Bogi újra indul az Eurovíziós Dalfesztiválon
2013. november 08. 19:10
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
De nem bírom a hangját. xDDDD
2013. november 08. 19:40
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
A hangjával nincs semmi baj, a hangszíne az, ami nagyon idegesítő, de elkell ismerni, hogy tehetséges, és hogy a számainak zöme jó.
2013. november 08. 19:52
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Az imént hallgattam meg egy zenéjét, de sok jót nem fűzök hozzá.
2013. november 08. 20:04
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Én nem tudom, itt a Starityn ki nyomatja nagyon ezt a csajt, de jó lenne ha felfogná, hogy egyrészt van aki ismerni se ismeri, másrészről, nem valami nagy tehetség a lány. Ha be is válogatják, mellékesen közlöm, hogy általában az eurovízióra Magyarországról a legsz*rabb dalokat szokták küldeni;)
2013. november 08. 20:30
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
habibi
Én nem tudom, itt a Starityn ki nyomatja nagyon ezt a csajt, de jó lenne ha felfogná, hogy egyrészt van aki ismerni se ismeri, másrészről, nem valami nagy tehetség a lány. Ha be is válogatják, mellékesen közlöm, hogy általában az eurovízióra Magyarországról a legsz*rabb dalokat szokták küldeni;)
lehetséges hogy magáról ír cikket?!??! XDXDXD
lehetséges hogy magáról ír cikket?!??! XDXDXD
2013. november 08. 21:18
|
|
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline
|
Ágika21:
Én is írtam cikket, igaz csak kettőt, de érdekes, ahhoz én negatív kommentet nem kaptam
Apropó, olyasmiről írsz, amire egyrészt látod, hogy sokan nem kíváncsiak, másrészről, van aki azt sem tudja kiről van szó. De mivel annyira szeretsz hepciáskodni ezzel a csajjal kapcsolatban, már vigyorogva vártam, mikor reagálsz vissza, de komolyan:D
Én is írtam cikket, igaz csak kettőt, de érdekes, ahhoz én negatív kommentet nem kaptam
Apropó, olyasmiről írsz, amire egyrészt látod, hogy sokan nem kíváncsiak, másrészről, van aki azt sem tudja kiről van szó. De mivel annyira szeretsz hepciáskodni ezzel a csajjal kapcsolatban, már vigyorogva vártam, mikor reagálsz vissza, de komolyan:D
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. november 08. 21:29
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
habibi van aki kíváncsi rá ,mint írtam nem kötelező elolvasni ,ha nem érdekel
én nem hepciáskodom ,sőt ha leszólják se írok semmit ellenben ,ha engem szólnak le illetve amiről írok vagy ahogy írók ahhoz már csak van egy kicsit felkapnom a vizet
én arról nem tehetek ,hogy vannak akik nem szeretik Bogi-t ,mert nem a cikkem kap negatív véleményt ,hanem Bogi
2013. november 08. 21:35
|
|
Psyché |
|
Ágika21:
Akkor olvasd vissza légyszíves az összes eddigi cikkedet, amit erről a csajról írtál, főleg a kommenteket, ugyanis néha már azért nyitottam meg, hogy lássam, miként veszekszel másokkal - azért, mert leszólják a csajt. Szóval ezzel most magad alatt vágtad a fát.
De mellékesen megjegyzem, hogyha téged kritizálnak, azt is el kell tudni fogadni. Nyilván akkor, ha kulturált,és elolvasásra érdemes. Nem kell rögtön felkapni a vizet, ha valaki esetleg azért kritizál, mert mondjuk pont segíteni akar vele.
Akkor olvasd vissza légyszíves az összes eddigi cikkedet, amit erről a csajról írtál, főleg a kommenteket, ugyanis néha már azért nyitottam meg, hogy lássam, miként veszekszel másokkal - azért, mert leszólják a csajt. Szóval ezzel most magad alatt vágtad a fát.
De mellékesen megjegyzem, hogyha téged kritizálnak, azt is el kell tudni fogadni. Nyilván akkor, ha kulturált,és elolvasásra érdemes. Nem kell rögtön felkapni a vizet, ha valaki esetleg azért kritizál, mert mondjuk pont segíteni akar vele.
2013. november 08. 21:46
|
|
Betti The Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 211791 offline
|
ABBAMania ez tök jó, hogy az osztálytársad! SOK SIKERT NEKI!
2013. november 08. 22:01
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
habibi az első Bogi-s cikknél volt az a kis incidens ,de ott meg is tanultam ,hogy nem éri meg
Csak ne kritizáljanak úgy ,hogy nem is ismernek
csak azt mondjuk ,hogy "a csaj magáról ír cikket" -semmi segítséget nem adott
2013. november 08. 23:12
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
|
Nomii ,akkor inkább hozzá se kellett volna azólnod. Egyébként amit írtál az nem vélemény ,hanem egy kérdés volt, szimpla nyelvtan :] de ha véleményt akarsz írni róla akkor azt a sztáradatlapján tudsz. Itt általában a cikkhez való kapcsolatos dolgokat írják le illetve a témához kapcsolódó véleményüket. Szerintem el kéne gondolkozz le ,hogy miért is regisztrálták starityra ,mert eléggé érdekesnek látszol ,hogy ha azt se tudod ,hogy hova mit kell írni és azt hogy hogyan
2013. november 09. 09:48
A dalokkal sietni kell, már nem sok van hátra a határidőből, ameddig nevezni lehet a Dalra! Siess kislány, szeretnélek látni-hallani még a Dalban
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.