Szombaton kerül megrendezésre a Michael Jackson-emlékkoncert
2013. november 07. 22:41
Regen nagyon nagy kedvencem volt!Sajnalom hogy meggalt..
2013. november 08. 12:37
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Gergő és Nikolas jól fogják énekel Jackson dalait de azért az mégsem az igazi Michaelt nem lehet utánozni ő egyedi igazi legenda máig sem tudtam belenyugodni a halálába.
2013. november 08. 17:53
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 14:45)
fuj soha nem mennék el utáltam nem tudott semmit selena sokkal jobb!!
Ugye ezt csak viccnek szántad?
2013. november 08. 18:56
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
A legnagyobb kedvencem lesz örökké!
1 felhasználónak tetszik:
Noémi16
2013. november 08. 19:14
Huuh.én régen miután meghalt akkor keztem igazán hallgatni a számait..és nagyon szerettem őket♥
2013. november 08. 21:55
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű lesz.
Nagyon Nagyon sok munka van benne.. ezt leginkább a táncosok részéről tudom.. több hónapig készültek erre, szívüket lelküket bele fogják tenni!
Ami az ének részét illeti. Nyilván senki nem pótolhatja Michael-t, főleg a saját dalaiban.. nem azt mondom, hogy nem találhattak volna jobb énekeseket, de biztos vagyok benne, hogy az énekesek is 200%-on fognak teljesíteni holnap este.
Nagyon Nagyon sok munka van benne.. ezt leginkább a táncosok részéről tudom.. több hónapig készültek erre, szívüket lelküket bele fogják tenni!
Ami az ének részét illeti. Nyilván senki nem pótolhatja Michael-t, főleg a saját dalaiban.. nem azt mondom, hogy nem találhattak volna jobb énekeseket, de biztos vagyok benne, hogy az énekesek is 200%-on fognak teljesíteni holnap este.
2013. november 08. 22:37
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet (csajsziloveselena @ 2013.11.07. 14:45)
fuj soha nem mennék el utáltam nem tudott semmit selena sokkal jobb!!
ha most leírtam volna az első gondolatomat, ami eszembe jutott, akkor kicsaptak volna Starityről... miért kell mindenkihez Szelenítát hasonlítani? ráadásul én sem szerettem őt, csak egy-két számát, de a munkássága előtt meghajlok, mert rengeteget letett az asztalra és igenis többet tudott, mint a túlhypeolt diznihercegnőcskéd...
egyébként ezek mellett az előadók mellett én sem mennék el, még akkor sem, ha Freddie emlékkoncertet tartanak, de a szándékukat nagyra tartom
2013. november 10. 21:57
|
|
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline
|
Imádom Jacko-t! A legtehetségesebb EVER!
R.I.P. Michael!
2013. november 10. 21:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Dominika13 @ 2013.11.10. 21:57)
Imádom Jacko-t! A legtehetségesebb EVER!
R.I.P. Michael!
Ha annyira imádod, akkor tudnod illene, hogy a Jacko egy gúnynév, amit Michael utált.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. november 11. 17:45
|
tejútlefetyelőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212859 offline
|
Én nem szeretem az ilyen "emlékkoncerteket", amik egyértelműen nem az emlékezés, hanem a bevétel miatt születnek. És a fellépők névsora is inkább riasztó, mint odavonzó. (főleg, hogy tagja voltam a Bolyki-féle "gospel&soul" kórusnak, tudnék mesélni...) Biztosan tudom, hogy ezen fellépők nem méltóak MJ emlékéhez, dalainak tolmácsolásához! Ha a bevételt gyerekek megmentésére fordítanák, akkor azt mondom, hogy tényleg emlékkoncert volt (némi reklámértékkel). A jegyár horribilis, még akkor is, ha a Kongr. Kp. termét kell kibérelni. Nicolas és talán Gergő kivételek a listán, de Bebe, Kovács Áron (!!!!!!!) és a többiek a borzasztó személyiségükkel és hangjukkal... Áááá.... Minden ilyen koncert ideje alatt bekapcsolom ITTHON a Bad turnét, és hihetetlen élményben van részem, hisz Ő énekel. Miért néznék a párductestű, angyali hangú, csoda mosolyú zseni helyett egy beképzelt, dagadt kopasz csávót 10 E ft-ért??? Hülye vagyok én? Nem, nem vagyok hülye! Michael FOREVER!
2014. január 21. 17:30
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Cs10: ha imádnád, nem hívnád Jackónak mert ezt utálta!
2014. január 21. 17:31
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
tejútlefetyelő: tökéletesen egyetértek!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.