A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Ashley Benson
2013. november 10. 17:45
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nekem csak a Seventeen áprilisi számán tetszett konkrétan..
2013. november 10. 17:46
|
|
Gossipgirl1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.19. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 200440 offline
|
Szerintem az összes gyönyörű.
2013. november 10. 17:49
Ashley szinte mindenhol gyönyörű, még a rosszakon is. Gratulálok és köszönet a cikkért, nagyon jó lett!
2013. november 10. 17:54
Szerintem is gyönyörű mindegyik képen de a retusálást hagyhatták volna!!!
2013. november 10. 17:55
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Teen Vogue – 2012. áprilisi számát dicsérték , de szerintem nem éppen előnyös fotó. Szerintem furcsa és sápadt az arca , minthogyha nem is ő lenne.
American Cheerleader magazin – 2007. decemberi számában szerintem nem néz ki olyan rosszul..kicserélném a fentebb említettel...
American Cheerleader magazin – 2007. decemberi számában szerintem nem néz ki olyan rosszul..kicserélném a fentebb említettel...
2013. november 10. 17:57
|
|
GossipGirl.001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 175058 offline
|
Az első képen Ashley van? Egyáltalán nem hasonlít magára.
2013. november 10. 18:00
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
Nem értem, hogy a rosszak miért rosszak? Jó lenne, ha ezeket a cikkeket egy hozzáértő szerkesztő írná!
2013. november 10. 18:04
Komolyan mondom az oldal kezd egyre hiteltelenebb lenni. Nem is értem, hogy aki írta a cikket, hogy lehet ennyire figyelmetlen. A legelső címlapon ( Elle, 2013. április) nem is Ashley van, hanem Elsa Hosk, modell. Na most erre azt mondom, hogy ha a cikkíró nem járt utána (amit kellett volna, hogy legalább hitelesnek tűnjön) akkora ráfoghatja, hogy szétretusálták szegény lányt (bár már azt sem értem, hogy hiszi el mindenki, hogy az Asley, mivel a haj ês szemszínükön kívül nem igazán látok hasonlóságot), de hogy betegye a legjobb címlapok közé... Könyörgöm, a rossz fotók között van olyan ami teljesen egyértelmű, hogy Ashley, mégis oda van írva, hogy szinte felismerhetetlen! Ennél a képnél meg "kicsit túlzásba vitt retusálás"?? Tessék??? Gratulálok a szerzőnek! Igazi remekmű...
2013. november 10. 18:07
Mondjuk most így elnézve a szerző adatlapját nem is csodálkozok... Intelligens kislànynak tűnik
2013. november 10. 18:12
A rosszak se rosszak. Mindegyiken szép amúgy, perzse az lesőn nem, mivel az nem is ő...
Harmadik a legjobb, szerintem
Egyébként mi a baj azzal, amelyiken Lucy-val van?? Hát ez nagyon rossz cikk lett -.-
Harmadik a legjobb, szerintem
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: