hát nem is vártam értelmes bulit mileytól
amúgy 21 évesen lesz nagykorú? az nem 18? vagy amerikában a 21 számít vízválasztónak?
Miley szülinapi partija botrányosabb lesz, mint a VMA
2013. november 09. 21:01
Ó, azt hittem nudistrandon lesz neonfényes csippendélekkel....x'D Hajrá Miley, úgy bulizol ahogy akarsz, bár nem értem ezt minek ennyire nagy dobra verni...
2013. november 09. 21:02
|
|
AgRéAbLe. G I R Lúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.08. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 214979 offline
|
Szerintem ez gusztustalan. Akkora k*rva lett Miley-ból! Nem szokásom ilyen szavakkal dobálózni, de ez most épp ide illő kifejezés!
2013. november 09. 21:03
"timi5
amúgy 21 évesen lesz nagykorú? az nem 18? vagy amerikában a 21 számít vízválasztónak?"
Aham, szokott is lenni valamelyik csatornán, hogy kinyalt seggű pics*k 20 autót kapnak a 21. szülinapjukra, mikor éppen hogy átengedték őket elégségessel a középiskolában...^^" Tisztelet a kivételnek.
amúgy 21 évesen lesz nagykorú? az nem 18? vagy amerikában a 21 számít vízválasztónak?"
Aham, szokott is lenni valamelyik csatornán, hogy kinyalt seggű pics*k 20 autót kapnak a 21. szülinapjukra, mikor éppen hogy átengedték őket elégségessel a középiskolában...^^" Tisztelet a kivételnek.
2013. november 09. 21:05
hát ha ö igy szeretné ünepelni a szülinapját akk ünepelje most mit kell ezel foglalkozni?
2013. november 09. 21:06
A végén ő is annak fog örülni, ha nem ugat a gyereke.
2013. november 09. 21:06
Idézet (timi5 @ 2013.11.09. 20:58)
amúgy 21 évesen lesz nagykorú? az nem 18? vagy amerikában a 21 számít vízválasztónak?
igen amerikában a 18 még kiskorunak számit
2013. november 09. 21:10
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Undorodom ettől a képződménytől.Ez nem egy felnőtt nő,hanem egy szimpla hányadék,erre már nincsenek is más szavak.R*banckodja csak ki magát,más úgyse megy neki. Majd 30 évesen bánhatja,amikor egy kiélt undormány lesz,bánhatja,hogy már 21 évesen mindent kipróbált és átélt.Csak akkor már késő lesz.Nem hiába,aki túl hamar akar felnőni,az hamar meg is öregszik.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 09. 21:13
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ez sem tudja már, hogy mit kezdjen magával. Undorító az, ami lett belőle, annyira szánalmas és visszataszító ez a viselkedés, hogy már én szégyellem azt, hogy valaha - amikor még normális volt / annak nézett ki - szerettem és rajongtam érte.
2013. november 09. 21:15
Ha van rá pénze csinálja, de engem őszintén szólva nem izgat.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.