Visszatér a ByTheWay az X-Faktorba
2013. november 09. 17:20
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Szerintem ez volt a legtisztességesebb döntés, amit ilyen esetben hozhattak a szerkesztők. Annak ellenére mondom ezt, hogy én sem kedvelem a Byetheway-t. Azonban elgondolkodtató, hogy azután történik ez, hogy olyan nagy felháborodást keltett a kiesésük...
2013. november 09. 17:28
Nagyon szeretem őket és nagyon örülök hogy vissza mennek hajrá
))♥♥♥♡♡♡
2013. november 09. 17:29
|
|
DoraStylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 208976 offline
|
Hurrráááá <3 <3 BTW <3
2013. november 09. 17:39
Tudtam,hogy ők fognak vissza jönni! De ez csak jó nekem!
2013. november 09. 17:41
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Vicc az egész. Kicsit sem gyanús hogy kiestek a srácok, ez senkinek sem tetszett és most hirtelen kilép Márk. Valószínűnek tartom hogy az egész előre meg volt tervezve és pár millával elköszöntek Márktól ahogy a fiúk is megjátszották hogy mennyire szomorúak (szerintem a színjáték is megért pár milliót) sőt a zsűri és Lilu is. Ezt nem így kellett volna megoldani akármennyire szeretem a BTWt. Gondolom most majd még több csicska szavaz rájuk így több pénz folyik majd be. Pedig ez a szavazás is nagy kamu. De nem gáz mert anyuci-apuci pénzét költik.
2013. november 09. 17:43
Pont tanakodtunk anyával, hogy s mint fog ez zajlani, hiszen a műsort nem fejezhetik be hamarabb. Logikus, de kicsit kellemetlen megoldás.
2013. november 09. 17:44
Szerintem jobban járt volna mindenki ha Márk marad bent a ByTheWay helyett. Amit Márk csinál az egyedi és új dolog. Na de ez a ByTheWay:D Kb. egy a több milliárd menő manóból akiket a tinilánykák bálványoznak..
2013. november 09. 17:49
|
|
KáKá20visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 351 Csatolások: 31 Azonosító: 174957 offline
|
Kicsit bűzlik ez a dolog,de ez nem ad okot h ne örüljek a BTW visszatértének!!!!Biutos fizettek a Bozsek Márknak h lelépjen de ha így jó nekik nekem is megfelel!!!!
2013. november 09. 17:50
Örülök, hogy a ByTheWay visszakerült, de sajnálom Márkot. Én is kezdtem sejteni, hogy ez lesz.
2013. november 09. 17:51
Nevetséges ami itt folyik. Ezért is nem követem nyomon a magyar XFaktort. Az amerikain is látszik h nem tiszta a szavazás kimenetele, na dehát itt meg végképp. Szánalom!
2013. november 09. 18:07
Ha arra gondolok, hogy Márknak fel kellett adnia a versenyt, hogy ők visszakerüljenek (tudom, Márk döntése volt) de akkor is nagyon szomorú vagyok.
Viszont azért örülök hogy ismét itt vannak -lehet csak ezen az élő show, kitudja-... mindenesetre én már csak a (p) Liliben bízom:3 de hajrá a BTWnek is hisz iszonyú tehetségesek ^^
2013. november 09. 18:09
Sajnálom őt , hiszen mindenhol lehetett olvasni ,hogy nincs tehetsége és hogy bunda továbbjutása. Igaz , hogy már az első adásban neki kellett kiesnie , de ha a sok kiscsaj rá szavaz , akkor persze hogy mindig továbbjut. Annyira rühellem az ilyen kislányokat , akik azért rajonganak valakiért , és azért képesek egy tucat üzenetet küldeni egy ilyen versenybe mert az illető jól néz ki O.o Az persze már nem érdekli őket hogy az utolsó két adásnál már semmi újat nem mutatott.
(Persze a ByTheWayről is megvan a véleményem , és úgy az egész műsorról , de az már más téma
)
(Persze a ByTheWayről is megvan a véleményem , és úgy az egész műsorról , de az már más téma
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: