Visszatér a ByTheWay az X-Faktorba
2013. november 09. 19:16
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nem is tudtam hogy ilyet lehet! Hát erre nem tudok mit mondani:S
2013. november 09. 19:20
|
|
BoyfriendXDDDDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 212135 offline
|
Hááááttt.....az jó.....az meg rossz...vagy fordítva.....:/
2013. november 09. 19:26
|
|
Zenaideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 214580 offline
|
Márk jól döntött, most még többre tartom, mint amennyire akkor tartottam, amikor ismert ember létére eljött a műsorba. De ezzel a döntéssel, hogy kiszáll és visszahozzák az igazságtalanul kiejtett ByTheWayt, hát oda vagyok meg vissza...
2013. november 09. 19:44
|
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline
|
Csúúúúúcs!!! Már nem győztem a barátnőmet vigasztalni
2013. november 09. 19:45
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Idézet (Zsécii @ 2013.11.09. 19:02)
Én úgy tudom, hogy benne van az X-faktor szabályzatban, hogy milyen hosszúnak kell lennie, ezáltal nem tehetik meg, hogy egy héttel rövidebb az egész. A másik dolog, ami tudtommal szerepel ugyanitt az az, hogy ha egy döntős önszántából hagyja el a versenyt, akkor a legutóbbi kieső kap még egy esélyt, ha él a lehetőséggel. Én így hallottam, de nem biztos, hogy igaz is. 
Hát nem tudom, inkább bayumlikedayum véleményét adom. Kicsit gyanús hogy nem tudták meggyőzni, mikor nyilvávalóan sikerek álltak előtte, ráadásul tudjuk hogy a bajdövéj miatt mennyire fellázadtak a fanok, és hogy mennyire boldogok lehetnek. Arról nem beszélve, hogy itt nem a hang számít, és főleg nem az sms-ek, rég meg van az is, hogy ki fog győzni. No mindegy, elég vicces a csatorna.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 09. 19:51
|
|
imbranataxversaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 198560 offline
|
azoknak,akik osztják a ByTheWay-t, miszerint 'r.ohadt szemetek, sz.ok, miért nekik kell visszajönni' stb.
miért őket kell szidni? nem ők indítottak petíciót,nem ők háborodtak fel azon,hogy kiestek.
az meg,hogy el lett intézve,hogy újra műsorban legyenek szintén nem az ő 'hibájuk'.
az Rtl azzal,hogy kiejtette őket kicsit elszámította magát,most meg úgy gondolták helyrehozzák...de ez a ByTheWay hibája?? talán annyiból, hogy nagyon jók és sokan szeretik őket.
tipikus magyar mentalitás, történik valami közfelháborodást kiváltó dolog és rögtön mindenkiből előjön a 'kultúra'...szégyen.
miért őket kell szidni? nem ők indítottak petíciót,nem ők háborodtak fel azon,hogy kiestek.
az meg,hogy el lett intézve,hogy újra műsorban legyenek szintén nem az ő 'hibájuk'.
az Rtl azzal,hogy kiejtette őket kicsit elszámította magát,most meg úgy gondolták helyrehozzák...de ez a ByTheWay hibája?? talán annyiból, hogy nagyon jók és sokan szeretik őket.
tipikus magyar mentalitás, történik valami közfelháborodást kiváltó dolog és rögtön mindenkiből előjön a 'kultúra'...szégyen.
2013. november 09. 19:54
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
imbranataxversa megbocsájtasz a másik cikkes hozzászólásom miatt?
2013. november 09. 19:54
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
:cray: :cray: :cray:
2013. november 09. 20:11
|
deppheadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 208349 offline
|
Na, én nagy wayer vagyok, de azért ennek is van háttere. Először is, Szabi (bocsánat, Márk) a BK miatt nyilván rendelkezik managerrel, de az x faktor szabályzata szerint menedzselt ember nem juthat be. Előre meg volt írva, hogy ő - jó pénzért - feladja, előtte pedig a BTW megírtan esett ki. Mivel most visszajött a nagy esélyes, ezért 3x annyian szavaznak rájuk, hogy ne essenek ki, a többire meg azért szavaznak, hogy azok a btw-t verjék meg. Szal ez elég undorító fogás volt a retek klubtól, de ez csak az én véleményem.
ui. a fat phonix hogy nem esett még ki???
ui. a fat phonix hogy nem esett még ki???
2013. november 09. 20:13
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez igen!!! Mondjuk nem nézem!
2013. november 09. 20:26
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Én nekik szurkolok!
2013. november 09. 20:36
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
BYTHEWAY <3 nagyon örülök , hogy vissza jönnek igaz szomorú vagyok Márk miatt mert őt is szerettem
2013. november 09. 20:38
|
|
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 709 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline
|
"Kénytelenek" voltak visszahozni egy kiesett versenyzőt?!
Na most van hányingerem az egész RTl-től meg az X-faktortól is. Semmi bajom a Bytheway-jel, és ez nem az ő hibájuk, az egész műsor egy nagy bunda úgy, ahogy van. Márk a kedvencem volt
2013. november 09. 20:46
ez nagyon szánalmas!!! erre csak ennyit lehet mondani
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.