Nos.... nem tudom ebből mennyi igaz, de én az újságban azt olvastam, hogy Orlando jó barátja, Leonardo Dicaprio volt az, aki miatt vége lett a házasságnak, ugyanis viszonya volt Mirandával. Orlando pedig a baráti viszonyt csak a gyerek miatt tartja fent, különben hatalmasat csalódott mind a barátjában, mind a feleségében.
DE... mivel nem voltam ott, nem tudhatom mi is az igazság, ezt is csak az újságban olvastam. ( Story, November 7. )
Miranda Kerr pozitívan áll a válásához
2013. november 10. 19:21
2013. november 10. 19:24
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Kaina @ 2013.11.10. 19:21)
Nos.. nem tudom ebből mennyi igaz, de én az újságban azt olvastam, hogy Orlando jó barátja, Leonardo Dicaprio volt az, aki miatt vége lett a házasságnak, ugyanis viszonya volt Mirandával. Orlando pedig a baráti viszonyt csak a gyerek miatt tartja fent, különben hatalmasat csalódott mind a barátjában, mind a feleségében.
DE... mivel nem voltam ott, nem tudhatom mi is az igazság, ezt is csak az újságban olvastam. ( Story, November 7. )
A Story, ahogyan a többi pletykalap is, leginkább olyan sztorikat közöl, amik jó szaftosak: botrány, megcsalás stb. Előbb hiszek egy thaiföldi magazinnak, mint a Storynak
2013. november 10. 19:41
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nem tudnék egy váláshoz pozitívan hozzáállni...
2013. november 10. 19:42
Hát,ez azért tényleg érdekes válás,de örülök neki hogy így zajlik!
2013. november 10. 19:47
Nagyon sajnálom, hogy elválnak, mert nagyon szép kis pár voltak. Örülök neki, hogy nem haraggal válnak el, és hogy barátok maradnak. Nagyon jól kezelik a válást, sokan példát vehetnének róluk.
2013. november 10. 20:42
Sztem tok jo hogy baratok maradtak..a fiuk tok cuki
2013. november 10. 21:30
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Olyan jó, hogy barátok. Kár, hogy nem maradtak együtt....::/ Amúgy olyan szép a pici..
2013. november 11. 00:21
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Milyen kiábrándító, h még amelyik kapcsolat szinte tökéletesnek tűnik, annak is válás a vége..
2013. november 11. 09:05
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
Minden tiszteletem az övék, hogy akik egyszer szerették egymást, most a váláskor sem mocskolódnak. A házasságukba pedig nem láthatunk bele, senkiébe, szóval az ő dolguk, miért is válnak.
2013. november 12. 10:39
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Orly-tol jobb pasit úgy sem kap,őszinte embernek látszik szép pár voltak de én mindig is azt láttam hogy a lány nem igazán szereti Bloomot.
Bár a közös gyermekük mindig összefogja őket kötni.
Bár a közös gyermekük mindig összefogja őket kötni.
2013. november 12. 14:41
Annyira örülök hogy nem parádékat kaptunk-ahony ezt a feniek is írtàk - a lehető legokosabban váltak el.
Így 100000 emberből egy válik el és pont Ők azok
Végig drukkolni fogok neki h így is maradjanak.
2013. november 13. 11:59
Legalább ez egy "szép" válás, és gondolnak a gyerek érdekére is.
2014. április 24. 19:20
|
|
LilyCollinsForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 298 Csatolások: 4 Azonosító: 219515 offline
|
Ügyesek ilyen nagyon kevés párnál fordul elő
Gratu nekik ezért;)
A kicsi Flynn pedig nagyon cuki:3Bár nemcsoda ilyen szülöktől<3*-*
Gratu nekik ezért;)
A kicsi Flynn pedig nagyon cuki:3Bár nemcsoda ilyen szülöktől<3*-*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: