Szánalmas, hogy ez a mai színvonal.
Persze azért vannak kivételek...
Átadták a 2013-as MTV EMA díjait
2013. november 11. 13:51
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Lizania @ 2013.11.11. 13:47)
Cak szerintem nincs értelme annak, hogy amerikai előadók kapják az EUROPE Music Awards díjat?
Ezen már gondolkoztam én is, de szerintem csak a rendezés helyszíne miatt lett EMA a díjátadó neve.
2013. november 11. 14:06
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Végül is mindenki megérdemelte kivéve Bieber :/
2013. november 11. 14:17
|
|
luca_pretty-liar14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 210861 offline
|
milyen videoja mileynak hahahaxddd.
2013. november 11. 14:18
Idén nem nagyon tetszett a díjátadó...
Viszont Justinnak, Brunonak és Beyoncenak nagyon örülök. Megérdemelték!
Viszont Justinnak, Brunonak és Beyoncenak nagyon örülök. Megérdemelték!
2013. november 11. 14:18
mindennel egyet ertek kiveve a Mileyeval
most komolyan? legjobb vido a wrecking ball? nah ne rohogtessetek mar azert mert kurvaskodik benne azert a legjobb??!
2013. november 11. 14:24
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2013. november 11. 14:24
|
|
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline
|
Gratulálok nekik még ha nem is értek egyet egy pár ember győzelmével .
Harryt én imádom bár sokan csak őt istenítik pedig Niallnek ,Liamnak ,Zaynek ,Louisnak egyaránt megvan a maga tehetséges mégis mindig Harry a fő és őt mondják mindenhol de én ennek ellenére imádom őt továbbra is .
Miley legjobb klip akkor az is legjobb klipnek számítható ha én kalapácsot nyalogatok meg pucérkodok . És nem jöjjön nekem senki azzal ,h 'Jaj ez művészi meg ,h csak azért mert meg mutatta mennyire fájt neki a szakítás ' emberek fájdalmat ki lehet fejezni szépen is
Miley legjobb klip akkor az is legjobb klipnek számítható ha én kalapácsot nyalogatok meg pucérkodok . És nem jöjjön nekem senki azzal ,h 'Jaj ez művészi meg ,h csak azért mert meg mutatta mennyire fájt neki a szakítás ' emberek fájdalmat ki lehet fejezni szépen is
2013. november 11. 14:25
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Eminem, Beyonce, Macklemore és a Linkin Park ezek a normális előadók
ez már szomorú, legszivesebben odakötözném egy "wrecking ballhoz" és ott nyugodtan füvezhet, meg minden, de ne egy "tinidíjátadón" ahol a fiatalok őt tarták a példaképnek és annyira eszetlenek és befolyásolhatók hogy azt hiszik hogy, "ez a jó, ez a menő, mi is füvezzünk, mert akkor minden jobb lesz és menők leszünk!" komolyan.....ez már siralmas, én májli helyébe elásnám magam, mert már magamat is utálnám.Ilyen egy r.bit...nincs rá szó :/ irhatjátok hogy akkor nem kell nézni meg minden hülyeség, de ha mondjuk egy sztárnak is ott van előbe a kissebb gyereke, vagy éppen a szülőjét szeretné látni a TV-be és ezt látja.....ööö, valószínű erre májlika nem gondol.
2013. november 11. 14:27
|
|
ArianaLove99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 182511 offline
|
Gratula mindenkinek..!xd Bár kár hogy nem láttam de biztos ismétlik..............................
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: