Visszatér a ByTheWay az X-Faktorba
2013. november 09. 18:19
Gondoltam hogy a BTW kiesése hatalmas bunda volt és hogy próbálják majd őket visszahozni. De én örülök ennek
2013. november 09. 18:20
|
|
Cassiealliedesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 197588 offline
|
1799 Bytheway
2013. november 09. 18:30
Nem azért estek ki,hogy aztán visszakerüljenek.
Már hülyeség az egész X Faktor úgy ahogy van.
Privát vélemény. by Heni
Privát vélemény. by Heni
2013. november 09. 18:37
|
|
fanna-husyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 250 Csatolások: 0 Azonosító: 191618 offline
|
Tényleg csak egyre gyanúsabb a megszervezettség ezzel a lépéssel. Viszont én ezt cseppet sem bánom, örülök a ByTheWay visszatértének
Márk mondjuk már hamarabb is rájöhetett volna, h sorozatszínészként nem igazán kéne idejönni. No de most aztán újra hajrá ByTheWay
2013. november 09. 18:42
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
az egesz x-facktor egy megtervezett sz*r
komolyan.. érdekes, hogy egy ismert ember, jelentkezik, akinek csak számot kéne kiadjon és még ismertebb lenne.. majd mindig tovabb jutatjak, pedig sokszor hamiskas volt.. aztan kiesik az a csapat, akinek a legnagyobb a rajongótábora, és hirtelen Márk kilép, majd őket vissza rakjak.. kicsit sem furi.. ennyi erővel bárkit berakhatnak!!! az egesz csak arra ment ki, hogy megint valami port kavarjon a médiába..
félre értés ne essen, szeretem őket.
komolyan.. érdekes, hogy egy ismert ember, jelentkezik, akinek csak számot kéne kiadjon és még ismertebb lenne.. majd mindig tovabb jutatjak, pedig sokszor hamiskas volt.. aztan kiesik az a csapat, akinek a legnagyobb a rajongótábora, és hirtelen Márk kilép, majd őket vissza rakjak.. kicsit sem furi.. ennyi erővel bárkit berakhatnak!!! az egesz csak arra ment ki, hogy megint valami port kavarjon a médiába..
félre értés ne essen, szeretem őket.
2013. november 09. 18:45
|
|
Mollynickivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 209864 offline
|
nekem ők a kedvenceim, hajrá BTW, de ez a műsor kiröhögteti magát szándékosan!!!
2013. november 09. 18:50
Eh. Bevallom férfiasan (nő létemre), hogy Bozsek Márk azon versenyzők közé tartozott, akik láttán az összes kóros tünetem (viszkető tenyér, hátamon felállő szőr, torz grimaszolás) előjött, de ez az egész helyzet láttán-hallatán felmerült bennem egy kérdés: vajon ez mennyire volt Bozsek saját döntése?
Hozzáteszem, nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy mire megy ki a játék. Leült a műsor, mint a nemesiszap, és nem a produkciók miatt, amik az előző évadokban se voltak jobbak (főleg nem a tavalyi, Zámbó Krisztián-Stone-PJZ alkotta trió remekelések), hanem mert nincs meg az az ominózus bulvárfaktor. Valljuk be, az ilyen műsorok esetében az embereknek csak kis hányadát érdekli a hang (az más kérdés, hogy mit mondanak), viszont ha egy jó kis szaftos botrány van kilátásban, akkor jöhet a szorgos mancsdörzsölés. Hiszen az úgymond profi énekeseket tömörítő Voice sehol sem volt nézettségben a tavalyi X-faktor mellett, ami magáénak tudhatott egy JFK-t (a. k. a. Jimmy Fia Krisztián), egy Csobot Adélt többek között. Jó, persze, a mostaniban is vannak „érdekes” arcok, például a felnőttfilmes Tünde, vagy a tavaly Malek által kiszórt Danics Dóra, de ezek közel sem annyira érdekesek ezek szerint
Na jó, egy pillanatra félreteszem a cinikus énem. Én elhiszem, hogy Márk kifáradt, sőt azt is, hogy bántja amiért egy jobb esett ki, miközben neki a gyenge produkciójával még csak párbajoznia se kellett, mert alapvetően jóindulatú srácnak tűnik; de ha a csatorna vezetőinek nem állna érdekében, hogy felkavarják kicsit az állóvizet, akkor adnak neki két nap pihenőt, és kisajtolnak belőle még pár hetet.
