazásban: "A legjobb férfi előadó: Justin Bieber" Az ő esetében a "legjobb" és a "férfi" kifejezés nem értelmezhető .
2013. november 11. 14:57
|
|
MercuryFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.01. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 212783 offline
|
Hát ezek tényleg a "legjobbak" x'D
Ócska népség.
Ócska népség.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 11. 15:05
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Katy-nek nagyon örülök
2013. november 11. 15:09
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Green day
szavaztam rájuk, a jelöltek között tényleg ők voltak a legjobbak!
2013. november 11. 15:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (itsjustme @ 2013.11.11. 12:14)
legjobb férfi előadó Justin Bieber? erre inkább nem is mondok semmit... legjobb image Harry Styles? zenei díjátadó, mi? legjobb videó Miley Cyrus?! ez az egész egy vicc. most komolyan, hol élünk? tehát ő a vetkőzésével többet alkotott, mint a kliprendezőként is elismert Jared Leto? oké, ízlések és ficamok, de mindennek van egy határa...az ilyen hatalmas események csak érik el, hogy egyre jobban szégyeljem a generációmat, illetve a világot, amiben élek. hihetetlen hogy négy évvel ezelőtt még a Placebo is díjazott volt, most meg ezek a nevek köszöntenek vissza a listáról. ah, azok a "régi" szép idők, amikor még a zenét díjazták, és az ilyen Bieber és Cyrus félék jelöltek sem voltak, nemhogy nyerjenek...
Egyszerűen nem tudom, sírjak-e vagy nevessek, hogy ilyenek viszik el a díjakat és ezek szupersztárok. Nevetséges, hogy a legjobb férfielőadó egy vinnyogó lányhangú lény, akinek még a hátsó felén a tojáshéj (a nem létező tehetségét most ne firtassuk), a legjobb video pedig egy meztelenül fetrengő és tárgyakat nyalogató vetkőzőcsaj, bár még annak is rossz. Egy dologban kiemelkedőek: a menedzsmentjük kemény munkájában.
2013. november 11. 15:18
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Green day!
^^ a többieknek is gratula azért.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.