Gubik Petra a Sugarloaf új frontasszonya
2013. november 10. 13:51
Heni nélkül már nem az igazi? Épp, hogy pár éve csak, hogy mindenki hozzászokott a Henihez, mint a Sugarloaf énekese. Ráadásul én Petrát ezerszer jobban is kedvelem, mint Henit, Heni egy idő után túlságosan elszállt magától, szóval örülök, hogy Petra lett az új énekes. Bár én inkább a Tóth Szabit cseréltem volna le, már nem azért, de nekem iszonyat unszimpatikus a pasi...
2013. november 10. 14:00
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Amikor Heni belépett az együttesbe,akkor is ugyanez ment,hogy "Era jobb volt",utána idővel megszoktuk őt is.Most szintén ugyanez a helyzet,egy idő után megszokjuk majd Petrát is.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. november 10. 14:15
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Jobb lépés lett volna ha kövér Erikát vissza veszik, mert akkor már csak kíváncsiságból is meghallgatnák az emberek, mert anno vele volt a legsikeresebb a banda.
2013. november 10. 15:03
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Számomra Petra erőtlen. Heni előtt nem szerettem a Sugarloafot. Henivel nagyon megszerettem őket. Volt sok jó számuk. Hát... ez a tegnapi produkció. Nekem semmilyen a lány, de lehet ez idővel majd változik.
2013. november 10. 15:15
Nekem nagyon-nagyon tetszett a tegnapi produkciójuk és így hogy már Gubik Petra az énekesük így szeretni fogom őket! Gupik Petra nekem minden egyes X-Faktorban a kedvencem volt.És szurkoltam neki! És örülök hogy mégis nem csak a színészi pályája de az énekesi karierrje is beindult!
2013. november 10. 15:46
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Azért nem egyszerű minden számot megtanulni.
2013. november 10. 16:04
Szerintem jó választás volt Petra. Nagyon tehetséges és tegnapi produkció is tetszett.
2013. november 10. 16:09
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Heninek szerintem 100x erőteljesebb hangja van, és a tegnapi produkciót látva, szerintem Petra....picit olyan volt, mintha megjácotta volna magát az elején, és az az erőltetett mosoly...nem tudom hogy neki tényleg ilyen-e a mosolya, és a megjelenése, de nekem szörnyen hiányzott Heni
eperke13
2013. november 10. 16:09
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Az az igazság, hogy harmatgyenge volt a szombati produkció. Nem követtem a Sugarloaf karrierjét ez előtt sem, de azzal tisztában vagyok, hogy Heni hangját nem tudta überelni...
eperke13
2013. november 10. 16:18
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Dér Henit jobban szeretem neki job hangja van.
eperke13
2013. november 10. 17:03
Pedig azt hittem, hogy Petra el fog tűnni, de ezek szerint mégsem. Ennek örülök.
2013. november 10. 18:00
Majd az idő eldönti jobb-e vagy sem, nyilván azt nem fogja tudni nyújtani, mint Heni - de ez így a jó, mert nem Heni pótlékot kerestek, hanem új énekesnőt,- így az összehasonlítás a régebbi számaik alapján sosem lesz korrekt, mindig lesz valami amiért vagy az egyik vagy a másik énekesnőt lehet favorizálni.
Sally Sparrow
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.