Hozzáteszem, nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy rájöjjön az ember, hogy mire megy ki a játék. Leült a műsor, mint a nemesiszap, és nem a produkciók miatt, amik az előző évadokban se voltak jobbak (főleg nem a tavalyi, Zámbó Krisztián-Stone-PJZ alkotta trió remekelések), hanem mert nincs meg az az ominózus bulvárfaktor. Valljuk be, az ilyen műsorok esetében az embereknek csak kis hányadát érdekli a hang (az más kérdés, hogy mit mondanak), viszont ha egy jó kis szaftos botrány van kilátásban, akkor jöhet a szorgos mancsdörzsölés. Hiszen az úgymond profi énekeseket tömörítő Voice sehol sem volt nézettségben a tavalyi X-faktor mellett, ami magáénak tudhatott egy JFK-t (a. k. a. Jimmy Fia Krisztián), egy Csobot Adélt többek között. Jó, persze, a mostaniban is vannak „érdekes” arcok, például a felnőttfilmes Tünde, vagy a tavaly Malek által kiszórt Danics Dóra, de ezek közel sem annyira érdekesek ezek szerint
Na jó, egy pillanatra félreteszem a cinikus énem. Én elhiszem, hogy Márk kifáradt, sőt azt is, hogy bántja amiért egy jobb esett ki, miközben neki a gyenge produkciójával még csak párbajoznia se kellett, mert alapvetően jóindulatú srácnak tűnik; de ha a csatorna vezetőinek nem állna érdekében, hogy felkavarják kicsit az állóvizet, akkor adnak neki két nap pihenőt, és kisajtolnak belőle még pár hetet.
2013. november 09. 18:53
|
|
Panni66lovelorn ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1049 Csatolások: 0 Azonosító: 169074 offline
|
Lehet hogy kamu az egész és megrendezett...nem tudom.A véleményem az,hogy ez egyrészt kicseszés(már bocsánat),a ByTheWay-el,mert ezek után mindenki szánakozva fog rájuk tekinteni.Másodszor pedig: Sajnálom,hogy az X faktor lesüllyedt arra a szintre,hogy már Geszti a legjobb mentor.
2013. november 09. 18:56
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Én az ez évit nem is néztem, és nem is fogom.
2013. november 09. 18:57
Én ennek örülök de a Márkot meg sajnálom rosszabak is vannak a mezőnyben
2013. november 09. 18:59
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Valahogy éreztem hogy ez lesz, de már elnézést a kifejezésért, ez kva nagy kib.szás az összes többi eddigi kiesővel. Mi az, hogy a kiesettet, akit leszavaztak, aki eljétszotta az esélyét, visszakerül a műsorba? Ennyi erővel mi a büdös francnak van szavazósdi, párbajosdi, kiesősdi, ha úgyis vissza tudnak hozni bárkit a 'halálból'? Ennyire mélyre süllyedni, nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Elismerésem a retekklubnak, tudják hogyan kell felhívni magukra a figyelmet, hogy mindenki felháborodjon ezen, tényleg gratula, nagyon trükkösek.
2013. november 09. 19:01
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Éljen a nép hatalma!! Nehogy már bárki is bevegye, hogy Márk "saját" döntése alapján lépett ki. Ezt lerendezték vele a főmuksik, és hogy nehogy megcsappanjon a nézettség visszaveszik a fiúkat. Szánalom... :/
2013. november 09. 19:02
Idézet (LaDySmIth @ 2013.11.09. 18:59)
Valahogy éreztem hogy ez lesz, de már elnézést a kifejezésért, ez kva nagy kib.szás az összes többi eddigi kiesővel. Mi az, hogy a kiesettet, akit leszavaztak, aki eljétszotta az esélyét, visszakerül a műsorba? Ennyi erővel mi a büdös francnak van szavazósdi, párbajosdi, kiesősdi, ha úgyis vissza tudnak hozni bárkit a 'halálból'? Ennyire mélyre süllyedni, nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Elismerésem a retekklubnak, tudják hogyan kell felhívni magukra a figyelmet, hogy mindenki felháborodjon ezen, tényleg gratula, nagyon trükkösek.
Én úgy tudom, hogy benne van az X-faktor szabályzatban, hogy milyen hosszúnak kell lennie, ezáltal nem tehetik meg, hogy egy héttel rövidebb az egész. A másik dolog, ami tudtommal szerepel ugyanitt az az, hogy ha egy döntős önszántából hagyja el a versenyt, akkor a legutóbbi kieső kap még egy esélyt, ha él a lehetőséggel. Én így hallottam, de nem biztos, hogy igaz is.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 09. 19:03
|
|
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline
|
Egyrészt boldog vagyok más részt szomorú.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.